General POLSKI Topic
Zrób przesiadkę w skarżysku-kamiennej
Nie da rady, niestety.
Kurde cień czitera ciągnie się za mną nieustannie. Nooby krzyczą Łolhakier nawet na tym antyhakowym e+ 2.3. Moja wina że gram od lat na tym samym nieco ponadprzeciętnym poziomie? Dzięki kamel mały chuju bo to poniekąd dzięki tobie gra mi się tak przyjemnie z przerwami na kiki albo banany od randomowych zjebów. Chyba czas na zmianę imienia guidu i ajpaja bo to nieco denerwujące.
Terror jak forma? D: Już robisz 100 pompek?
Dzięki kamel mały chuju bo to poniekąd dzięki tobie gra mi się tak przyjemnie z przerwami na kiki albo banany od randomowych zjebów
Weź się i wogólę...
wrote:Dzięki kamel mały chuju bo to poniekąd dzięki tobie gra mi się tak przyjemnie z przerwami na kiki albo banany od randomowych zjebówWeź się i wogólę...
yhym
Zrób przesiadkę w skarżysku-kamiennej
Może kiedyś z khaziem wpadniemy na wycieczke
Dzisiaj o 20 bede w warszawie centralnej. Ktos chetny przytulic khazia? Mam godzine przesiadki. Piszcie na pm z numerem telefonu to oddzwonie zeby sie ugadac
Dzisiaj o 20 bede w warszawie centralnej. Ktos chetny przytulic khazia? Mam godzine przesiadki. Piszcie na pm z numerem telefonu to oddzwonie zeby sie ugadac
Ja nie
wrote:Dzisiaj o 20 bede w warszawie centralnej. Ktos chetny przytulic khazia? Mam godzine przesiadki. Piszcie na pm z numerem telefonu to oddzwonie zeby sie ugadacJa nie
...
Nie mam czasu ćwiczyć, mam ps4 xd jak wyjdzie Destiny to nie będę miał czasu na spanie xddd