General POLSKI Topic
Mnie komary nie lubią ale z tego co słyszałem to zapach wanilii lub goździka najlepiej je odstrasza.
Mnie komary nie lubią ale z tego co słyszałem to zapach wanilii lub goździka najlepiej je odstrasza.
taki mniej więcej te płyny czy maści miały zapach właśnie, ale już mnie od tego mdliło
Tylko kiedy jest tak ciepło można spotkać tyle odsłoniętych kobiecych części ciała. Wróci zima i grube kurtki a tak można patrzeć.
No chyba masz żonę czy dziewczynę, żeby sobię popatrzeć? ;p
Camel, ty już tak nie zrzędź bo za parę miechów będzie to wyglądało w ten sposób:
I jeszcze za skwarem i komarami zatęsknisz.
No chyba masz żonę czy dziewczynę, żeby sobię popatrzeć? ;p
Patrzeć można do bólu ważne by nie wkładać w inne ciała .
Mzi gdzie w uk siedzisz?
w polszy siedzę. wcześniej tylko chorwacja cały semestr, więc cml ma rację nawet nie wiedziałem, że mi się flagi zmieniają, zwłaszcza na Norwegię ;o opera mini jest najlepsza dla mojego szajsunga, zajmuje mało, nie gromadzi śmieci i jest szybsza. chciałem przetestować chrome, ale wymaga androida 4.0 i kapa.
@terror
ach te twoje marne prowokacje a dam się sprowokować, a co! szczerze to nie wiem jak to skomentować, ale właśnie już za sam wygląd powinni ci pojechać ostro po rajtach w ogóle co to kurwa za pedalski kolczyk? XD jak daleko sięgam pamięcią, nosili takie w 98 ubolewam, że nie miałeś akurat tej swojej różowej koszulki na tej sesji ( ps pozdrów chłopaka ;d
a kris dalej sie nie zmienil widze... ten sam poziom reprezentuje co pare lat temu jego timmejci z r2 ahh ten internet - mieszkajac kilkaset km od innej osoby nagle stajemy sie mocni w ryju
pedalskie to jest podglądanie i zapisywanie zdjęć chłopaków na dysku pod kogo tam jeszcze fapujesz?
Pod ciebie, najszybciej dochodzę kiedy się uśmiechasz