General POLSKI Topic
Jeśli chodzi o poprzednią dyskusję miała miejsce w innym topic'u, gdzie uznałeś, że Twój post był spamem i usunąłeś swój i każdy inny nawiązujący do niego, z tym, że wtedy trzeźwiałeś kilka dni.
nie pamiętam czegoś takiego
Chodziło o problem z DIE stworzonym przez Majo, usunąłeś moje komentarze (również Terror'a), zasłaniając się tym, że swój też usunąłeś, że Twój żart się nie spodobał i post był w niewłaściwym miejscu, a był we właściwym i to, że swoją głupotę starasz się zatuszować usuwaniem własnych postów nie daje Ci żadnego prawa do usuwania moich, jeśli są we właściwym miejscu i nie łamią żadnych zasad pierdolony tyranie.
Zrobiłeś screenshot'a ?
bo mam zamiar wyedytować ten cudny post na coś bardziej mi przychylnego, wstawię chyba jakieś czułe słówka
Oczywiście ;]
I to jest tolerancja!
Tylko PALIKOT!!!
historia jak z jakiegoś horroru, latryna ich zagazowała na śmierć
http://www.tvn24.pl/dwie-osoby-nie-zyja-a-cztery-sa-w-szpitalu-bo-telefon-wpadl-do-latryny,437110,s.html
A właśnie, ten issue z DIE xd juz nie pamiętam dokładnie jaką podjąłeś decyzję, ale pamiętam, że była bardzo nieuczciwa. Kurde, chodzi mi o to, że po twojej decyzji wpisy w rankingu ze sobą kolidowały. Hmm może sobie sobie przypomnę później (po alk.).