General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
cml wrote:

!@#$%&*( terror )_ wrote:
No i stało się, kupiłem laptopa xd... Pewnie coś tam pogram niedługo Winking najchętniej vanilla albo plusn duele. Szaleć nie będe, bo biurka nie mam xd a lapek na ławie salonowym xd dupa na kanapie. Ale takiego ultime to zmłucę xdddd

no to pochwal się przynajmniej jaki to laptop zakupiłeś, ja mam notebook, bo laptopem go nie nazwę ze względu na brak wbudowanej karty graficznej, model HP Pavilion 17 cali, AMD A8-6410 APU z AMD Radeon R5 Graphics 2.0 GHz do Turbo Boost 2.4 Ghz Quad core, 8 GB RAM i 1 TB dysku z win 8.1 i zaznaczam że liczyłem na coś lepszgo, bo q3 czy ql chodzi jak pipka na tym, a inne darmowe gry, te nowsze jakoś lepiej śmigają, pewnie chodzi o jakąś optymalizację, bo na przykład stary C&C Yuiri's Revenge działał mi na 2 FPS i nie wiadomo czemu Tongue

Xd Nie ma fajerwerków, mi lapek potrzeby do serfowania i ściągania filmów/muzyki Happy do grania mam ps4, wii, psp i 3ds ;p oby na lapku pociagnal q3 i może jeszcze starcraft 2 w single player xddd oto parametry. Hp pavilion 15-p157sa, i5-4288U, Intel iris 5100, 8GB RAM, 1.5TB HD, kamerka jest xd i dźwięk od dr.dre beats xdd kolor fioletowy Happy

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

Xd Nie ma fajerwerków, mi lapek potrzeby do serfowania i ściągania filmów/muzyki Happy do grania mam ps4, wii, psp i 3ds ;p oby na lapku pociagnal q3 i może jeszcze starcraft 2 w single player xddd oto parametry. Hp pavilion 15-p157sa, i5-4288U, Intel iris 5100, 8GB RAM, 1.5TB HD, kamerka jest xd i dźwięk od dr.dre beats xdd kolor fioletowy Happy

No ja używam go do "pracy", ale świetnie ogląda się na nim filmy w HD na 17 calowym ekranie z tym "High Definition+ HP Ultra BrightView LED 1600x900", a co do tego beats audio to spoko, ale z początku musiałem się do tego jakoś przyzwyczaić, bo to automatycznie podgłaśnia i wycisza dźwięki, a bez efektu beatsaudio dźwięk masakra xD
http://allegro.pl/hp-pavilion-17-quad-core-8gb-1tb-hdmi-kam-bt-w8-1-i5132661306.html

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
trickz wrote:

cml wrote:
1000 TB

rotfl

a ja mam tylko 2TB Confused

Kupuj ps4, dobre gry na multi można pograć Happy helldivers, Bloodborne, drive club, dying light, destiny, diablo3, nhl ;p teraz jest najlepsza pora na zakup ps4, gier jest już tyle że nadrabiać będziesz pół roku.

trickz
tr1ckz's picture

trickz wrote:
cml wrote:
1000 TB

rotfl

Kupuj ps4, dobre gry na multi można pograć Happy helldivers, Bloodborne, drive club, dying light, destiny, diablo3, nhl ;p teraz jest najlepsza pora na zakup ps4, gier jest już tyle że nadrabiać będziesz pół roku.

wlasnie ostatnio o tym myslalem, teraz bede tv kupowal, a za miesiac moze ps-a wciagne Winking

On board since August 2007.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
trickz wrote:

trickz wrote:
cml wrote:
1000 TB

rotfl

wlasnie ostatnio o tym myslalem, teraz bede tv kupowal, a za miesiac moze ps-a wciagne Winking

Z drugiej strony pogoda coraz ładniejsza xd grać się nie chce xd ej chyba będę w Szczecinie w czerwcu. Klan Wpierdol robi zjazd członków w Stargardzie szczecińskim i tak się składa, że jestem członkiem i nie mam na czerwiec żadnych planów ;p maj - Amsterdam, lipiec - Ibiza xdd

trickz
tr1ckz's picture

trickz wrote:
trickz wrote:
cml wrote:
1000 TB

rotfl

Z drugiej strony pogoda coraz ładniejsza xd grać się nie chce xd ej chyba będę w Szczecinie w czerwcu. Klan Wpierdol robi zjazd członków w Stargardzie szczecińskim i tak się składa, że jestem członkiem i nie mam na czerwiec żadnych planów ;p maj - Amsterdam, lipiec - Ibiza xdd

ja do Szczecina mam 700km :3 a teraz jednak bede budowal kompa, nie wciagam ps-a jeszcze, o ile w ogole wciagne Big grin

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
trickz wrote:

trickz wrote:
trickz wrote:
cml wrote:
1000 TB

rotfl

ja do Szczecina mam 700km :3 a teraz jednak bede budowal kompa, nie wciagam ps-a jeszcze, o ile w ogole wciagne Big grin

orajt, jakby co to w grudniu mam zamiar byc w złotowie Smug a jakbyscie byli w szczecinie na sylwestra, to bym na sylwestra do was wpadl :>>>>>>

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

trickz
tr1ckz's picture

orajt, jakby co to w grudniu mam zamiar byc w złotowie Smug a jakbyscie byli w szczecinie na sylwestra, to bym na sylwestra do was wpadl :>>>>>>

propozycja nie do odrzucenia C: tylko nie zapomnij przywiezc dobrej szkockiej :F

Aero