National Cup 2011 Hangarii, ébresztőő
Szevasztok!
Egyelőre csak érdeklődés szintjén kíváncsi vagyok ki tudna játszani ezen az eseményen, illetve meccseken..?
Rg-t tudom hogy sulizik meg barátnőzik, de azért rá-rá ér Tamás, a Tízes-t tudom hogy aktívkodik a játékszínterén Szilut is szoktam azért látni (amúgy azt ígérted hogy ha nem neked kell szervezkedni akkor jössz) Laca is van van, remélem jössz mindenképp Komby nemtom te merre jársz épp, nemrég még voltál... Mojoval találkoztam nemrég szóval gondolom te is részt vennél. Saturnnal is találkoztam nemrég vmeik szerón, de ha jól emlékszem te inkább e5r-ezel, ettől függetlenül remélem azért jössz mindenképp.
Qxy, Seqvence, Bence, Oggy, Stoned Norbi , Promec, Lacko, Nandi, Rush, Zady, Dragon, Szabee és Lacie (nektek mi van a Quad Damage klánotokkal?) veletek mizaaa? Nem beszéltünk jó régóta, iga nem voltam túl sokat anno msnen, no majd ezentúl remélem ott legalább összefutunk. Szoktatok még quakelni és ha igen akkor hol toljátok, melyik szeró mod stb..? Remélem senkit nem hagytam ki. Jó lenne összerázni a csapatot, szóval kérlek titeket aki jár itt hagyjon egy aláírást vagy kézjegyet vagy bármit amiből kiderül hogy életben van még...
Előre! Fel!
Hát, én még élek, mostanában ritkábban tolom a Quake-et, hát mert... Barátnőzöm... És általában kevés időm van, sőt, nem is nagyon hiányzik a Quake, de azért néha-néha fennvagyok egy pár szerón... Nos, hát nem tudom, hogy tudnék-e játszani ezeken a meccseken, annyit tudok mondani, hogy "talán", de nem ígérek semmit, mert igazából most a tanulásra is koncentrálnom kell, mert fel kell, hogy vegyenek valami középsuliba...
Üdv, Kombyy
papa ittlesz 100%al számolhatsz rám ;D
na ki tud még jönni kellene 4ember legalább. Elég sokan vagyunk itt az oldalon csak lesz még 2játékos..
rám számíthatsz, csak légy olyan kedves és küldj egy privit ha a mi magyarok is részt veszünka kupán, köszönöm
Áhá, már kezdtem azt hinni hogy te nem is fiú vagy hanem lányzó Csinos nagyon, jó ez a kép róla, jó az ízlésed A legjobbakat kívánom s azt hogy legyetek nagyon nagyon boldogok egymással. Bocsi nem akartam idenyálazni
Értem a helyzeted, köszi az infókat Komby. Koncentrálj a számodra fontos dolgokra, ez így rendben is van...
Ha majd néha néha fellépsz ide, kérlek csekkold a fejleményeket, időpontokat mikor lesz meccs stb - és remélem számíthatunk majd Rád!
Pacsi - Geri