- Calc DPI-Sens + Create Sens-Config
- FAKAHEDA serverhosting
- General POLSKI Topic
- Excessive Plus v2.3
- Studio Quake 3 on YouTube Live
- Studio Quake 3 on Twitch and Facebook
- JUST SALUTE - Who's still around this lovely place?
- better playing planning tool option
- getting up and running - servers/configs
- Youtube
General POLSKI Topic
Wiem, że zagadka jest bardzo trudna i nie idzie jej prawie ,że rozwiązać ,że tak powiem. Są tylko Francuz i Niemiec , Polaka niestety z nimi nie ma. Przyglądając się pierwszym wyrazom widać ,że jest też Polak, natomiast oni jechali do Warszawy po lak (taki materiał). Dlatego pisze się to na końcu osób i z wielkiej litery "Polak" ,dlatego zostało im te jedno jabłko. To jest prawidłowa odpowiedź
Khaz i Ravenna na Waszą prośbę wrzuciłem kilka fotek., widzieliście? Jak Wam idzie robienie potworka/potworkę o imieniu Ravennokhaz/Khazoravenna? Pozdrawiam
Hihi, widzieliśmy, khaziu może potwierdzić jaka zachwycona byłam, bo mała jest meeega słodka!
A jak nam idzie? Hmm, khaz po przeczytaniu twojego komentarza 'do not wait, just do it' popatrzył na mnie znacząco, ruszając brwiami No kochanie, pochwal się jak nam idzie w tworzeniu małego Kazia? <3
Przeczytałem wcześniej, nie było kiedy odpisać aż w końcu zapomniałem
Dzięki za wrzucenie kilku fotek, naprawdę miło jest oglądać szczęśliwe małżeństwo, które z narodzinami dziecka stało się prawdziwą i szczęśliwą rodziną. Serio, nie ukrywam, że jestem zazdrosny jeśli chodzi o sytuację. Przyznam, że etap szaleństwa mam za sobą i moim marzeniem oraz celem jest w końcu ustatkować się i z Ravenną założyć szczęśliwą, kochającą się rodzinę. Humor się poprawia, gdy widzi się Ciebie wraz z żoną i dzieckiem tak szczerze uśmiechniętych do zdjęcia rodzinnego. Zazdroszczę sytuacji i jednocześnie dodaje mi ona wiele siły i mobilizacji do dążenia do własnego szczęścia wraz z Ravenną Życzę wiele miłości, zdrowia i szczęścia!
Jak nam idzie? Powolutku i do celu, za parę lat ślub i po chwili może bocian przyleci i podrzuci jakieś dziecko? Miejmy nadzieję
rzygam tęczą
Fajny obrazek trickz
Fajny?
wygląda jakby brał do gęby wielką gejowską pytę
Kwestia wyobraźni Camel, ktoś tu ma bardzo brzydkie myśli
@Camel - Chodziło mi o to, że fajny bo "kolorowy"
Ciekawe kto z Was ,by się tak odważył?