General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
echooo ^
echo's picture

hehehe epsi you can use our pl fast trains - pierdolino's - 2,5 hour and you are in cracow Tongue btw. małopolska to chyba polskie epicentrum kłejarzy! Big grin

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
echooo ^ wrote:

hehehe epsi you can use our pl fast trains - pierdolino's - 2,5 hour and you are in cracow Tongue btw. małopolska to chyba polskie epicentrum kłejarzy! Big grin

Taaa, bo tylko w Małopolsce jeszcze Polacy mieszkają xd inne rejony muszą za granicę uciekać za chlebem.

echooo ^
echo's picture

ni nieee, nie jest tak różowo, niestety. zrobili i robią nam zieloną wyspę dalej - banda malwersantów komunistów i agentów -, ale sami sobie trochę winni jesteśmy - normalnie by ich wszystkich dawno w pizdu wywieźli 25 lat temu i byłoby lepiej, a tak jest jak jest. siedzicie za granicą ciułając kasę i dobrze przynajmniej coś tam z tego macie może rodzinie pomozecie itp, a tu na miejscu to szkoda gadać. nie każdy może być informatykiem, z resztą ilu tych informatyków może rynek pracy wchłonąć, do czasu. tam mediana zarobków z roku na rok leci na pysk. jak wszędzie z resztą. jeszcze jak ktoś ma rodzinkę w jakimś urzędzie no to można coś popróbować lub mundurówka (jak na białorusi - tyle, że tam paradokslanie mają więcej wolności niż my tutaj) , a tak to jeden wielki chuj. dobra, za dużo gadam. jeszcze mi na chacie biały proszek znajdą lub filmy z zoofilią (jak u pana agenta durczoak, który 7 lat dupe lizał platformie i za jeden krzywy wywiad z szp.premierą ustawili go konkretnie), ale nie żal ni buca - kto wiatr sieje ten burze zbiera - i ułozyli kamilka. przecież polacy to najbardziej inwigilowany naród w eu. pozdro 600 na rejonie xD takie piekiełko. w pizdu. sory, tak mi się rozpisało trochę, bo kurwica człowieka bierze jak sobie to wszystko do kupy w myślach poskłada, żeby we własnym kraju, ojczyźnie, dla obywateli nie było przynajmniej normalnych warunków do życia (nie mówię o jakimś luksusie), mowa o swoim mieszkanku, normalnej robocie (nie na śmieciówce za 8 z/godzinę), raz do roku wyjechac choćby na 2 tygodnie, choćby pod jebany namiot. upierdolą podatkami. nie dziwię się pracodawcom, że nie zatrudniają a jak już to na czarno - przy takich kosztach i pojebanym systemie - inaczej sie kurwa po prostu nie da! nie żebym się tu użalał, ale bezsilność i wkurwienie ogarnia mnie, zwłaszcza po 12 godzinnej zmianie. zrobili z kraju hipermarket, jakieś błędne koło. nie ma wam do czego wracać. mam tylko nadzieję, że w końcu coś peknie cos się zmieni, ale nie ma w sumie komu tego burdelu ogarnąć. może i dobrze gdyby ruskie atomówką przypierdolili na stolicę ul. wiejska i zaczac budować to wszystko od zera. ej tam dosyć mojego biadolenia, jebać to wszystko./ ide spać

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

No ja nie wracam, jestem już w uk 7 lat. Jestem w trakcie robienia obywatelstwa, jeden egzamin już zaliczony ;p jeszcze jeden i składam papiery. Do Polski pewnie wrócę na emeryturę, pewnie nic się nie zmieni w zarobkach polskich przez ten czas xd więc za angielska emeryturę będę się w pl bawił xdd albo tajlandii, o.
Xd i póki co funt idzie w górę, podobno ma przekroczyć 6zl do 2016r. to mi się podoba, jeszcze parę lat temu był za 4.80 :E

Blitz
Forum moderator
Blitz's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

No ja nie wracam, jestem już w uk 7 lat. Jestem w trakcie robienia obywatelstwa, jeden egzamin już zaliczony ;p jeszcze jeden i składam papiery. Do Polski pewnie wrócę na emeryturę, pewnie nic się nie zmieni w zarobkach polskich przez ten czas xd więc za angielska emeryturę będę się w pl bawił xdd albo tajlandii, o.
Xd i póki co funt idzie w górę, podobno ma przekroczyć 6zl do 2016r. to mi się podoba, jeszcze parę lat temu był za 4.80 :E

A nie myślałeś o stałej rezydenturze zamiast obywatelstwa? To "prawie" to samo Tongue

epsiplayer
THE ONE AND ONLY
intact-epsilon's picture
-C4-KOSZMIT wrote:

epsiplayer wrote:
I'm in a work trip. Happy
_________
epsislow

haha Happy nice try
But it's not for me/we to take your jobs, but for you to get more&better jobs Tongue
anyway.

I visited today the old town in Warsaw and it's very nice. Probably next week, will get to Kraków also. I know there is a small fight between the 2 towns. I'm having no problem visiting both, its a win-win situation for me Big grin
_________
epsislow

khaz'
Clan/TS Moderator

God damnit, Epsi. You should've informed us sooner. We could do a nice meeting down there where you are Happy Now it's quite too late. Could be an interesting experience Big grin

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

-C4-KOSZMIT
Rank moderator
epsiplayer wrote:

-C4-KOSZMIT wrote:
epsiplayer wrote:
I'm in a work trip. Happy
_________
epsislow

haha Happy nice try
But it's not for me/we to take your jobs, but for you to get more&better jobs Tongue
anyway.

I visited today the old town in Warsaw and it's very nice. Probably next week, will get to Kraków also. I know there is a small fight between the 2 towns. I'm having no problem visiting both, its a win-win situation for me Big grin
_________
epsislow

xDDDD

Shit epsi, I was there too.. Give us some selfie or didnt happen Tongue

P.S There is no fight, actually everybody know that Cracov is a countrtside of Warsaw xD

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Blitz wrote:

!@#$%&*( terror )_ wrote:

A nie myślałeś o stałej rezydenturze zamiast obywatelstwa? To "prawie" to samo Tongue

Chodzi o to jak cie widzą Angole. Rezydenci to ci którzy przyjeżdżają zabierać im pracę xd jak masz obywatelstwo, to już się nie czepiają xd poza tym masz pewność, że Cię stąd już nikt nie deportuje, jak wyjdą z UE czy innego politycznego powodu.