General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
D4ISY
beata13xp's picture
Quote:

Daisy znów? Znaczy się też była przerwa? Ta gra definitywnie uzależnia. Big grin swoją drogą ciekawy przypadek bo młoda jesteś jak na średni wiek gry a i zawyzasz poziom dla dziewczyn Big grin większość to były zwykle cipki w quake Tongue mzi pogrywa coś czy obrażony? Kto się ostał tutaj z r2?

Jakies 2 lata mnie nie bylo. Z mzi nie mam kontaktu ale pewnie cos tu sledzi. I tak wszyscy sa zaskoczeni wielce ze jestem 'panienka' i wyzywaja mnie od pedalow stokrotek Big grin Uzaleznia? Niemozliwe...8th DAISY * MU
last seen 11 hours ago16 hours 25 min

shaft

Ostatnio zainstalowałem q3 po 8 latach Big grin
Grałem nawet na r4e - fajne wspomnienia. Pamiętam, jak syntax uczył mnie e+ na tej mapie i jak grać na spawny Happy Te godziny na servie z pączkiem i bako.. Potem w szeregach RR - kiedy reaktywacja? Big grin

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

Siema shafcik Happy pamiętam jaką byłeś lamką, ale po wielu nocach treningu w końcu zacząłeś trafiać w stodołę xddd co prawda z dwóch metrów i dopiero za 10tym razem udało ci się wygrać, no ale wpłaciłeś wpisowe, więc już byłeś gotowy na dojście do RR i lanie tych ciotek z IS Tongue

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Pedalka xD
Bako xD dadzio aka blitz pokazał mi kiedyś zdjęcie ze szkoły tego gościa Big grin pominę jego temat żeby legenda nie umarła Big grin

Terror na której ty mapie miałeś stodole xD jak już mówisz o wpisowym od noobkow to czemu nadal nie dostałem przelewu za sprzedanie męczy z is xD

Najfajniej grało mi się ze smerfami. Hefty smurf. A do is czy rr mam mega sentyment. Przywiązałem się do tego kwaka trochę Big grin smurfy to był twój pomysł Piotrze i Janka? To wam wyszło jak i r4e09f - jak dobrze pamiętam to twoja wersja z dodatkami do ftag itp etc. W oryginale było tylko 1v1 grywalne?

Wczoraj postanowiłem grać z akceleracją. O boże ale dziwnie. Do tej pory sens 0.6 i z 50cm na obrót za siebieprzy fovie 85 xD zobaczę co z tego będzie

shaft

siema terror Happy
Teraz pewnie i w stodołę bym nie trafił - więc wracam do korzeni Winking

@benek, weź mi na priv napisz co tam wiesz o legendzie bako, jestem bardzo ciekawy Happy

PS. Dziś w PL tłusty czwartek - pozdrawiam Cię, pączek!
PSS. Zagrajmy kiedyś w tego e+, było by miło.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
XV!BENEDYKT wrote:

smurfy to był twój pomysł Piotrze i Janka? To wam wyszło jak i r4e09f - jak dobrze pamiętam to twoja wersja z dodatkami do ftag itp etc. W oryginale było tylko 1v1 grywalne?

smerfy to był pomysł Janusza i Fate'a, ale też Narcyz i Robal pomagali.r4e09f w oryginale działało tylko pod 1v1, to na pewno... Ale czy ja to poprawiłem, to już nie pamiętam, prawdopodobnie xd zrobiłem też cfg imitujący efreeze, instagib i jeszcze jakiś tam... No i ten najbardziej ambitny rr.cfg Happy chciałem, żeby był popularny i oficjalny na meczach, no ale jakieś ruski zrobiły hiszy i do dziś gra się to gówno :E
Xdd dziś dzień pączka, wszystkiego dobrego Łukaszku

Ania<3
Ania's picture

Cześć wszystkim! Ja też tu od czasu do czasu zaglądam. Pozdrowionka Kiss

Wild Warm Wind flew away...

** jumper

Hejka. Piszcie wiecej Ciekawych historii z dawnych lat. Z checia poczytam. A jak zdecydujecie cos wiecej pograc to za 1.5 tygodnia z mila checia Wasz pokaram laserkami Tongue Big grin

RAVENNA
ravenna's picture

I ja z Khazem też tu wpadamy spojrzeć czy forum dalej dycha Big grin
Chyba najwyższy czas znów zainstalować q3, bo overwatch zaczyna wk#rwiać Tongue

Echo, może w końcu czas na te piwo w Krakowie, które z Khazem obiecywaliśmy z rok temu xD W marcu można się spotkać.

To be a rock and not to roll.

khaz'

UFFAS * DSS wrote:
super last minute recruit join XD i saw bax was recruting like a tornado in last minutes

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture

Dziekuje za zyczenia misie kolorowe

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje