General POLSKI Topic
Drugi Siema Benek wariacie
Powitać powitać mam nadzieję że już nie grasz na radiowce ;p
hehe jaka pamiec no pewnie ze nie:D to nie te czasy na ten syf radiowy wpadaj dzis wieczorem na puchacze.net
Będę koło 21. Krzycz na tsie bo mogę tam wisieć po robocie. Pamiętam dużo bo prowadzę skrupulatnie notatki z życia xD
Dlatego też nie wybaczam cameltoowi pijaństwa na tsie boidupstwa i jebać tępego stronniczego chuja xD lata poleciały a ja nadal mam ten sam średni skill xD xD xD
Siema. Ktoś się jeszcze kręci na Beer Freeze? bo nie wiem czy pcta ze strychu znosić pozdro.
Przez kilka dni nie widziałem tam ruchu. Żyje już chyba tylko instagib.
halo...
Powitać szafowego xD
Wystarczy wykręcić ACC ponad 70, mieć low sens i już się gra dla innych jak bot xD dzisiaj 2X się mnie chcieli pozbyć. Co za los
Dzisiaj wzięło mnie na wspominki i przeglądałem kilkadziesiąt stron skrzynki PW tutaj. O matko bosko bezlitosno ile ja tu czasu spędziłem Pierwsza wiadomość od Fali/HQ w sprawie punktacji w pierwszym turnieju na raile tutaj xD Czasy RR i IS. Później zrobiły się setki teamów i następnie klanów
rail4ever nadal stoi, super Tutaj nie zważając na relacje podziękowania dla admina. Uwielbiam ten cfg i ten serwer. Swoją drogą wcześniej stał u Glizdy i chyba od niego dostałem trochę plików do serwerów na linuxie. Do tej pory nie wiem czy freakman postawił serwer jak mu było potrzeba xD xD xD
Ktoś tu odpisuje czy tylko można liczyć na pojedyncze posty raz na rok w porywach do 5?
Fajnie, że r4e ma pure i ac, przynajmniej lamki nie wpadają z asami )
Paczek Pałko xD
Człowiek młody miał wszystko gdzieś, tylko picie alkoholu i zabawa a nocami w domu piwo i e+ z ts w tle xD o matko bosko ale wstyd chyba trochę ogarnąłem przez te kilka lat xD
Pozdrawiam serdecznie wszystkich funflow i wszystkie koleżanki - tych tu za wiele nie było :F
fajnie, fajnie tak sobie powspominać ja tu jestem stusunkowo niedłługo, przyszedłem i od razu wszystko zaczeło się jebać i uciekać.. zacząłem kiedy już większość miała dosyć no a jakbym zaczął z 2 lata wcześnij to pograłoby się na pewno świetnie