General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
VENDETTA KLATWA

VENDETTA KLATWA

VENDETTA KLATWA

VENDETTA KLATWA

echooo ^
echo's picture

w nadziei wchodzę w polski topic gdy ląduje wysoko, mhm, myślę sobie - ktoś coś napisał, coś się dzieje, coś się zacznie dziać, wchodzę w topic a tu proszę, jest! i to aż 20 nowych postów ... i wszystkie z filmikami z dupy strony Rolling eyes i tak od 2 miesięcy ... to jakaś klątwa! Yawn

VENDETTA KLATWA

Aero
VENDETTA KLATWA wrote:

Przeszedłem BF 3 , aktualnie nie gram

Przeszedłeś tryb multi Klatwa?

Aero
echooo ^ wrote:

w nadziei wchodzę w polski topic gdy ląduje wysoko, mhm, myślę sobie - ktoś coś napisał, coś się dzieje, coś się zacznie dziać, wchodzę w topic a tu proszę, jest! i to aż 20 nowych postów ... i wszystkie z filmikami z dupy strony Rolling eyes i tak od 2 miesięcy ... to jakaś klątwa! Yawn

Eeeh echo ale ślepy ty jesteś nie widziałeś ze wjechałem tu z pierwszym postem? Big grin

-C4-KOSZMIT
Rank moderator

Klątwa ale rób jakąś minimalna chociaż selekcję, żeby jakiś poziom trzymać, a nie wrzucasz wszystko jak leci.. Mam wrażenie że wszyscy tu umiemy korzystać z wyszukiwarki na youtube. Moim zdaniem powinny się tu znaleźć tylko perełki, to samo tyczy wątku pt "youtube".

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

Same wrzuty z youtube, jakaś klątwa xdd dobre echoooooo.Ma ktoś ps4? Btw ostatnio przez 5 minut myślałem o tym żeby kupić laptopa i zagrać e+, ale potem mi się odechciało... lapka i tak będę musiał prędzej czy później kupić, bo na tablecie niewygodnie się filmy ściąga xddddd