KIELCE 8.02 - 10.02 /Alcoholic meeting :D
omg właśnie wstaliśmy i po 13stej mamy pociąg do domu aaaa było przednio paliliśmy majeranek jak to powiedział morf, piliśmy przejebaną wódke - jak to powiedział kozolec JEBANA META!!! ozzy ciagnął każdemu... ogólnie było git potem jak wytrzeźwiejemy jakieś fotki wpadną na forum ;D
pzdr/ NITRO
hehe kozolec zawsze narzeka spytajcie go jak pil z freakiem . I nie dzwonic do mnie o 1:30 w nocy^^
wlasnie wrocilem i jestem pod wrazaniem ilosci alkoholu ktora spozylismy. jednak ludzie z WK to najwieksze chlorki pijackie z calej sceny E+. dzieki Koz za goscine, chyba nie masz zbyt wielkich strat materialnych, ( ta plama z oleju po osmiornicy na kanapie pewnie sie doczysci..) pozdro dla ludzi z ktorymi pilem.
PS. wklejaj zdjecia Koz bo jest co ogladac
no no ladnie bylo:D nigdy nie zapomne chrapania WHG to bylo naprawde dobre:D:D
aaaaaaaaaaaaaaa xD masakra była chciałem podziękować także w imieniu Nitra i Ozziego za impreze i za ogólna gościne Tobie Koza ale także Mateuszowi aka. Scyzorowi i Michałowi aka. czopowi Morpheusowi i nie zapominajmy tutaj o Pokemonie i oczach ważki Whg oO mam nadzieje ze w najblizszej przyszłosci bedzie jeszcze okazaj zeby zalać znowu mordy ^^ :twisted: raz jeszcze dzieki.. spierdalam sie ogarnąć cya !
wycieczka z poprawczaka
niezla imprezka widze xDDD faajnie fajnie uprzedzajcie wczesniej jak bedzie zlot jakis
btw. scyzor nie dzwon mi o 23:20 zebym na ostatki przyjechal xD.
Czekam na kolejne zdjecia
impreza przejebana ale pamiętajcie ludzie... niech SCYZOR nigdy nie zamawia pizzy hahaha ogólnie wrażenia niesamowite naprawde, wporządku ludzie kozolec, whg, morf, poke, scyzor ... szacun dla was naprawde
they are really insane !