General POLSKI Topic
wrote:wrote:Może to być dla ciebie szokująca wiadomość, ale większość bywalcow tego topiku woli pośmiać się z pedalskiego trola, niż czytać kolejne kłamstwa od pożera napinacza.Btw super wypas avatar, normalnie wow ale jesteś fajny.nom, "pożera" ;d właśnie sam napinasz teraz zwieracze ;p generalnie nic jeszcze nie zacząłem "kłamać, pozować ani napinać" i nie zamierzam, a przynajmniej nie do Polaczków, więc nie tyczyło się to ciebie i srasz żarem niepotrzebnie a ten avatar jest o tobie ;>
taaaaaaaaa, ssij
śmiechłem xdplz
dovbani polyaku, idit' get' suku vid ukrainu
krisek zjadles ostatnio za duzo cebuli i wiesniaczkujesz
za polaczkow wreczam ci ten oto order
panowie podajcie sobie ręce na zgodę. prawdziwy wróg u bram stoi.
apropos tego glitcha - mam to samo i ktoś pisał na serwerze, że to dlatego, że nie mam zainstalowanej nowej wersji eplusa czy coś takiego, hm, no może i tak albo nie, ale w wypróbuję ten patent z komendą fastsky
Echolec-kisibolec, gra ktoś jeszcze na Vanilli czasem? Jak tak to kiedy się zbieracie do gry zazwyczaj? Odwiedziłbym Was, bo siedzę w delegacji non stop i nie ma co robić. Jakiś miesiąc temu grałem ostatnio 2 duele z Umrete, pomyśleć, że nie grałem raptem od kwietnia a ten wieśniak już mnie potrafi pokonać... Co za czasy żebym z nim przegrywał xD
hehe czasem cos pogramy, khaziu, ale wiesz dupyh nie urywa a z umrete przerżnąłeś bo on po prostu dobrze gra
to nie to co kiedyś, kiedys się grało na vanilli, a teraz mało kto tam zagląda, a szkoda bo to super sprawa miejmy nadzieje, że jak prokarczki z quakelifa przyjdą tu grac to ich wszystkich sfraguje jeden po drugim hehehe
товарищи поляки нехуй тут выебываться
taaaaaaaaa, ssij