General POLSKI Topic
wrote:wrote:wrote:Mzi gdzie w uk siedzisz?Dynio chce chyba komuś wklepać..
Chyba już wyrosłem z takich rzeczy ;]
Ja też, ale jak widzę tego pajaca, to przeżywam druga młodość i mam ochotę mu wklepać xdd
Heheheh, wyrosłem z bicia, za to nie wiele mi trzeba do picia, internety internetami, ale w realu każdy z Was jest inny i idę o zakład, że 99% z Was to uprzejmi i kulturalni ludzie w których towarzystwie wypicie piwa to czysta przyjemność, make love!
Dyniek najsympatyczniejszy człowieku może się ugadamy na jakiegoś browara kiedyś ?
Heheheh, pewnie dlaczego nie, nie ten weekend ale chętnie w kolejny ;]
Tak zaraz obok to nie, ale Doncaster jest w połowie drogi, jakoś niecała godzina pociagiem ode mnie.
wiem ze stare ale daje again xd https://www.youtube.com/watch?v=lYKa3yZfxA8
amba :e
Czy ma ktoś może słuchawki AudioTechnica ATH-AD500X i mógłby napisać coś na ich temat? Czy one bez problemu działają z kartą dźwiękową w kompie, czy potrzebują wzmacniacza dodatkowego? Brzmienie bardziej jasne, czy ciemne? I jak się sprawdzają w grach ewentualnie ...
Czy ma ktoś może słuchawki AudioTechnica ATH-AD500X i mógłby napisać coś na ich temat? Czy one bez problemu działają z kartą dźwiękową w kompie, czy potrzebują wzmacniacza dodatkowego? Brzmienie bardziej jasne, czy ciemne? I jak się sprawdzają w grach ewentualnie ...
Ja nie
Panowie pospamujcie cos bo z ruskimy przegrywamy
Xd jestem hardcorem... a tak na serio, to aż sam się nie mogę nadziwić, że taki ładny i mądry chłopak to ja xddKiepska prowokacja synek, mój styl jest świadomy i nie ulegam modom czy opiniom takich lamusów internetowych xdd ps: dzięki za promowanie.
Edit: specjalnie dla ciebie mój zagorzały fanie, zrobię sobie nową fotę. Będę farbował włosy i mam nowe tatuaże. Będziesz mógł pokazać dziewczynie przed sexem, jakby nie mogła się nakręcić. Mamie tez poka xdd
Niedaleko siebie mieszkacie?