General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic
!@#$%&*( terror )_ wrote:

kszksz wrote:
-C4-KOSZMIT wrote:
kszksz wrote:
Mzi gdzie w uk siedzisz?

Dynio chce chyba komuś wklepać.. Tongue

Chyba już wyrosłem z takich rzeczy ;]

Ja też, ale jak widzę tego pajaca, to przeżywam druga młodość i mam ochotę mu wklepać xdd

Heheheh, wyrosłem z bicia, za to nie wiele mi trzeba do picia, internety internetami, ale w realu każdy z Was jest inny i idę o zakład, że 99% z Was to uprzejmi i kulturalni ludzie w których towarzystwie wypicie piwa to czysta przyjemność, make love!

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

Blitz
Forum moderator
Blitz's picture

Dyniek najsympatyczniejszy człowieku może się ugadamy na jakiegoś browara kiedyś Big grin?

kszksz
japierdole's picture

Heheheh, pewnie dlaczego nie, nie ten weekend ale chętnie w kolejny ;]

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
mzi.ql wrote:

kszksz wrote:
Mzi gdzie w uk siedzisz?

@terror

ach te twoje marne prowokacje Happy a dam się sprowokować, a co! szczerze to nie wiem jak to skomentować, ale właśnie już za sam wygląd powinni ci pojechać ostro po rajtach Big grin w ogóle co to kurwa za pedalski kolczyk? XD jak daleko sięgam pamięcią, nosili takie w 98 Big grin ubolewam, że nie miałeś akurat tej swojej różowej koszulki na tej sesji Crying( ps pozdrów chłopaka ;d

Xd jestem hardcorem... a tak na serio, to aż sam się nie mogę nadziwić, że taki ładny i mądry chłopak to ja xddKiepska prowokacja synek, mój styl jest świadomy i nie ulegam modom czy opiniom takich lamusów internetowych xdd ps: dzięki za promowanie.
Edit: specjalnie dla ciebie mój zagorzały fanie, zrobię sobie nową fotę. Będę farbował włosy i mam nowe tatuaże. Będziesz mógł pokazać dziewczynie przed sexem, jakby nie mogła się nakręcić. Mamie tez poka xdd

kszksz wrote:

Heheheh, pewnie dlaczego nie, nie ten weekend ale chętnie w kolejny ;]

Niedaleko siebie mieszkacie?

kszksz
japierdole's picture

Tak zaraz obok to nie, ale Doncaster jest w połowie drogi, jakoś niecała godzina pociagiem ode mnie.

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture

wiem ze stare ale daje again xd https://www.youtube.com/watch?v=lYKa3yZfxA8

amba :e

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

DeFrag player

Czy ma ktoś może słuchawki AudioTechnica ATH-AD500X i mógłby napisać coś na ich temat? Czy one bez problemu działają z kartą dźwiękową w kompie, czy potrzebują wzmacniacza dodatkowego? Brzmienie bardziej jasne, czy ciemne? I jak się sprawdzają w grach ewentualnie ...

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
DeFrag player wrote:

Czy ma ktoś może słuchawki AudioTechnica ATH-AD500X i mógłby napisać coś na ich temat? Czy one bez problemu działają z kartą dźwiękową w kompie, czy potrzebują wzmacniacza dodatkowego? Brzmienie bardziej jasne, czy ciemne? I jak się sprawdzają w grach ewentualnie ...

Xd przydałby się teraz Klatwa, który lakonicznym "ja nie wiem" (lub czymś tego typu) wygrał by ten topik xd

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture
DeFrag player wrote:

Ja nie

** jumper

Panowie pospamujcie cos bo z ruskimy przegrywamy Sad