General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
echooo ^
echo's picture

pozytywnie. khaz to nie jest śmieszne. Laughing

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Twoja sygnatura mówi wszystko na temat tego z czego Hubert się śmieje Big grinLaughing out loud

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

... xd rozpierdala mnie milena swoimi zdjeciami, bo rzeczywiscie na kazdym wyglada identycznie, tak jakby "delikatnie zdziwiona+zaintrygowana mina z lekka nutka kurwikow w oczach" xd niestety bozia jej poskapila urody i rozumu Sad no ale cyca ma xd dobrze ze pokazuje xdd

prorok
kszksz wrote:

Twoja sygnatura mówi wszystko na temat tego z czego Hubert się śmieje Big grinLaughing out loud

Właśnie Tongue

khaz'
Clan/TS Moderator

Dajcie już jej spokój. Na początku to było jeszcze całkiem zabawne, ale teraz już zaczynacie przeginać i się robi to nieco żenujące, trochę jakby piętnastolatki znęcały się nad młodszym kolegą... Cieszę się, że już trochę się uspokaja atmosfera.

Walka z wiatrakami.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

trickz
tr1ckz's picture

Hubercik obrońcą zwierząt?

On board since August 2007.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

dajta link, papiez chce zobaczyc cycki i kurwiki w oczach Big grin

kszksz
japierdole's picture

Hubert, ona sama na to mocno pracuje! Pierdoli od rzeczy i prosi się o bluzgi.

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

THC * SAKE
Sake's picture

ja tam widze głupote w jej oczach i pusty łeb Tongue przepraszam, nie mogłem się powstrzymać jak już poruszyliście ten temat.ale być może to tylko mylne wrażenie i w rzeczywistości jest sympatyczną i mądrą istotą Big grin

A teraz kochane dzieci pocalujcie misia w dupe Happy

DRINA wrote:

NOBODY can be blamed for leaving Darkshit and Blackshit, not even this twat trickz.

khaz'
Clan/TS Moderator

Nie to od razu, że "obrońca praw zwierząt", ale uważam, że czasem już przesadzacie. Wiem, że sama się o to prosi, w końcu sam nie byłem lepszy [stąd te dwa bany na koncie], no ale w końcu przyszedł czas, że zobaczyłem, że to donikąd nie zmierza i się pogodziłem z nią, lepsze to niż użeranie się jak dwa psy przez ogrodzenie. No ale co ja tam mogę mówić, róbta co chceta, tylko weźcie czasem spójrzcie na siebie i zobaczcie, czy macie z tego jakiekolwiek korzyści i czy jest to warte marnowania swojego czasu, który moglibyście przeznaczyć na jakiś bardziej lukratywny cel.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain