General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
prorok

Ej mam takie pytanie kto wie to proszę o pomoc, bo ksz nie pomógł mi na beerze.
Jaka jest komenda, żeby nie było flagi w mojej drużynie i w przeciwnej, będę wdzięczny Winking

Gen.X.Szpak
Szpak's picture

prorok najebałeś więcej postów niż ja na dwóch kontach przez 10 lat brawo Big grin wcześniej miałem 23 przez 5 lat teraz chyba z 50 parę czy to trochę nie dziwne ?

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

KURWA! zaraz mi odpierdoli... http://img849.imageshack.us/img849/857/kurwama.jpg To do ciężkiej kurwy jest opcja edycji, która jak sama nazwa wskazuje służy do edycji pierdolonego posta, nie trzeba napierdalać ośmiu jebanych postów jeden pod drugim, czy to jest do chuja pierwsze forum na którym się znalazłeś?

Edit:

@Szpak, postów? chyba sobie jaja robisz "gg", "nice", "no", "I don't know" spam i trollizm.

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

dziwne? nieeeee, jesteś tylko małomówny Szpaku Tongue

prorok
Gen.X.Szpak wrote:

prorok najebałeś więcej postów niż ja na dwóch kontach
przez 10 lat brawo Big grin wcześniej miałem 23 przez 5 lat teraz chyba z 50
parę czy to trochę nie dziwne ?

Niee w/g mnie to nic dziwnego ; - P

XV!BENEDYKT wrote:
dziwne? nieeeee, jesteś tylko małomówny Szpaku Tongue

Właśnie pewnie małomówny i to dlatego ; - P

Gen.X.Szpak
Szpak's picture

potrzebuje kupić taka mysz

Microsoft Intellimouse Explorer 4.0

interesuje mnie wersja z kablem , może być uszkodzona ale tylko kabel < przewód > jak kto woli

tu macie na Allegro http://allegro.pl/myszka-microsoft-intellimouse-explorer-polecam-i2610524610.html ale bezprzewodową to było coś dobrego
kurwa nie mogę dodać zdjęcia do chuja

prorok
Gen.X.Szpak wrote:

potrzebuje kupić taka mysz

Microsoft Intellimouse Explorer 4.0

interesuje mnie wersja z kablem , może być uszkodzona ale tylko kabel < przewód > jak kto woli

tu
macie na Allegro
http://allegro.pl/myszka-microsoft-intellimouse-explorer-polecam-i2610524610.html
ale bezprzewodową to było coś dobrego
kurwa nie mogę dodać zdjęcia do chuja

No ładna myszka to na co czekasz kupuj ; - P

Gen.X.Szpak
Szpak's picture

ona ma być przewodowa !!!!!! PROROK daj żyć chłopaka Big grin albo niech oni Tobie hehe , no i może jestem mało mowny Big grin wole grac niż pierdolić Happy bo tak to gra nie idzie no i zioło browar tez muszą być bo inaczej grac sie nie chce Big grin

a co do myszki to kiedyś ja miałem tylko scroll chujowy ale na 400 DPi wymiatała sens 1.55 perfect była dojebana

prorok
Gen.X.Szpak wrote:

ona ma być przewodowa !!!!!! PROROK daj żyć chłopaka Big grin
albo niech oni Tobie hehe , no i może jestem mało mowny Big grin wole grac
niż pierdolić Happy bo tak to gra nie idzie no i zioło browar tez muszą
być bo inaczej grac sie nie chce Big grin

a co do myszki to kiedyś ja miałem tylko scroll chujowy ale na 400 DPi wymiatała sens 1.55 perfect była dojebana

acha z kablem rozumiem, browar to i u mnie nie raz stoi Big grin, 1.55 sens powiadasz, ja mam w miarę dobrą myszkę sens mam na 1.4 gra jest perfect, aby ćwiczyć ; - P

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.