General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
prorok

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

Ostatnio mialem nieprzyjemny problem z moim windowsem, nagle przestal dzialac, przy wlaczaniu tuz przed logowaniem cos tam rylo w tle, a na ulamek sekundy pokazywala sie niebieska plansza z jakims bledem, nie sposob bylo tego przeczytac bo natychmiast znikalo a komputer poprostu sie restartowal i zaczynal od nowa wgrywac i to samo, probowalem przeinstalowac windowsa xp, ale wyskakiwalo ze jakiegos tam pliku nie moze znalezc i dupa, zainstalowalem wiec windowsa vista ale ptzy grywaniu wysakakujecos podobnego ze jakiegos pliku brakuje, istny cyrk, juz mialem sie zalamac gdy przypomnialem sobie ze na pulce lezy stary dysk hd ze starym win xp zainstalowanym juz, podpialem no i dziala, problem z tym ze to stary dysk 40gb tylko i strasznie powolny, no i tu wchodzi
PYTANIE:
czy dalo by rade skopiowac prawe 10GB z dysku C: z systemem ktory aktualnie funkcjonuje na drugi dysk a potem przestawic zeby bootowalo z poprzedniego dysku ?

bo chyba nic mi nie da przekopiowanie poprostu wszystkiego, co z rejestrami itd ...

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

zamiast tego sproboj przeskanowac dysk
"emsisoft emergency costam"
i "ccleaner"

da rade !

echooo ^
echo's picture

http://www.youtube.com/watch?v=cxM2MQShOoE&feature=g-vrec
dokument o chemitrails
i coś z naszego podwórka:
http://www.youtube.com/watch?v=s_ATdELe5hY

przeglądając w yt filmy akurat natknąłem się na te 2 sztuki, a że niedawno o tym Camel wspominał, to wrzucam. daje do myślenia Happy

cml
camel-xp's picture

takie cos podobnego widzialem akurat u siebie niedawno, z tym ze smuga ta rozplynela sie na niebie szybciej, ale byla bardzo podobna do tej i zostawil ja oczywiscie samolot, dziwne bylo tez to ze na czystym niebie, kazdy przelatujacy samolot wlaczal natrysk tylko nad tym obszarem gdzie rozciagala sie ta smuga, tak jakby owalny obszar o promieniu ok. 5km, nad ktorym wlacza sie natrysk, widzialem ok. 5 samolotow, ktore wlatywaly w ten obszar i tylko tam spray'owaly, nigdzie indziej nie.

cml
camel-xp's picture

Big grin

Dark Rabarbar
Turaj's picture
cml wrote:

Big grin

Ja nie rozumien na cholere ten Koleś zaczepia ludzi i to jeszcze po pijaku , później płacze, że mu szyby wybijają albo go okradają . Na jego miejscu wogóle bym się nie wychylal ... Ooo bo ja mam kamerkę w sklepie to ich ponagrywam i podpierdole na Komende ... Ciekawe jakby weszło z 4/5 takich czy by z tym Kijem coś wywalczył ...

cml
camel-xp's picture
Dark Rabarbar wrote:

Ja nie rozumien na cholere ten Koleś zaczepia ludzi i to jeszcze po pijaku , później płacze, że mu szyby wybijają albo go okradają . Na jego miejscu wogóle bym się nie wychylal ... Ooo bo ja mam kamerkę w sklepie to ich ponagrywam i podpierdole na Komende ... Ciekawe jakby weszło z 4/5 takich czy by z tym Kijem coś wywalczył ...

nagrywał i umieszczał na YT, bo nachodzili go notorycznie i okradali, a policja nic nie mogła zrobić, nawet jeszcze TV sie tym zainteresowała, przeglądnij jego kanał:

echooo ^
echo's picture

dobrze zrobił. postawił się na ile mógł i na ile mu nasze polskie (gówniane) prawo pozwoliło. co miał czekać aż mu sklep w końcu podpalą?! najgorsze, że dresiarnia i tak wie, że im nic nie zrobią. taka prawda.

Gdzieś czytałem na necie o sytuacji gdy gospodarz domu zranił złodzieja, którego przyłapał na kradzieży i ?... miał sprawę w sądzie o to, że bronił siebie i swojego dobytku! <paranoja>
w USa (choć nie przepadam za nimi wielce) podoba mi się to, że jak ci ktoś wejdzie na posesję to możesz go zastrzelić w obronie własnej i sprawa zamknięta.
tak samo zapytam czy w Polsce ktoś szanuje Policję i funkcjonariuszy? NIE, bo cały system jest pojebany. ile jest filmików na YT gdy jest pościg, który trwa 20-30 minut przez całe miasto aż do momentu gdy ściganemu zabraknie paliwa albo nie wypie..doli w drzewo lub coś innego. w normalnym kraju jeżeli nie zatrzymasz się na pierwsze czy drugie wezwanie funkcjonariusza normalnie przestrzelą opony, skują gościa i 15 lat w paczce. i nie ma pierdolenia się ze złodziejami itd. itd aż po osoby wysoko postawione lub vipy.

wracając do tego sklepikarza - brawo za odwagę i trzymam kciuki za niego!

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

aah te wspomnienia Winking 10-12 lat temu to krolowalo u mnie na dysce xd byla ostra jazda haha, kurwa tesknie do tych czasow xd