General POLSKI Topic

4232 replies [Last post]
VENDETTA KLATWA

Wiem, że zagadka jest bardzo trudna i nie idzie jej prawie ,że rozwiązać ,że tak powiem. Są tylko Francuz i Niemiec , Polaka niestety z nimi nie ma. Przyglądając się pierwszym wyrazom widać ,że jest też Polak, natomiast oni jechali do Warszawy po lak (taki materiał). Dlatego pisze się to na końcu osób i z wielkiej litery "Polak" ,dlatego zostało im te jedno jabłko. To jest prawidłowa odpowiedź Happy

** jumper

Khaz i Ravenna na Waszą prośbę wrzuciłem kilka fotek., widzieliście? Jak Wam idzie robienie potworka/potworkę o imieniu Ravennokhaz/Khazoravenna? Big grin Pozdrawiam Winking

RAVENNA
ravenna's picture

Hihi, widzieliśmy, khaziu może potwierdzić jaka zachwycona byłam, bo mała jest meeega słodka! Happy
A jak nam idzie? Hmm, khaz po przeczytaniu twojego komentarza 'do not wait, just do it' popatrzył na mnie znacząco, ruszając brwiami Big grin No kochanie, pochwal się jak nam idzie w tworzeniu małego Kazia? <3

To be a rock and not to roll.

khaz'

UFFAS * DSS wrote:
super last minute recruit join XD i saw bax was recruting like a tornado in last minutes

khaz'
Clan/TS Moderator

Przeczytałem wcześniej, nie było kiedy odpisać aż w końcu zapomniałem Tongue

Dzięki za wrzucenie kilku fotek, naprawdę miło jest oglądać szczęśliwe małżeństwo, które z narodzinami dziecka stało się prawdziwą i szczęśliwą rodziną. Serio, nie ukrywam, że jestem zazdrosny jeśli chodzi o sytuację. Przyznam, że etap szaleństwa mam za sobą i moim marzeniem oraz celem jest w końcu ustatkować się i z Ravenną założyć szczęśliwą, kochającą się rodzinę. Humor się poprawia, gdy widzi się Ciebie wraz z żoną i dzieckiem tak szczerze uśmiechniętych do zdjęcia rodzinnego. Zazdroszczę sytuacji i jednocześnie dodaje mi ona wiele siły i mobilizacji do dążenia do własnego szczęścia wraz z Ravenną Happy Życzę wiele miłości, zdrowia i szczęścia!

Jak nam idzie? Powolutku i do celu, za parę lat ślub i po chwili może bocian przyleci i podrzuci jakieś dziecko? Miejmy nadzieję Happy

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

trickz
tr1ckz's picture

rzygam tęczą Worried

On board since August 2007.

VENDETTA KLATWA

Fajny obrazek trickz

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

Fajny?
wygląda jakby brał do gęby wielką gejowską pytę Big grin

RAVENNA
ravenna's picture

Kwestia wyobraźni Camel, ktoś tu ma bardzo brzydkie myśli Big grin

To be a rock and not to roll.

khaz'

UFFAS * DSS wrote:
super last minute recruit join XD i saw bax was recruting like a tornado in last minutes

VENDETTA KLATWA

@Camel - Chodziło mi o to, że fajny bo "kolorowy"

VENDETTA KLATWA

Ciekawe kto z Was ,by się tak odważył?