General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
mzi.ql wrote:

!@#$%&*( terror )_ wrote:
Może to być dla ciebie szokująca wiadomość, ale większość bywalcow tego topiku woli pośmiać się z pedalskiego trola, niż czytać kolejne kłamstwa od pożera napinacza.Btw super wypas avatar, normalnie wow ale jesteś fajny.

nom, "pożera" ;d właśnie sam napinasz teraz zwieracze ;p generalnie nic jeszcze nie zacząłem "kłamać, pozować ani napinać" i nie zamierzam, a przynajmniej nie do Polaczków, więc nie tyczyło się to ciebie i srasz żarem niepotrzebnie Happy a ten avatar jest o tobie ;>

taaaaaaaaa, ssij

mzi.ql
mzi's picture

mzi.ql wrote:
Może to być dla ciebie szokująca wiadomość, ale większość bywalcow tego topiku woli pośmiać się z pedalskiego trola, niż czytać kolejne kłamstwa od pożera napinacza.Btw super wypas avatar, normalnie wow ale jesteś fajny.

nom, "pożera" ;d właśnie sam napinasz teraz zwieracze ;p generalnie nic jeszcze nie zacząłem "kłamać, pozować ani napinać" i nie zamierzam, a przynajmniej nie do Polaczków, więc nie tyczyło się to ciebie i srasz żarem niepotrzebnie Happy a ten avatar jest o tobie ;>

taaaaaaaaa, ssij

śmiechłem xdplz

/
q3fun's picture

dovbani polyaku, idit' get' suku vid ukrainu

РЕАЛЬНО ВВЕРИТЕ - ВЫ ВСЕ ЗАЕБАЛИ!!

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
mzi.ql wrote:

mzi.ql wrote:

taaaaaaaaa, ssij

śmiechłem xdplz

Taaaaaaaaaaaaa, ssij

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

krisek zjadles ostatnio za duzo cebuli i wiesniaczkujesz

za polaczkow wreczam ci ten oto order

echooo ^
echo's picture

panowie podajcie sobie ręce na zgodę. prawdziwy wróg u bram stoi. Big grin
apropos tego glitcha - mam to samo i ktoś pisał na serwerze, że to dlatego, że nie mam zainstalowanej nowej wersji eplusa czy coś takiego, hm, no może i tak albo nie, ale w wypróbuję ten patent z komendą fastsky Happy

khaz'
Clan/TS Moderator

Echolec-kisibolec, gra ktoś jeszcze na Vanilli czasem? Jak tak to kiedy się zbieracie do gry zazwyczaj? Odwiedziłbym Was, bo siedzę w delegacji non stop i nie ma co robić. Jakiś miesiąc temu grałem ostatnio 2 duele z Umrete, pomyśleć, że nie grałem raptem od kwietnia a ten wieśniak już mnie potrafi pokonać... Co za czasy żebym z nim przegrywał xD

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

echooo ^
echo's picture

hehe czasem cos pogramy, khaziu, ale wiesz dupyh nie urywa Tongue a z umrete przerżnąłeś bo on po prostu dobrze gra Happy
to nie to co kiedyś, kiedys się grało na vanilli, a teraz mało kto tam zagląda, a szkoda bo to super sprawa Tongue miejmy nadzieje, że jak prokarczki z quakelifa przyjdą tu grac to ich wszystkich sfraguje jeden po drugim hehehe Winking

tequila ~ horizon
tequila's picture

товарищи поляки нехуй тут выебываться

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
tequila ~ horizon wrote:

товарищи поляки нехуй тут выебываться

Please use human letters.