General POLSKI Topic
Hej klatwa ja nie wiem, ja nie ogladam filmów. Co tam u ciebie słychać? Wiesz może co się dzieje z lakiluzerem? Grałeś może ostatnio z Ultima? Zbliża się koniec roku, podsumowaliście już aktualny? Jakie plany na przyszły?
Jeśli chodzi o gry to ostatnio w biedronce zobaczyłem Giana Sisters: Twisted Dreams
No nie mogłem, przypomniało mi się jak katowałem w to na commodore64 i kupiłem teraz. Całkiem śmiesznie się w to gra, a na mikołaja dali apdejt - multiplajer polegający na ściganiu się między sobą po mapach
Kierwa, fantastyczna prosta gra
Nie wiem niestety co się z nimi dzieje. Ja z quake skończyłem ,już nie gram ,bo mam ważniejsze sprawy na głowie ,ale może będzie czas ,że się powróci na serwery o ile jeszcze będą działały, bo w tej grze już za bardzo nie widzę przyszłości nawet dla graczy od początku ,bo wiadomo, że wszystko kiedyś skończy ,no ale oczywiście niech gierka działa jak najdłużej i gracze niech znajdują na nią czas, ja grałem sporo lat, tak na serio to 10 ^^ Moje pierwsze gry typu ffs/fps. Bardziej wpadam na stronkę, że sprawdzać co się dzieje. Moja maszyna jest do lepszych gierek typu Crysis 3. Myślałem, że quake mi się nigdy nie znudzi, a jednak na wszystko przychodzi czas i trzeba zakończyć Oj tam niczego nie żałuje , nagrałem się ,że hej , codziennie quake chodził po 5 godzin E+ niech chodzi jak najdłużej ,bo dopiero by się wszyscy załamali LakiLuzer , Echooo widzę, wszystko powoli kończy z quake , ciekawe jak będzie wyglądał 2015 rok i dalsze. Trzeba zassać jakieś torrenty... ^^
A ja mam wyjebane na inne gry xd. Mam ich z 20 na kompie zainstalowanych a gram tylko w q3 i sporadycznie w Drakensang. Samemu się nie chce grać i nie ma na to czasu
ja mam taki złom, że nawet nie zagrałbym już na nowszych grach
więc piszę sobię własny mod pod stary, ale dobry quake3
Musze się postarać o Nintendo Wii
Ja najbardziej czekam na te gre
Czemu tutaj jest tak cicho?
.
ja mam taki złom, że nawet nie zagrałbym już na nowszych grach
więc piszę sobię własny mod pod stary, ale dobry quake3
Camel kiedy wyjdzie ten mod ? tylko zeby sie nienazywal C+