E+ HUN LAN 06

15 replies [Last post]
*|_I|¯¯|E*|GIZDALORD
Coollord's picture
This is for hungarian plaayers so I'll write it in hungarian cuzz lot of'em does not speak english well. If someone need translation write to me.

Hi minden magyarnak. Szervezés alatt van a 2. magyar q3e+ LAN. Jelentkezni Nállam lehet. Irj PM et nekem(alul kis gomb jelentése personal message(olyan mint egy mail csak nem kell címezni) )
November 5. én Pénteken lesz. A helyszín már tiszta csak most nem tudom pontosan hogy hol de Budapesten. Az időpont még egyesztetés tárgya, napközbeni avagy éjszakai party legyen. A jelentkezőket azért szűröm magatartás ... főleg magatartás szempontjából és a totál lámák se fárasszanak. Jelentkezz minél hamarabb mert nem szokásom utolsó pillanatban változtatgatni a fixált dolgokon.

Fun lesz volt már ezelőtt is. Ha érdekel valakit az előző klipje annak itt a link http://www.qxy.hu/q3aEpLanHun051227/video/Video_Clip_of_1st_Q3A_EP_LAN_Party_in_Hungary.mpg
Jól összerakot demokkal és élő felvételekkel tűzdelt cuccos.

JELENTKEZZETEK Happy

madbringer
Madbringer's picture

Nice vid guys Happy Good job on editing, it's very smooth... any idea if you will be making another lanparty like this?

*FALLEN* JANEE

Nos akkor.. Ha úgy lessz időm, és a perselymalac is azt mondja, hogy lessz pénz IC-re, akkor szivesen elmennék.. (csak ha nem gond) XD. De Nem fogom azt mondani, hogy tuti hogy megyek, mert ha meg az uccsó pillanatba n azt mondom, hogy cutoff, akkor az legnagyobb faszság.. De jó lenne valahogy összefogni ezt a kis kvékes magyarságot, mert igencsak szét vannak szórva..

*|_I|¯¯|E*|GIZDALORD
Coollord's picture

oki. De próbáld meg, és a persely dolgot kezeljük majd Happy.

@mad it is about the nxt one in this friday.

EVOL.qXy
QXY's picture
*FALLEN* JANEE wrote:

lessz pénz IC-re, akkor szivesen elmennék..

A kényelmes kurva szencségit neki! Big grin

Sima vonat már nem is jó? 26 év alatt 33% kedvezmény + ha jól tudom Lacko is Miskolcon keresztül jön. Big grin

*FALLEN* JANEE

Figyeljcsak!! Big grin Miskolcon szarabbul élünk mint 4 éve.. Sok a cigány nagy a nyomor.. Amúgy meg.. Ha valaki szeretne veletek/veleünk játszani, nem lehetne azt megoldani, hogy tud a tag játszani veletek, de közb otthon ül?! (ne ahtragudj, 2 óra alvással nemtom jonbban megfogalmazni... Big grin)

Jah, amúgy fasza a videótok!!

EVOL.qXy
QXY's picture

Hátvazze méfletóravoksoltál! Big grin

Amugymeg, ha kihuzod az UTP-t pest meg miskolc közé péntekig, akkor felőlem nyomhatod otthonról is... :twisted: :twisted: :twisted:

*FALLEN* JANEE

Mér?! Ha most elmentek valahova, hogy együtt nyomjátok, attól még játszhattok neten nem?? Happy Akkor meg jöhet más is.. Ha nem lessz meg az érettségim, meek dolgozni vazz..

*|_I|¯¯|E*|GIZDALORD
Coollord's picture

a Lan azé lan me úgy a feelinges h ránézel a másikra mikor lefragolod stb..contact és még be is verhecc neki. Múltkor se volt ilyesmi mos se lesz me nem netezünk hanem lanolunk Happy

EVOL.qXy
QXY's picture

Gizda jólmegmondta! Cool

promec
promec's picture

azt a kurva hetszentsegit. en szivesen elmentem volna szinten, keszulok pestre de biztos nem jon ossze pentekre Worried