General POLSKI Topic
camel
Co do twojej teorii ad. gości od odzyskiwania danych to bym się nie zgodził :)Tak się składa, że pracowałem trochę w helpdesku i mój kumpel zajmuje się odzyskiwaniem danych.Uwierz, że dysk można rozkręcić dość podstawowymi narzędziami no ale tylko rozkręcić :)Aż dziw właśnie jak terror mówi, że taki łebski gość od kompów jak ty nigdy się za to nie zabierał:)Problem polega bardziej na tym, że do środka nie może dostać się odrobina kurzu i trzeba go otwierać w czymś w rodzaju próżni, fakt do tego już trzeba mieć specjalne bajery, klucze i takie chwytaki do zdejmowania głowicy nie jestem specem i nie wiem jak to się nazywa prawidłowo.Ciężko stwierdzić co się stało u ciebie ale są różne sposoby na wskrzeszenie dysku, być może się nie "usmażył" jak twierdzisz, no ale tak jak mówisz diagnoza musi być kogoś kto się zna. Z tego co pamiętam to żeby wymienić elektornike to nie trzeba rozkręcać go do samych talerzy. Ale nie chce się mądrzyć bo dokładnie nie pamiętam.No i zgodzę się, że takie usługi tanie nie są ale też nie aż tak wysokie jeżeli chodzi o zwykłego smiertelnika, wiadomo, jak klientem jest jakaś spora firma to ceny są też inne bo wartość danych bywa wyższa.
no pewnie trzeba miec jakies znajomosci zeby taniej wyszlo, a ja niestety nie mam, a taki łebski od części komputerowych to nie jestem, bardziej od programistyki, więc wybaczcie!
ja proponuję chłostę
widze ze nikt tu niczego nie wie, no to macie
http://tenstan.pl/pl/Kiedy-suszy-mnie-z-rana.688.html
Weź za rękę chłopca swego
idź nad rzekę utop jego,
jak utopisz krzyknij :
Hej! o jednego bambra mniej!
bo chłopacy to lalusie im
potrzebne są mamusie
Do pieluszek przewijania,
smoczkiem gęby zatykania
Ja cię kocham ale nogą
ja cie lubię ale wodą
ja cię ściskam ale drzwiami
taka miłość między nami!
Siedzą dwie samotne dziewczyny w barze, ogólnie jest Ok, ale chłopa by się zdało.
- Znasz jakiś facetów?
- Pewnie
- To dzwonimy do 32-óch
- A po co nam tylu?
- Po pierwsze: połowa nie przyjdzie
- Ale, po co nam 16-tu?
- Po drugie: połowa się napije.
- Ośmiu to też dużo.
- Po trzecie: połowa jak zwykle nie będzie mogła.
- A czterech?
- A co, nie chcesz dwa razy...??
Siedzą dwie blondynki w restauracji. Nagle wchodzi chuda dziewczyna. Jedna blondynka mówi:
- Ale ona jest chuda!
- To przecież anoreksja - mówi druga.
- O, widzę że masz tutaj wielu znajomych!
Rozmawiają dwie blondynki:
- Wyglądasz dziś czarownicująco - mówi pierwsza
- Czy to miał być kompleks? - pyta druga
- Nie, chciałam ci tylko zaimponić - odpowiada pierwsza!
http://youtu.be/grLZIhx-Di8
kurwa jego mac, nie moge takiego czegos ogladac bo wpadam w stan wkurwy-bezradnosci :E