L3 :: *DS* vs !<A [WO]/27.10.2006/NOT RANKED
ah szkoda gadac co sie dzialo na servie a co pozniej to niewiem bo dostalem bezsensowego bana:/
uwazaj bo tu mozesz dostac za wyzywanie : )
gg both interesting!
aa dobra ide wchuj ogladac wladce przynajmniej tam jest normalny narrator ktory niebanuje ludzi ktorzy nielubia tego filmu to szczala!
No comment...
gg ?
mad come here and translate or some other polish
and can some1 explain to us ( the non viewers of the game ) ?
Not much to translate.. there was some bad mojo on the CW, Flex did some bans... if participating people'll want to clarify, they'll do so. Btw, lol Flex, again someone accuses you of bad reffing, and again it's ppl from polish clan, i think polish players are jealous of you coz ur so sexy ;d
aa dobra ide wchuj ogladac wladce przynajmniej tam jest normalny narrator ktory niebanuje ludzi ktorzy nielubia tego filmu to szczala!
yyy nie obrazaj wladcy bo akurat to dobry film jest..niewiem co sie tam dzialo na servie ale widocznie dobrze...Nie dosc ze dostaliscie server to jeszcze jakies ale ?..i prosze o zero wulgaryzmu..i troche szacunku dla innych..
LoL xed :!: byłem u exa jka graliscie wszytsko widizałem , sam sobie jesteś winnny , za dożo wulgaryzmu i po co obrazasz innnych za nic ? tak bys nie dostał bana :!: jestem tez sedziom i bym zrobił to smao co flex i nie tlyko Ciebie bym zbanował na servie za zachowanie :!: zamiast grac gadacie bezsensu i w dodatku obrazacie za nic :roll:
popieram
"Only God Can Judge Me"