General POLSKI Topic
Polecam Call of Duty Advanced Warfare
Gra nie jest długa co szkoda, ale z ładną grafiką i efektami.
wrote:Szkoda, że już nie gra tak dużo osób jak kiedyśZrób jakiś event na plusa to może coś w końcu pogramy (:
Ale i tak w wolnej chwili wole w diablo 3 pograć
Nie pierdol z tym Diablo !! Ile ty masz lat blitz?!! QUAKE4EVER!!
witam wszystkich co jeszcze maja chec tu tracic swoj czas XD
Polecam Call of Duty Advanced Warfare
Gra nie jest długa co szkoda, ale z ładną grafiką i efektami.
a ja wlasnie wczoraj zaczalem grac jak kiedys w cod:waw,6 lat temu byla premiera ale do tej pory uwielbiam mapy w multi
a ja wlasnie wczoraj zaczalem grac jak kiedys w cod:waw,6 lat temu byla
premiera ale do tej pory uwielbiam mapy w multi
Wszystkie części mam i każda jest the best , długie gry ,że nie wiadomo kiedy jest koniec , bo jest sporo misji i przynajmniej coś się dzieje w każdej z nich, a nie tak jak w tych medalach co teraz wychodzą ważą ponad 10gb grasz 3-4 godziny i po grze , nie opłaca się w ogóle odpalać takiej gry , to samo jest np: w nowych need for speedach , a no co by się chciało przy wadze 15gb gry ,najbardziej to grafikę wiadomo. Igi Project są super 1 jest extra na hardzie spokojnie przeszedłem 14 misji, 2 jest dłuższa ,bo 21 misji ,ale też na hardzie poszła to są klasyki gier ,których już nigdy nie będzie, no chociaż może Codemasters zadba i ogarnie te 3 część ,ale wątpie. No a oczywiście quake 3 arena zawsze będzie najlepszą grą
hehe ^^
Metro Last Light jest świetne, potwierdzam! Ładna grafika, dobra fabuła, świetna rozgrywka, mój ukochany klimat postapo i uniwersum, które uwielbiam. Cud miód.
Jakie są dobre filmy?
Polećcie coś ^^
Mam 250 filmów już wszystko obejrzałem...
^^
No to ja się pochwalę, że gram aktualnie w profesora laytona na nintendo 3ds xd (btw 3ds XL zajebisty sprzęcik), skończyłem parę dni temu metro last light na ps4 i jestem pod wrażeniem. Świetny klimat, różnorodność i długość gry. Grafika tez bardzo ładna. Fabuła prosta, ale to wkońcu fps, nie rpg. Advanced warfare tez skończyłem, pograłem po sieci i odłożyłem. Taka sobie gra, nie warta tych 50f ;( chyba sprzedam, to chociaż mi się zwróci i kupię coś inszego... Może alien isolation? Grał ktos?
Aaa jeszcze mi się przypomniało... Następne call of duty ma być w realiach drugiej wojny światowej... No kurwa wreszcie