General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
Dark Rabarbar
Turaj's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

aah te wspomnienia Winking 10-12 lat temu to krolowalo u mnie na dysce xd byla ostra jazda haha, kurwa tesknie do tych czasow xd

A ja prawdopodobnie za rok polecę na Tommorowland , I nie wróce !!! Hihi Big grin

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

http://www.tvn24.pl/zmasowana-nienawisc-w-sieci-zabijali-mnie-pistoletem-i-siekiera,269934,s.html

ktoś tu uległ prowokacji, bo pamiętam że ktoś zapostował filmik z yt 'koko euro spoko grażyna żarko', ale nie chce mi się szukać, bo chyba video już wykasowane i tak Tongue

echooo ^
echo's picture

http://www.youtube.com/watch?v=xLIqyVsUnuk

usłyszałem o Grażynie gdy już zhejtowali ją wszyscy na YT i wyjaśniono, że to prowokacja. wcześniej nie słyszałem, nie widziałem tych fimikków. jak to mówią: "kto wiatr sieje, ten zbiera burze" i oglądając niektóre z jej filmików nie dziwię się absolutnie, że chcieli ją porąbać siekierą itp. bo takie p...ły jakie opowiadała w głowie się nie mieszczą.

cml
camel-xp's picture

jak chłopcy `pięknie` śpiewają Big grin
http://www.youtube.com/watch?v=unqUqNXOgIw

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

heh pierwsze slysze o tej pani gr@zynie Tongue dobre
i jeszcze skorzystam z miejsca na forum i wyglosze takie oto zdanie "jak chcecie hate'owac, albo zabijac siekiera to do parlamentu i tam robic rzeznie".
dziekuje

cml
camel-xp's picture

a ja juz wiem czemu nie moglem od nowa zainstalowac windowsa na dysku, dysk sie usmazyl, nie dziala juz wogole, stracilem wszystkie dane, juhuu!

THC * SAKE
Sake's picture

same dyski sie nie usmażyły na pewno, są ludzie, którzy mogą ci to odzyskać bo padła pewnie elektronika tylko

A teraz kochane dzieci pocalujcie misia w dupe Happy

DRINA wrote:

NOBODY can be blamed for leaving Darkshit and Blackshit, not even this twat trickz.

prorok

cml
camel-xp's picture
THC * SAKE wrote:

same dyski sie nie usmażyły na pewno, są ludzie, którzy mogą ci to odzyskać bo padła pewnie elektronika tylko

taa troche poszperalem, od 400-4000 zloych za odzyskanie danych, pfffa tak naprawde to mi sie wydaje ze dysk zjebal sie celowo, tak jak wczesniej opisywalem z tym 'postarzaniem produktow', jak zaniosl bym dysk w celu odzyskaniu danych to goscie pewnie by otworzyli dysk swoimi specjalnymi narzedziami (kazda srubka jest tak zaprojektowana zeby przecietny czlowiek niemogl jej odkrecic podstawowym srubokretem, nawet tym z gwiazdka, bo srubki w dysku z jednej strony maja dziwny ksztal gwiazdki, a z drugiej strony sa jeszcze mniejsze, nie sposob by tego odkrecic) i pewnie dmuchnie palant i odgarnie kurz, zakrecic i zarzada min. 400 zlotych za to, tak sie kase nabija jesli ci na czyms bardzo zalezy...
mam troche plikow zbackupowanych na odzielnym FTP wiec jeszcze nie wszystko stracone, ale to dosc stare pliki a wiekszosc poszla z dymem, teraz chyba bede codziennie robil updaty...
i jeszcze pytanie z kopią windowsa, uzylem programu HDClone, sklonowalem wina na nowy dysk, ale cos nie chce z niego bootowac, wiec jak mam to wkoncu poprawnie zrobic zeby dzialal ? =/

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

camel wg. mnie to ty tutaj jestes wlasnie najwiekszym mozgowcem-komputerowcem Happy wiec jak ty nie wiesz, to kto bedzie wiedzial ?