General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
animalchik
fala.q3's picture

gdzie znajde jakis dobry flamewar do poczytania?

I am addicted to life.

echooo ^
echo's picture

fala, gdybyś grał w 3m może by wygrali wczoraj, a na pewno mieliby większe szanse a tak to już po zawodach, generalnie.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

Huh, ktoś tu posty usuwa Sad
Btw znacie jakieś dobre książki sci-fi? Z urlopu w pl przywiozłem sobie "nova" damuel'a delany... Miała być klasyka gatunku fantasy/sci-fi, a jak dla mnie to słabizna. Aż się zastanawiałem czy sam nie zacząć pisać książek sci-fi xd "jak to jest klasyka gatunku, to będę sławny" - pomyślałem.Miałem nadzieję na podróże w czasie, różne rasy, opisy planet, opisy promów kosmicznych, mutanty, laserki i ciężki, brudny klimat. Dostałem jakąś telenowelę z motywem romeo i Julia osadzone w przyszłości i podróżami (bez żadnych konkretnych opisów) z planety na planetę. Aha i jeden kolo ma ramię metalowo-plastikowe, a inny ma 7 ptako-potworów za pupilki. Tyle jeśli chodzi o sci-fi :€

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Jak zawsze polecam książki piekary i książki pilipiuka.

kacap kurwa jest
kacap hwdp!
kacap
kacap
kacap hwdp!
kacap kurwa jest

D:

kszksz
japierdole's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

Huh, ktoś tu posty usuwa Sad

nie masz prawa nie zgadzać się z Camel'em, wytykać mu błędy, wygrywać dyskusję. Kiedy nie ma argumentów, ktoś ma słuszność, bądź jego nieomylność zostanie zachwiana bez wahania usuwa posty. Od dziś robię screenshot'y wszystkich postów skierowanych do rzeczonego pana.

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

cml
camel-xp's picture
kszksz wrote:

stuknij się w łebek kolego...

to że nie podobał mi się mój własny post i go usunąłem (bo mogę) jest tylko i wyłącznie moją sprawą (byłem po alk), a to że i wasze 'inteligentne' odpowiedzi także wywaliłem cytujące już nie istniejący post jest nieistotne Happy

kszksz
japierdole's picture
cml wrote:

[...]

zwyczajne zwrócenie uwagi na błąd, bez żadnego zaczepiania, wystarczyło kliknąć edycję, poprawić, podziękować, bez nadużywania władzy mod'a, jak już kiedyś mieliśmy okazję o tym dyskutować.

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

cml
camel-xp's picture
kszksz wrote:

...bez nadużywania władzy mod'a, jak już kiedyś mieliśmy okazję o tym dyskutować.

zgłoś mnie adminom proszę, niech w końcu zrobią ze mną porządek, bo szaleje w tym 'offtopicu, polskim topiku' Tongue

kszksz
japierdole's picture

Jeśli chodzi o poprzednią dyskusję miała miejsce w innym topic'u, gdzie uznałeś, że Twój post był spamem i usunąłeś swój i każdy inny nawiązujący do niego, z tym, że wtedy trzeźwiałeś kilka dni.