General POLSKI Topic
pozytywnie. khaz to nie jest śmieszne.
Twoja sygnatura mówi wszystko na temat tego z czego Hubert się śmieje
Twoja sygnatura mówi wszystko na temat tego z czego Hubert się śmieje
Właśnie
Dajcie już jej spokój. Na początku to było jeszcze całkiem zabawne, ale teraz już zaczynacie przeginać i się robi to nieco żenujące, trochę jakby piętnastolatki znęcały się nad młodszym kolegą... Cieszę się, że już trochę się uspokaja atmosfera.
Walka z wiatrakami.
Hubercik obrońcą zwierząt?
dajta link, papiez chce zobaczyc cycki i kurwiki w oczach
Hubert, ona sama na to mocno pracuje! Pierdoli od rzeczy i prosi się o bluzgi.
ja tam widze głupote w jej oczach i pusty łeb przepraszam, nie mogłem się powstrzymać jak już poruszyliście ten temat.ale być może to tylko mylne wrażenie i w rzeczywistości jest sympatyczną i mądrą istotą
Nie to od razu, że "obrońca praw zwierząt", ale uważam, że czasem już przesadzacie. Wiem, że sama się o to prosi, w końcu sam nie byłem lepszy [stąd te dwa bany na koncie], no ale w końcu przyszedł czas, że zobaczyłem, że to donikąd nie zmierza i się pogodziłem z nią, lepsze to niż użeranie się jak dwa psy przez ogrodzenie. No ale co ja tam mogę mówić, róbta co chceta, tylko weźcie czasem spójrzcie na siebie i zobaczcie, czy macie z tego jakiekolwiek korzyści i czy jest to warte marnowania swojego czasu, który moglibyście przeznaczyć na jakiś bardziej lukratywny cel.
... xd rozpierdala mnie milena swoimi zdjeciami, bo rzeczywiscie na kazdym wyglada identycznie, tak jakby "delikatnie zdziwiona+zaintrygowana mina z lekka nutka kurwikow w oczach" xd niestety bozia jej poskapila urody i rozumu no ale cyca ma xd dobrze ze pokazuje xdd