General POLSKI Topic
wrote:товарищи поляки нехуй тут выебыватьсяPlease use human letters.
xDD
Mzi gdzie w uk siedzisz?
Mzi gdzie w uk siedzisz?
Dynio chce chyba komuś wklepać..
nie siedzi w UK, używa opera turbo mode, które z kolei używa serwera proxy, który z kolei akurat tutaj pokazuje flagę uk, a w rzeczywistości narodowość proxy z którego korzystał to Norwegia
dlatego nie używam opery, w jednym telefonie na przykład nie mogłem tego wcale wyłączyć.
btw, te afrykańskie upały mogły by już sobię odlecieć do afryki, bo za gorąco jest
wrote:Mzi gdzie w uk siedzisz?Dynio chce chyba komuś wklepać..
Chyba już wyrosłem z takich rzeczy ;]
wrote:wrote:wrote:Mzi gdzie w uk siedzisz?Dynio chce chyba komuś wklepać..
Ja też, ale jak widzę tego pajaca, to przeżywam druga młodość i mam ochotę mu wklepać xdd
Terrror @ Wklepać to możesz maść na pryszcze Ty Karmel jest ładna pogoda i trzeba z niej korzystać , lepsze to niż całe lato w deszczu . Zresztą w Kraku to jest atrakcji pewnie co nie miara na cały sezon Letni. Macie pewnie jakiś tam aquapark czy fontannę gdzie zbiera się kwiat młodzieży
wrote:wrote:wrote:wrote:Mzi gdzie w uk siedzisz?Dynio chce chyba komuś wklepać..
Ja też, ale jak widzę tego pajaca, to przeżywam druga młodość i mam ochotę mu wklepać xdd
Terrror @ Wklepać to możesz maść na pryszcze Ty Karmel jest ładna pogoda i trzeba z niej korzystać , lepsze to niż całe lato w deszczu . Zresztą w Kraku to jest atrakcji pewnie co nie miara na cały sezon Letni. Macie pewnie jakiś tam aquapark czy fontannę gdzie zbiera się kwiat młodzieży
Zarzyn, nie chodzi o to, poprostu tak wysoka temperarutura nie jest tu normalna i zaczyna męczyć strasznie, szczególnie w nocy i nad ranem kiedy paruje nie miłosiernie, a z ciebie się leje non-stop ;p
Ja tam lubię upały, cieszę się tylko że nie muszę komunikacją miejską jeździć bo jak się klima zepsuje to jest srogo... W samochodzie bez klimy też nie za wesoło się w korku stoi ale przynajmniej we własnym tylko smrodzie. Na szczęście w wakacje w mieście jest luz więc nawet to mało komu grozi..
zapomniałem dodać o komarach, jak żesz one mnie wkurzają, tak mnie pogryzły że od kilku dni wszystko mnie swędzi, w poprzednim roku używałem specjalne maści na komary, odstraszały je, ale ja cały się tylko kleiłem od tego