General POLSKI Topic
A mi się Marzy zagranie w Alien: Isolation; survival taki że <mózg rozjebany> ale czy bardziej przerażający niż Outlast? nie mam pojęcia. z takim sprzętem, na którym obecnie gram to mogę conajmniej q3 i Skyrim na średnich detalach odpalać. a jeszcze jakby tego było mało to w roku 2015 wychodzą kolejne przejebane survival horrory (m.in. Kholat, Soma i Routine) a mnie chyba szlag trafi bo co z tego, skoro jedyne co mi zostanie to pooglądanie sobie relacji gameplayi na yt xD ból tyłka, że hej ci co grali (i przeżyli) Outlast albo Amnesię The Dark Descent doskonale zrozumieją o co chodzi a ci, którzy nie... no cóż. Jeśli ktoś lubi solidną dawkę strachu to POLECAM bo idzie wykitować na zawał i to Dosłownie. Co ja przeżywałam grając w nie... takich schiz, paniki i nerwów nie miałam
nigdy w życiu. Momentami byłam tak sparaliżowana strachem, że nie byłam w
stanie kontynuować grania i pomyśleć, że jakakolwiek gra potrafi człowieka doprowadzić do takiego stanu Amnesia -
Niesamowity, mroczny klimat średniowiecznego zamczyska i genialny soundtrack przyprawiający o dreszcze. Outlast - uczucie ciągłego zaszczucia i
panika wzbierająca z każdą mijającą sekundą...Zwłaszcza przy Outlaście
trzeba być niezłym masochistą żeby grać w to z własnej
nieprzymuszonej woli. Mało co ma taki
niesamowity klimat i potrafi tak nastraszyć człowieka do granic
możliwości.
Mnie Outlast raczej przerósł delikatnie mówiać xD Slender Man i Silent Hill przy tych dwóch to tylko słabe gierki dla leszczy i małych dziewczynek a jak ktoś nie wierzy to niech spróbuje szczęścia gl&hf dodać do tego słuchawki, ciemny pokój - wirtualna jazda życia gwarantowana xd
Outlasta kocham całym sercem, wielbie tą gierkę Idzie sie najesc strachu mocno, a jak wyskoczył ten wielki grubas to myszka wylatywala z rąk na kilka metrów Amnesie tez lubie ale mniej, jednak tez ma swoj klimat. Zawsze mi bylo zal Agrippy Penumbra też spoko, ale znow mniej straszna. Slendery i scp to nuda bo zwykle jump scare'y. Jednak i tak nie ma nic straszniejszego niż Silent Hill, najlepiej na starym Play Station ile ja nerwów i stachu przy tym zjadlam to nie da sie policzyc. Nawet te glosne kroki postaci i obrot kamery byl przerazajacy. Jestem ciekawa, czy znajdzie sie jeszcze jakas gra ktora dorówna tym najstraszniejszym tak jak Outlast. W tym roku czekam szczegolnie na Silent Hills
Wszystkie części Penumbry są też fajne
A ja chce zagrać w:
- JU ON The Grudge Haunted House
- The Calling
SCP-087
Zagrajcie pod warunkiem, że:
- będzie godzina 12 w nocy
- będzie okno lekko uchylone, żeby był wiatr
- będą dobre słuchawki na uszach
Tak grałem pierwszy raz
SCP 087b lepsze
A ja mam jeszcze DLC do Outlasta do przejscia i nigdy nie umiem sie za to zabrać
Btw. 28 grudnia od 9.20 mam niecałą godzinę przesiadki w Warszawie, zabierze mnie ktoś na kawę?
@up tak samo mialam grając w Playable Teaser z Silent Hills (stąd P.T.)
Niech te święta przyniosą Wam
Niekończące się szczęście i pokój
Sukcesy we wszystkim co robicie
Dobrobyt dla Was i Waszej rodziny
Niech wypełnią Wasz dom radością i świątecznym nastrojem
Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku!
Dla was wszystkich moi koledzy i koleżanki
Prosto z serca Arek (Jumper), Anna i Nowonarodzona Liliana
Silent hills a.k.a. P.T. grałem w demo na ps4, będzie gra roku. Klimat gesty, nie jakieś tam kurwa potworki czy kolesie wyskakujacy z pilami motorowymi xd będzie raczej mocno na wyobraznie dzialac i tak straszyc. Zreszta jak gralem to mialem taka swiadomosc, ze nie da sie zginac, a i tak sralem po gaciach xdd