General POLSKI Topic
Xd Nie ma fajerwerków, mi lapek potrzeby do serfowania i ściągania filmów/muzyki do grania mam ps4, wii, psp i 3ds ;p oby na lapku pociagnal q3 i może jeszcze starcraft 2 w single player xddd oto parametry. Hp pavilion 15-p157sa, i5-4288U, Intel iris 5100, 8GB RAM, 1.5TB HD, kamerka jest xd i dźwięk od dr.dre beats xdd kolor fioletowy
No ja używam go do "pracy", ale świetnie ogląda się na nim filmy w HD na 17 calowym ekranie z tym "High Definition+ HP Ultra BrightView LED 1600x900", a co do tego beats audio to spoko, ale z początku musiałem się do tego jakoś przyzwyczaić, bo to automatycznie podgłaśnia i wycisza dźwięki, a bez efektu beatsaudio dźwięk masakra xD
http://allegro.pl/hp-pavilion-17-quad-core-8gb-1tb-hdmi-kam-bt-w8-1-i5132661306.html
wrote:wrote:1000 TBrotfl
a ja mam tylko 2TB
Kupuj ps4, dobre gry na multi można pograć helldivers, Bloodborne, drive club, dying light, destiny, diablo3, nhl ;p teraz jest najlepsza pora na zakup ps4, gier jest już tyle że nadrabiać będziesz pół roku.
wlasnie ostatnio o tym myslalem, teraz bede tv kupowal, a za miesiac moze ps-a wciagne
wrote:wrote:wrote:wrote:1000 TBrotfl
a ja mam tylko 2TB
Kupuj ps4, dobre gry na multi można pograć helldivers, Bloodborne, drive club, dying light, destiny, diablo3, nhl ;p teraz jest najlepsza pora na zakup ps4, gier jest już tyle że nadrabiać będziesz pół roku.
wlasnie ostatnio o tym myslalem, teraz bede tv kupowal, a za miesiac moze ps-a wciagne
Z drugiej strony pogoda coraz ładniejsza xd grać się nie chce xd ej chyba będę w Szczecinie w czerwcu. Klan Wpierdol robi zjazd członków w Stargardzie szczecińskim i tak się składa, że jestem członkiem i nie mam na czerwiec żadnych planów ;p maj - Amsterdam, lipiec - Ibiza xdd
ja do Szczecina mam 700km :3 a teraz jednak bede budowal kompa, nie wciagam ps-a jeszcze, o ile w ogole wciagne
orajt, jakby co to w grudniu mam zamiar byc w złotowie a jakbyscie byli w szczecinie na sylwestra, to bym na sylwestra do was wpadl :>>>>>>
propozycja nie do odrzucenia C: tylko nie zapomnij przywiezc dobrej szkockiej :F
Yo! ktoś chętny http://www.excessiveplus.net/forums/thread/zlot-clanu-wpierdol-0
Xd Nie ma fajerwerków, mi lapek potrzeby do serfowania i ściągania filmów/muzyki do grania mam ps4, wii, psp i 3ds ;p oby na lapku pociagnal q3 i może jeszcze starcraft 2 w single player xddd oto parametry. Hp pavilion 15-p157sa, i5-4288U, Intel iris 5100, 8GB RAM, 1.5TB HD, kamerka jest xd i dźwięk od dr.dre beats xdd kolor fioletowy