E+ HUN LAN 06
This is for hungarian plaayers so I'll write it in hungarian cuzz lot of'em does not speak english well. If someone need translation write to me.
Hi minden magyarnak. Szervezés alatt van a 2. magyar q3e+ LAN. Jelentkezni Nállam lehet. Irj PM et nekem(alul kis gomb jelentése personal message(olyan mint egy mail csak nem kell címezni) )
November 5. én Pénteken lesz. A helyszín már tiszta csak most nem tudom pontosan hogy hol de Budapesten. Az időpont még egyesztetés tárgya, napközbeni avagy éjszakai party legyen. A jelentkezőket azért szűröm magatartás ... főleg magatartás szempontjából és a totál lámák se fárasszanak. Jelentkezz minél hamarabb mert nem szokásom utolsó pillanatban változtatgatni a fixált dolgokon.
Fun lesz volt már ezelőtt is. Ha érdekel valakit az előző klipje annak itt a link http://www.qxy.hu/q3aEpLanHun051227/video/Video_Clip_of_1st_Q3A_EP_LAN_Party_in_Hungary.mpg
Jól összerakot demokkal és élő felvételekkel tűzdelt cuccos.
JELENTKEZZETEK
Nice vid guys Good job on editing, it's very smooth... any idea if you will be making another lanparty like this?
Nos akkor.. Ha úgy lessz időm, és a perselymalac is azt mondja, hogy lessz pénz IC-re, akkor szivesen elmennék.. (csak ha nem gond) XD. De Nem fogom azt mondani, hogy tuti hogy megyek, mert ha meg az uccsó pillanatba n azt mondom, hogy cutoff, akkor az legnagyobb faszság.. De jó lenne valahogy összefogni ezt a kis kvékes magyarságot, mert igencsak szét vannak szórva..
lessz pénz IC-re, akkor szivesen elmennék..
A kényelmes kurva szencségit neki!
Sima vonat már nem is jó? 26 év alatt 33% kedvezmény + ha jól tudom Lacko is Miskolcon keresztül jön.
Figyeljcsak!! Miskolcon szarabbul élünk mint 4 éve.. Sok a cigány nagy a nyomor.. Amúgy meg.. Ha valaki szeretne veletek/veleünk játszani, nem lehetne azt megoldani, hogy tud a tag játszani veletek, de közb otthon ül?! (ne ahtragudj, 2 óra alvással nemtom jonbban megfogalmazni... )
Jah, amúgy fasza a videótok!!
Hátvazze méfletóravoksoltál!
Amugymeg, ha kihuzod az UTP-t pest meg miskolc közé péntekig, akkor felőlem nyomhatod otthonról is... :twisted: :twisted: :twisted:
Mér?! Ha most elmentek valahova, hogy együtt nyomjátok, attól még játszhattok neten nem?? Akkor meg jöhet más is.. Ha nem lessz meg az érettségim, meek dolgozni vazz..
Gizda jólmegmondta!
azt a kurva hetszentsegit. en szivesen elmentem volna szinten, keszulok pestre de biztos nem jon ossze pentekre
oki. De próbáld meg, és a persely dolgot kezeljük majd .
@mad it is about the nxt one in this friday.