General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture
giento wrote:

Moj najnowszy hit

http://www.youtube.com/watch?v=R6OIL3DxOZk#t=02m07s
Może on 'chuj wi', ale ja chyba 'wim' dlaczego ktoś nazwał go Sowa Big grin

khaz'
Clan/TS Moderator

Mentos, nie patrz na poziom gry ludzi ale na możliwości grania. W słabszym klanie masz większe pole do popisu. Ten pierwszy klan, od którego dostałeś propozycję - ffsquad nie cechuje się dużym poziomem gry, ale ludzie są tam naprawdę w porządku i mógłbyś z nimi ciekawie pograć, unikaj tam tylko gościa z nickiem troll-e. Jakbyś chciał to napisz PM do jeffa z mojego klanu Looney Tunes. Potrzebujemy kilku gości, mamy całkiem dobry poziom gry i wieczną polewkę na TS. Oczekuj tylko, że jakiś wile e. coyote będzie teamkille na Tobie robił. Gdy nudzi mi się gierka urozmaicam sobie teamkillami Tongue Aczkolwiek, z Polski tylko ja tam jestem i rozmawiamy wyłącznie po angielsku.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

giento
mentos's picture
khaz' wrote:

Mentos, nie patrz na poziom gry ludzi ale na możliwości grania. W słabszym klanie masz większe pole do popisu. Ten pierwszy klan, od którego dostałeś propozycję - ffsquad nie cechuje się dużym poziomem gry, ale ludzie są tam naprawdę w porządku i mógłbyś z nimi ciekawie pograć, unikaj tam tylko gościa z nickiem troll-e. Jakbyś chciał to napisz PM do jeffa z mojego klanu Looney Tunes. Potrzebujemy kilku gości, mamy całkiem dobry poziom gry i wieczną polewkę na TS. Oczekuj tylko, że jakiś wile e. coyote będzie teamkille na Tobie robił. Gdy nudzi mi się gierka urozmaicam sobie teamkillami Tongue Aczkolwiek, z Polski tylko ja tam jestem i rozmawiamy wyłącznie po angielsku.

Nie wiem , nie wiem. Szukam raz a cos dobrego , gdzie czesto gra sie CW itd. Moze wole podskillowac jeszcze troche i wtedy moze ktos sie mna zainteresuje , poziom typu MU lub Vandetta. Nie chce isc do czegos ''slabszego'' i zaraz zmieniac otoczenie , glupio tak latac co chwile gdzie indziej , chce cos raz a pozadnie.

echooo ^
echo's picture

mentos aka freszmejker Tongue, zagraj najpierw z nami, a później powiedz czy poziom ci odpowiada xD
ale nic na siłę, nie my to może ktoś inny, powodzenia w szukaniu ścieżki kariery na eplusie Happy

unique * razer
raz's picture

leci ktos dzisiaj obstawic kilka meczykow na LM?:}

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

rofl... Big grin wolę takiego kaca niż moralniaka jak miał ostatnio Hubert'os Tongue

kszksz wrote:

[..]Laki mam życzenie rzucić palenie i wiadomo, że
przydałaby się jakaś dodatkowa kaska, jak zawsze i każdemu, teraz
jeszcze spłynę 3k na ząb, bo mi sie "trójka" upierdoliła Confused

Serdecznie
współczuję Happy Jak ma się udać, to się uda. A jak nie , to się nie
poddawać i walczyc dalej Happy "Ja na ten przykład powiedziawszy" mówię, że ciągle rzucam i nie sięprzejmuję Winking
hehe Ale jak już trzy tysie płacisz za ząb to może z jakimś nadrukiem?

giento wrote:

[..]dostalem 2 propozycje , do jednego clanu na railu - http://www.excessiveplus.net/clan/forfiter-squad - ale jakos nie znam ludzi , a ich poziom nie zadowala mnie , wiec nie poszedlem do nich.

Fajny klan.... szkoda - Twój wybór. Za to widać wyraźnie czego chcesz i to też jest na plus. Happy

giento wrote:

Drugie bylo - http://www.excessiveplus.net/clan/aaaaa
- Sam lead GMZ nie jest dobry.. dzis w nocy sprawdzal mnie , ja juz
praktycznie zasypialem i go zjechalem.. wiec tez nie dzieki , a w
dodatku nie ma tam Polakow.

LoL z @ GMZ'im bym nie zaczynał... będziesz miał szczęscie jak tylko na PM od niego się skończy hehehe Tongue

khaz' wrote:

No to kurwa gratuluję Ci chęci do czytania psich wywodów, bo w całej swojej kadencji mojego pobytu tutaj były może 2-3 długie posty warte uwagi [..]

"psich wywodów," Serio? Miło wiedzieć...

XV!BENEDYKT wrote:

chyba laki ma drugie konto lub gmz pisze po polsku Tongue

Może tak, może nie... Hehehe Big grin Az tak bardzo Wam się z nim kojarzę??? Winking
Przecież nie dorastam mu do pięt i nawet nie próbuję z nim polemizować Tongue

echooo ^ wrote:

mentos aka freszmejker Tongue, zagraj najpierw z nami, a później powiedz czy poziom ci odpowiada xD
ale nic na siłę, nie my to może ktoś inny, powodzenia w szukaniu ścieżki kariery na eplusie Happy

F1

unique * razer wrote:

leci ktos dzisiaj obstawic kilka meczykow na LM?:}

I co? W padło cosik, czy "eee tam"?

Motyla noga... pifffko się skończyło ehhh dobrej nocki ol

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

unique * razer
raz's picture

no niestety nie. czelsi i barca zawalily mi kupon Big grin jutro pojdzie lepiej xd

zarzyn
zarzyn's picture
unique * razer wrote:

no niestety nie. czelsi i barca zawalily mi kupon Big grin jutro pojdzie lepiej xd

To ty zawaliłeś bo nie wytypowałeś prawidło , Gdzieś ktoś w Afryce wytypował prawidłowo.i dzis pije za Twoją sallare Tongue Ale jutro może się odegrasz : powodzenia

Happy

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

pozdro mordeczki! dziś idę ruchac jakieś świnki bo jestem dobrym dzikiem!
#tylkotrybson

giento
mentos's picture