General POLSKI Topic
I'm reading this translated to serbian. Hilarious!
Please dont write in english here
Może i zabronione to nie jest, ale na pewno nie jest godne dla osoby, która jednak ma troszeczkę więcej rozumu w głowie niż szmule spod gimnazjum, a wiem, że Ty, naprawdę jesteś inteligentną osobą i dziwi mnie to, że po prostu chce Ci się marnować czas na osobę, która i tak tego nie bierze do bani, ponieważ albo to do niej nie dociera, albo po prostu Cię ignoruje.
Jest wiele więcej ciekawych rzeczy, nad którymi można spędzić trochę czasu, przykładowo - masturbacja, wyprowadzenie psa na spacer, przeczytanie na onecie wiadomości dnia, pójście do sklepu po snickersa, posprzątanie swojego pokoju lub innego pomieszczenia, sprawdzenie przez okno, czy sąsiadka stoi gdzieś na balkonie bez bielizny, zadzwonienie do znajomego się spytać co u niego słychać i ustawić się na piwo i wiele innych.
Każdy z tych przykładów wydaje się być jakieś 10-20 razy lepszy niż pomysł na wyjęcie ciężkiej artylerii przeciwko osobie, która i tak sobie wsadzi to gdzieś, dosłownie czy w przenośni.
Cholera, pisząc tego posta spaliłem swoje zapiekanki w piekarniku... Stupid Flanders!
Oh and SP, if you're still reading this bullcrap - the best line here is here:
wrote:sprzedawal, sprzedaje ktorys z was na ebay.de . ?Ja nie.
which is:
- Anyone of you sells/sold something on ebay.de?
and Prorok kills everyone around here with:
- Me not.
I wish to see Zarzyn's face after he seen this answer
Popieram! D'oh!
szmule spod gimnazjum
wrzuciłem niektóre posty do translatora i przetłumaczyłem z polskiego na serbski, a później z serbskiego na polski, nie chcę wiedzieć jakich głupot on się tam doczytał
khaz i tak jej nie wydupczysz, wiec nie trac czasu na obronę
poza tym ja na przyklad z nia nie dyskutuje na forum. Tylko tutaj pozwoliłem sobie wstawić małą uwagę
a jak ktos lubi dziwaczne dyskusje potwierdzające jej głupotę, sprawia mu to więcej przyjemnościli niż twoja przykładowa masturbacja, to nie widzę przeszkód
Jest wiele więcej ciekawych rzeczy, nad którymi można spędzić trochę czasu, przykładowo - masturbacja
Myślisz, że co Terror robi z tymi zdjęciami, o których pisał.
A tak poważnie, to się zgadzam, ale nie do końca, bo trzeba się postawić kiedy natężenie debilizmu osiąga krytyczne poziomy. Z tym, że są właśnie takie osoby jak to babsko, do których nigdy nic nie dociera, i prowadzenie krucjat przeciwko nim to stracona sprawa. Można się pobrechtać, pewnie, ale ja zawsze na koniec takich awantur mam wrażenie, że bardziej produktywne byłoby gdybym zamiast pisać posty i konstruować argumenty napierdalał przez ten czas głową w ścianę.
Choć byłbym hipokrytą gdybym powiedział, że nie lubię jak flejmy goreją w najlepsze, więc sam nie wiem. Liczę, że zaraz jakiś przydupas złoży donos, że jest obgadywana przez tych okropnych Polaków, może coś z tego będzie.
prorokedit:
wrote:Znęcanie się nad ułomnymi nie jest śmieszne.Dobrze powiedziane...
Dostałeś 150 punktów ekspa i znalazłeś wykrywacz sarkazmu.
huberciku, od kiedy to zabronione jest smiac sie z glupoty ludzkiej? Pomysl ile komedii wlasnie w ten sposob nas rozbawia na codzien xd najsmieszniejsze sa te wlasnie ktore przedstawiaja bardzo tepych bohaterow, ktorzy przekonani sa o swej wybitnej przebieglosci i profesjonalizmie. Przyklad = moj avatar xd