General POLSKI Topic
Camel co ty ćpiesz..?
Raczej co oni ćpali tworząc go
Okazało się jednak że to kampania reklamowa, link dałem poniżej filmu
sprytnie opracowana tak, żeby sprawić że widz zacznie się zastanawiać o co tu chodzi, więc zacznie szukać na YT wytłumaczenia i znajdzie kanał o nazwie Kraina X, gdzie ktoś ponoć tłumaczy niektóre sceny, ale to wszystko stek bzdur, tylko po to żeby jeszcze bardziej ludzie się w to wciągneli, żeby myśleli że serial ma jakieś prawdziwe ukryte znaczenie
A tak naprawdę to chodziło żeby upchnąć ludziom koszulki z logo serialu, jacyś studenci wpadli na taki pomysł, 50zł za koszulkę z wprasowanym znakiem wodnym xD
Kocham kobre pozdro z humorkiem D+
Szkoda, że już nie gra tak dużo osób jak kiedyś
Widać wszystko przemija, ale starsze gry będą zawsze najlepsze...
kiedys moze
i tak bbylo a teraz kto ma wiekszy garnizon ten ma wiecej zolnierzy
Szkoda, że już nie gra tak dużo osób jak kiedyś
Zrób jakiś event na plusa to może coś w końcu pogramy (:
Ale i tak w wolnej chwili wole w diablo 3 pograć
Zrób jakiś event na plusa to może coś w końcu pogramy (:
Zrobiłbym ,ale niestety nie umiem.
z tego co widzę, to jestem zdania że nawet najwspanialszy i najbardziej
zorganizowany event na świecie nic nie pomoże skoro e+ już zdążyło
zdechnąć. zbyt wielu wspaniałych ludzi jak i graczy opuściło nasze
szeregi a swoje najlepsze lata świetności i popularności e+ ma już
daaaaawno za sobą. myślenie, iż jest inaczej jest głupotą i ignorancją a
próba przywrócenia tego wszystkiego to jak porywanie się z motyką na
słońce... ale próbować przecież zawsze można, co z tego że czasami z marnym skutkiem....ja nie chce tu nikogo wprawiać w obrazę majestatu ale trzeba
spojrzeć prawdzie w oczy.. e+ podupada coraz bardziej czy tego chcemy,
czy nie. i trochę mi żal, że wybrałam sobie akurat taki okres na "come
back" po fakcie ale niestety siła wyższa.. trochę szkoda, że tak się dzieje z tym modem ale co zrobić. jedynie "zmniejszyć swoje oczekiwania" tak jak terror'ysta powiedział ;p
e+ podupada, delikatnie powiedziane. heh. raczej leży i kwiczy, nic tu już sie sensownego nie dzieje. nadzieje dawno poszły się p..lić z resztą lata mi już to koło dupy, coś tam tu poczytam i tyle.
Nie rozumiem waszego pierdolenia. Ja juz nie gram, bo gra mi się znudziła i zbrzydła. Jakbym chciał grać, to bym znalazł te pare osób, które myślą podobnie i z nimi się ustawiał. Tak jak byliśmy mali i graliśmy w nogę, wystarczyło wyjść na boisko i tam zawsze ktoś był. Teraz żeby zagrać w nogę trzeba się ugadać ze znajomymi i ustalić konkretny dzień i godzinę. Widzicie analogie?Siedzicie w tych martwych klanach i tylko wytykacie innym ich nieaktywność. Zamknijcie te klany i robcie teamy, ale z ludzmi ktorzy graja a nie z pajacami co pisza tylko jaki to e+ jest umarły.