General POLSKI Topic
gdzie znajde jakis dobry flamewar do poczytania?
fala, gdybyś grał w 3m może by wygrali wczoraj, a na pewno mieliby większe szanse a tak to już po zawodach, generalnie.
Jak zawsze polecam książki piekary i książki pilipiuka.
kacap kurwa jest
kacap hwdp!
kacap
kacap
kacap hwdp!
kacap kurwa jest
D:
Huh, ktoś tu posty usuwa
nie masz prawa nie zgadzać się z Camel'em, wytykać mu błędy, wygrywać dyskusję. Kiedy nie ma argumentów, ktoś ma słuszność, bądź jego nieomylność zostanie zachwiana bez wahania usuwa posty. Od dziś robię screenshot'y wszystkich postów skierowanych do rzeczonego pana.
stuknij się w łebek kolego...
to że nie podobał mi się mój własny post i go usunąłem (bo mogę) jest tylko i wyłącznie moją sprawą (byłem po alk), a to że i wasze 'inteligentne' odpowiedzi także wywaliłem cytujące już nie istniejący post jest nieistotne
[...]
zwyczajne zwrócenie uwagi na błąd, bez żadnego zaczepiania, wystarczyło kliknąć edycję, poprawić, podziękować, bez nadużywania władzy mod'a, jak już kiedyś mieliśmy okazję o tym dyskutować.
...bez nadużywania władzy mod'a, jak już kiedyś mieliśmy okazję o tym dyskutować.
zgłoś mnie adminom proszę, niech w końcu zrobią ze mną porządek, bo szaleje w tym 'offtopicu, polskim topiku'
Jeśli chodzi o poprzednią dyskusję miała miejsce w innym topic'u, gdzie uznałeś, że Twój post był spamem i usunąłeś swój i każdy inny nawiązujący do niego, z tym, że wtedy trzeźwiałeś kilka dni.
Huh, ktoś tu posty usuwa
Btw znacie jakieś dobre książki sci-fi? Z urlopu w pl przywiozłem sobie "nova" damuel'a delany... Miała być klasyka gatunku fantasy/sci-fi, a jak dla mnie to słabizna. Aż się zastanawiałem czy sam nie zacząć pisać książek sci-fi xd "jak to jest klasyka gatunku, to będę sławny" - pomyślałem.Miałem nadzieję na podróże w czasie, różne rasy, opisy planet, opisy promów kosmicznych, mutanty, laserki i ciężki, brudny klimat. Dostałem jakąś telenowelę z motywem romeo i Julia osadzone w przyszłości i podróżami (bez żadnych konkretnych opisów) z planety na planetę. Aha i jeden kolo ma ramię metalowo-plastikowe, a inny ma 7 ptako-potworów za pupilki. Tyle jeśli chodzi o sci-fi :€