General POLSKI Topic
Oh nie mówię, że jesteś tylko byłeś bardzo podniecony informacją, że Dementor jest masonem.
Owszem byłem, ale nie wszyscy masonie to chuje jak się okazuje
Większość z nich to normalni ludzie, reszta to żądne władzy marionetki wykorzystujące swój status, bawią się w okultyzm, który bazuje na sataniźmie, nie na pustej wierze w siłę wyższą, od cholery masz satanistycznych znaków w ich lożach masońskich, które są niemal w każdym większym mieście oraz otwarte dla każdego
A co jest złego w sataniźmie? Osobiście uważam że sataniści to najbardziej zdystansowani do świata ludzie z bardzo ciekawym światopoglądem. Przeczytajcie sobie krótki artykuł ze stanów jak "sataniści" doskonale zakpili z polityki "religii w szkołach" >> http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16684855,Polacz_kropki_w_pentagramie__Satanistyczne_broszury.html
A co jest złego w sataniźmie? Osobiście uważam że sataniści to najbardziej zdystansowani do świata ludzie z bardzo ciekawym światopoglądem. Przeczytajcie sobie krótki artykuł ze stanów jak "sataniści" doskonale zakpili z polityki "religii w szkołach" >> http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16684855,Polacz_kropki_w_pentagramie__Satanistyczne_broszury.html
nie wiem nawet co o tym komentarzu myśleć, czy to trolling z twojej strony czy na poważnie
Na poważnie, akcja z tą broszurka bardzo mi się podoba, a o sataniźmie wiem trochę i szanuję jako światopogląd, mam na myśli ateistyczny satanizm racjonalny, kwestie religijne i kościelne mnie nie interesują.
Owszem byłem, ale nie wszyscy masonie to chuje jak się okazuje
ojej!
Większość z nich to normalni ludzie
ojej!
reszta to żądne władzy marionetki wykorzystujące swój status, bawią się w okultyzm
a co powiesz o chrześcijanach? dla mnie to hipokryci, zakazują okultyzmu, a sami zapierdalają się modlić, aby wydarzył się cud, jak np. zmiana stanu skupienia krwi ze stałego na płynny, a każdy przejaw "cudu" zmiana wody w wino etc, robi z Jezusa boga, tego nie nazywają magią tylko boską mocą. Hipokryci, którzy wykorzystując swój status nadużywają władzy, w każdej grupie ludzi znajdziesz kogoś żądnego władzy.
który bazuje na sataniźmie, nie na pustej wierze w siłę wyższą, od cholery masz satanistycznych znaków w ich lożach masońskich, które są niemal w każdym większym mieście oraz otwarte dla każdego
Satanistycznych znaków? Na tej podstawie wnosisz, że ich wiara jest oparta na satanizmie? Może chwilę pomyśl, wiele, ze znaków, symboli istniało przed powstaniem religii chrześcijańskiej, która aktualnie chyli się ku upadkowi z powodu wieku (według jednej z teorii wszystkie wielkie religie wytrzymują około 2000 lat) i przepełnienia głównej księgi bujdami, żaby z nieba etc., więc wkrótce pojawi się nowy "pasterz" i sprzeda nową bajkę. btw, jakie symbole konkretnie? pentagram? piramida? oko wpisane w trójkąt? w żadnym z nich nie widzę szatana, oświeć mnie proszę.
Ale bym się pobawił tymi okularkami od google ;p
przykładowe wideo z perspektywy użytkownika:
Jak lubicie satanistów...
...to oglądnijcie sobię satanistyczną bajeczkę ;p
aha camel
Camel co ty ćpiesz..? Słyszałem o tym serialu już gdzieś ale do tej pory nie miałem okazji obejrzeć.. Mocny, szkoda tylko że mało śmieszny. Ale może w kolejnych epizodach będzie lepiej.