General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

http://youtu.be/grLZIhx-Di8

kurwa jego mac, nie moge takiego czegos ogladac bo wpadam w stan wkurwy-bezradnosci :E

a co powiesz o tym? Happy
http://www.youtube.com/watch?v=q3v4QUQpYjc

albo o tym Big grin
http://www.prisonplanet.pl/nauka_i_technologia/acta_powraca_jako_czesc,p1402541888

cml
camel-xp's picture

Ja już w przeciągu dwóch miesięcy jestem drugi raz chory na 'krztuśca', wkurwiająca choroba, dusisz się jakbyś miał za chwilę wypluć płuca

ktoś przywlekł chorobe i wszyscy się nią zarazili, dodatkowo po jakichś dwóch tygodniach do tego doszła lekka grypa na jakiś tydzień, po ponad miesiącu wszystko trochę ustało, aż pewnego dnia znowu chwyciło jakbym był chory znowu od pierwszego dnia, tydzień później znów ustało trochę, krztusiec dalej męczy, teraz to już tylko czekam na 'trzecią turę' xD

a tu się czyta takie artykuły to aż ręce opadają
http://www.prisonplanet.pl/nauka_i_technologia/chcesz_zachorowac,p1499529818
http://www.prisonplanet.pl/nauka_i_technologia/chcesz_zachorowac,p203845266
np cytat:
"Bardzo ciekawy jest inny fragment Oświadczenia NIZP str. 2 akapit 2, “ także w Polsce odnotowuje się zachorowania na krztusiec"

"w miesiącu kwietniu, jak powszechnie wiadomo, stacje Sanepidu prowadzą sprzedaż rabatową szczepionek o 30% taniej"

pewnie specjalnie wypuścili te chorubsko, a później tylko czekali na nowych pacjentów zacierając łapska, aż do nich sami zajdą, bo przecież trzeba chodzIć do roboty, a nie kończyć się z tym w domu przez kilka tygodni/miesięcy...

ps: rzeczywiście, troszkę dziś gorąco było w Krakowie, a w Rosji ponoć 5 stopni dziś tylko Big grin

ROSOMAK
Adrian87's picture

Od 1960 roku wiadomo, że szczepionka przeciwko polio jest zanieczyszczona, między innymi, rakotwórczym wirusem SV-40. Została ona zakazana do rozpowszechniania w USA, ale do lat 80, jak to potwierdzają autorzy amerykańscy, była sprzedawana do krajów Europy Wschodniej,
czyli także do Polski. Czy Drodzy Czytelnicy słyszeliście, aby ten fakt
został kiedykolwiek w krajach Europu Wschodniej podany do wiadomości
publicznej? .... w wojsku na to szczepią przed wyjazdem na misje tez juz sie zaszczepiłęm ..lol..

cml
camel-xp's picture

kupilem nowy dysk + zasilacz i znowu nowy windows po 3 dniach skonczyl wykrywac nowy dysk, chyba plyta jebla, ktos moze wie cos na ten fajny temacik bo ja juz sam qrwa nie wiem co tu sie do chuja dzieje ?

ręce leżą a ja ocipiałem xD

planuję zakup własnego laptopa !

ROSOMAK
Adrian87's picture

a sprawdziłeś kable do dysku

THC * SAKE
Sake's picture

nie rozlało się nic na płycie, może ma już swoje lata i jej żywot dobiega końca, kondensatory nie puszczają?

Kup nowego kompa najlepiej Big grin

A teraz kochane dzieci pocalujcie misia w dupe Happy

DRINA wrote:

NOBODY can be blamed for leaving Darkshit and Blackshit, not even this twat trickz.

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Ja swoją płytę główną wsadziłem do piekarnika na 10min 200 stopni, grzało mi się wszystko i zimne luty się porobiły, teraz wszystko działa.

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

cml
camel-xp's picture

najbardziej mnie wkurza to że wywalilem 400zl, a tu dalej cos sie jebie, pewnie jak bedzie nowa plyta glowna to i stary dysk twardy, ktory uznalem ze sie zjebal bedzie nagle dzialac...

dziwne jest to ze np taki firefox, ktory zainstalowany jest na nowym dysku twardym po kilku minutowym wgraniu windowsa, wlacza sie i dziala normalnie, a inne programy i foldery z tego dysku wogole nie chca sie wczytac tak jak mialem ze starym dyskiem, wiec o co chodzi, jak plyta glowna moze cos takiego robic, po kilku dniach dopiero zaczelo sie tak dziac, nie odrazu, dziwne...

madbringer
Madbringer's picture
cml wrote:

kupilem nowy dysk + zasilacz i znowu nowy windows po 3 dniach skonczyl wykrywac nowy dysk, chyba plyta jebla, ktos moze wie cos na ten fajny temacik bo ja juz sam qrwa nie wiem co tu sie do chuja dzieje ?

ręce leżą a ja ocipiałem xD

planuję zakup własnego laptopa !

Pewnie padają kanały ata/sata, skoro na dwóch dyskach, jednym nowym, masz identyczne symptomy. możesz spróbować podłączyć dysk na inny slot albo spróbować z nową taśmą ale pewnie już tak zrobiłeś ;p. Żeby być pewnym możesz luknąć w podglądzie zdarzeń (panel sterowania -> narzędzia administracyjne) czy wywala jakieś błędy odczytu. Jeśli to kanały to możesz sobie kupić zewnętrzny kontroler za ok. pięć dych jeśli masz wolne sloty PCI.

Ewentualnie może ta kopia windowsa którą masz jest jakaś zjebana, lepiej przetestować wszystko zanim się wyda kupę chajsu.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
kszksz wrote:

Ja swoją płytę główną wsadziłem do piekarnika na 10min 200 stopni, grzało mi się wszystko i zimne luty się porobiły, teraz wszystko działa.

do czasu Happy tez tak robilem z moim xboxem360 ^^ rok tak pociagnalem xd ale bylo to meczace, co najmniej raz w tygodniu kurwa :E