KIELCE 8.02 - 10.02 /Alcoholic meeting :D
nie ma to jak przejebac w pokemony i zapierdalac ze stertą upierdolonych naczyń.. xD HAHAHA srogi bal panowie byl ;d pozdro ekipa :twisted: kto nie byl niech zaluje w chuj xD
no niezle musieliśmy z nitrem jeszcze rano flaszke pić haha bo reszta wymiekła czopy jedne btw. g - spot mieszkanie posprzatane idealnie co Ty gadasz :roll: :twisted:
no niezle musieliśmy z nitrem jeszcze rano flaszke pić haha bo reszta wymiekła czopy jedne btw. g - spot mieszkanie posprzatane idealnie co Ty gadasz :roll: :twisted:
hahaha wlasnie g-spot xD nie wybrzydzaj tylko Ci ktos deske rozjebal w kiblu ale ja nic o tym nie wiem :roll:
wrote:no niezle musieliśmy z nitrem jeszcze rano flaszke pić haha bo reszta wymiekła czopy jedne btw. g - spot mieszkanie posprzatane idealnie co Ty gadasz :roll: :twisted:hahaha wlasnie g-spot xD nie wybrzydzaj tylko Ci ktos deske rozjebal w kiblu ale ja nic o tym nie wiem :roll:
ciekawe kto to.. :roll:
wrote:wrote:no niezle musieliśmy z nitrem jeszcze rano flaszke pić haha bo reszta wymiekła czopy jedne btw. g - spot mieszkanie posprzatane idealnie co Ty gadasz :roll: :twisted:hahaha wlasnie g-spot xD nie wybrzydzaj tylko Ci ktos deske rozjebal w kiblu ale ja nic o tym nie wiem :roll:
ciekawe kto to.. :roll:
HAHAHA ja nie wiem jak blaze po Tobie wszedlem do kibla to juz byla rozjebana xD
lol, how many beers
i'm sure morfy drunk half of that
cool pics, i see u had a lot of great time
lol, how many beers
ohh dea xD very very much ;dd we dont count
lol, how many beers
If U be there, will be much better Dea:D Morfy drunk only vodka:D
PS: Ozzy & Blaze naprawilem deske:P A moze wysle fotke "oczy wazki" do Dea?? <hahaha>
kTm*Dea wrote:lol, how many beers
cool pics, i see u had a lot of great timeIf U be there, will be much better Dea:D Morfy drunk only vodka:D
PS: Ozzy & Blaze naprawilem deske:P A moze wysle fotke "oczy wazki" do Dea?? <hahaha>
ani sie kurwaaaaaaaaaaaaa WAż-ki !!
wrote:kTm*Dea wrote:lol, how many beers
cool pics, i see u had a lot of great timeIf U be there, will be much better Dea:D Morfy drunk only vodka:D
ani sie kurwaaaaaaaaaaaaa WAż-ki !!
HAHAHA wysylaj xDDD ale mojej ani sie ważżżżż