General POLSKI Topic
Wyżej pisał jako laggy lova nadal można mnie i pewnie jego spotkać na serwerach 1v1
Mr 1v1? - chyba można zavotowac zmianę cfg? Ewentualnie z refa zmienić.
r4e?
Mógłbym grać prawie wszystko, byleby nie miało przesadzonego knockbacka, zbyt dużej ilości multijumpow i bfg z granatami xD im bardziej prymitywne raile tym przyjemniej dla mnie
kyrie elejson
nawet ruskie mnie bija na laserki haha
Ciekawe co u dadzia cygana z Krakowa xD
Z krakowa no prawie prawie xd scyzoryku jeden
zaraz tam przyjde zrobic znimi porzadek
O! Pojawił się i on co tam słychać? Zjadło mi pół posta ....
Na spiderze widziałem echo szafta I paczka na serwerze. Na miejscu był dnb, bopoh i gość z Chile. Działa to to jak chce
Eksperymentalnie zwiekszylem sens. Potrzebowałem ok 50cm na 360 obrót. Później 30. Teraz ok 15. Ale to szybkie jest teraz xD 180 stopni w +-7cm xD
ej czemu nie gra się już na r4e, tylko na rosyjskich 1v1 serverach? Inny cfg?
O! Pojawił się i on co tam słychać? Zjadło mi pół posta ....
A wszystko okej Benio praca praca, a w weekend bania xd
Brak czasu na gre zreszta i tak chyba same cygany tu zostały po serwerach A Ty co tam porabiasz? W ogóle to fajnie że sa jeszcze Janusze którzy tu coś piszą
Paczek lafiryndo co tam? Jak tam myszka?
a bo sie razerek zacinal
Kurde Benek dobre linki do clandb, później jednak skład rr się mocno zmienił
Btw wszedłem na starą prywatną stronkę rr, a tam shoutbox i takie coś: Epsilon09/29/07 02:58
So.. railonly .. i would like to play in a rail only team.. when can you give me a test?
Xdd ciekawe czy epsi pamięta
Btw shaft nie mam czasu na RR, ale zagrać coś bym zagrał...
W ogóle to jest jakiś dobry server publiczny na raile? I z dobrym cfg? Może by ogarnąć jakiś jeden gdzie możnaby męczyć q3dm17 w kółko jak downy ( Ultima w tym momencie już się oblizuje ) xd