General POLSKI Topic
Moj najnowszy hit
http://www.youtube.com/watch?v=R6OIL3DxOZk#t=02m07s
Może on 'chuj wi', ale ja chyba 'wim' dlaczego ktoś nazwał go Sowa
Mentos, nie patrz na poziom gry ludzi ale na możliwości grania. W słabszym klanie masz większe pole do popisu. Ten pierwszy klan, od którego dostałeś propozycję - ffsquad nie cechuje się dużym poziomem gry, ale ludzie są tam naprawdę w porządku i mógłbyś z nimi ciekawie pograć, unikaj tam tylko gościa z nickiem troll-e. Jakbyś chciał to napisz PM do jeffa z mojego klanu Looney Tunes. Potrzebujemy kilku gości, mamy całkiem dobry poziom gry i wieczną polewkę na TS. Oczekuj tylko, że jakiś wile e. coyote będzie teamkille na Tobie robił. Gdy nudzi mi się gierka urozmaicam sobie teamkillami Aczkolwiek, z Polski tylko ja tam jestem i rozmawiamy wyłącznie po angielsku.
Mentos, nie patrz na poziom gry ludzi ale na możliwości grania. W słabszym klanie masz większe pole do popisu. Ten pierwszy klan, od którego dostałeś propozycję - ffsquad nie cechuje się dużym poziomem gry, ale ludzie są tam naprawdę w porządku i mógłbyś z nimi ciekawie pograć, unikaj tam tylko gościa z nickiem troll-e. Jakbyś chciał to napisz PM do jeffa z mojego klanu Looney Tunes. Potrzebujemy kilku gości, mamy całkiem dobry poziom gry i wieczną polewkę na TS. Oczekuj tylko, że jakiś wile e. coyote będzie teamkille na Tobie robił. Gdy nudzi mi się gierka urozmaicam sobie teamkillami Aczkolwiek, z Polski tylko ja tam jestem i rozmawiamy wyłącznie po angielsku.
Nie wiem , nie wiem. Szukam raz a cos dobrego , gdzie czesto gra sie CW itd. Moze wole podskillowac jeszcze troche i wtedy moze ktos sie mna zainteresuje , poziom typu MU lub Vandetta. Nie chce isc do czegos ''slabszego'' i zaraz zmieniac otoczenie , glupio tak latac co chwile gdzie indziej , chce cos raz a pozadnie.
mentos aka freszmejker , zagraj najpierw z nami, a później powiedz czy poziom ci odpowiada xD
ale nic na siłę, nie my to może ktoś inny, powodzenia w szukaniu ścieżki kariery na eplusie
leci ktos dzisiaj obstawic kilka meczykow na LM?:}
rofl... wolę takiego kaca niż moralniaka jak miał ostatnio Hubert'os
[..]Laki mam życzenie rzucić palenie i wiadomo, że
przydałaby się jakaś dodatkowa kaska, jak zawsze i każdemu, teraz
jeszcze spłynę 3k na ząb, bo mi sie "trójka" upierdoliła
Serdecznie
współczuję Jak ma się udać, to się uda. A jak nie , to się nie
poddawać i walczyc dalej "Ja na ten przykład powiedziawszy" mówię, że ciągle rzucam i nie sięprzejmuję
hehe Ale jak już trzy tysie płacisz za ząb to może z jakimś nadrukiem?
[..]dostalem 2 propozycje , do jednego clanu na railu - http://www.excessiveplus.net/clan/forfiter-squad - ale jakos nie znam ludzi , a ich poziom nie zadowala mnie , wiec nie poszedlem do nich.
Fajny klan.... szkoda - Twój wybór. Za to widać wyraźnie czego chcesz i to też jest na plus.
Drugie bylo - http://www.excessiveplus.net/clan/aaaaa
- Sam lead GMZ nie jest dobry.. dzis w nocy sprawdzal mnie , ja juz
praktycznie zasypialem i go zjechalem.. wiec tez nie dzieki , a w
dodatku nie ma tam Polakow.
LoL z @ GMZ'im bym nie zaczynał... będziesz miał szczęscie jak tylko na PM od niego się skończy hehehe
No to kurwa gratuluję Ci chęci do czytania psich wywodów, bo w całej swojej kadencji mojego pobytu tutaj były może 2-3 długie posty warte uwagi [..]
"psich wywodów," Serio? Miło wiedzieć...
chyba laki ma drugie konto lub gmz pisze po polsku
Może tak, może nie... Hehehe Az tak bardzo Wam się z nim kojarzę???
Przecież nie dorastam mu do pięt i nawet nie próbuję z nim polemizować
mentos aka freszmejker , zagraj najpierw z nami, a później powiedz czy poziom ci odpowiada xD
ale nic na siłę, nie my to może ktoś inny, powodzenia w szukaniu ścieżki kariery na eplusie
F1
leci ktos dzisiaj obstawic kilka meczykow na LM?:}
I co? W padło cosik, czy "eee tam"?
Motyla noga... pifffko się skończyło ehhh dobrej nocki ol
no niestety nie. czelsi i barca zawalily mi kupon jutro pojdzie lepiej xd
no niestety nie. czelsi i barca zawalily mi kupon jutro pojdzie lepiej xd
To ty zawaliłeś bo nie wytypowałeś prawidło , Gdzieś ktoś w Afryce wytypował prawidłowo.i dzis pije za Twoją sallare Ale jutro może się odegrasz : powodzenia
pozdro mordeczki! dziś idę ruchac jakieś świnki bo jestem dobrym dzikiem!
#tylkotrybson