General POLSKI Topic
I widzisz, Proroku, co narobiłeś? Nawet powszechnie szanowany i kochany Madbringer postradał już zmysły, zaniemógł. Przewidując Twoje następne pytania/stwierdzenia/żarciki - tak, przez Ciebie i tylko przez Ciebie. Nie masz czego kwestionować. Nic, absolutnie nic.
Pora skłonić się do refleksji i pomyśleć nad swoją osobą dopóki jeszcze nie jest za późno, zrób to.
prorok nie miales kiedys przypadkiem nicku "poland"
widziałem ten post przed edycją miał coś w stylu PROROK*POLAND
prorok nie miałeś kiedyś przypadkiem nicku "poland"
heheh chyba to nie on tamten chciał mnie zabić mam gdzieś rozmowę na mailu jak POLAND wkurwiony na mnie ze nie wygrał a próbował wiele razy i sam go wkurzyłem pisaniem to wziął spluwę wyszedł <chyba na podwórko > i strzelał z ostrej do wszystkiego co sie rusza i podobno tylko mandat dostał 2000 zł ;d;d
dzięki KSZKSZ za mysz z Ebayu skoda ze nie mam tam konta
I masz! Na to czekałem! Gimnazjalne klasyki, a później szufladkowanie każdego, kto słucha rapu właśnie po Popkach i innych wynalazkach... Gdym miał moc od boga jak prorok jakiś to bym wypierdolił ich wszystkich laską....
Zawsze mogłem wstawić Pana Japę, ale on nie ma takiego hardkor stajla jak Firma.
Owszem, jego poprzedni nick to migający ^b**PROROK**^B**POLAND** w oczojebnym czerwonym kolorze [czy tam pomarańczowym, czy tam hybrydą tych dwóch kolorów].
Masz może gdzieś zachowanego s'shota z nicku, o którym mowa? Zarówno Fala jak i Szpaku.
@Szpaku zarejestruj się -3 minuty XD
@Mad nieeeeeeeeeee!!
No trochę popisaliście 24 nowe wypowiedzi super Miło się czyta, wierzcie mi chcę być tak samo doceniany jak inni gracze, więc jestem wporządku, może aby co pisze czasami to głupota, ale takto wszystko jest okeeyy Pozdrawiam..!! Wiem, wiem wiem wiem, że jak piszę czasami głupoty to już myślicie wielkie haloooo na mój temat, ale to błąd dobrze już będę rozmawiał normalnie żadnych głupot, Przepraszam Was Bardzo poprostu chcę być lubiany jak Wasi koledzy, bądz przyjaciele czy to tak trudno zrozumieć..? <mysli> Miłego wieczoru, chociaż nie wiem czy to dzisiaj przeczytacie (a może) ;- P Cyaa
No trochę popisaliście 24 nowe wypowiedzi super Miło się czyta, wierzcie mi chcę być tak samo doceniany jak inni gracze, więc jestem wporządku, może aby co pisze czasami to głupota, ale takto wszystko jest okeeyy
1. milo sie nie czyta (chyba ze tobie)
2. liczba postow na forum nie sprawi ze bedziesz bardziej cool. chyba ze takie zarty na ts bedziesz walil to spoko. to mute sie wciska
3. co ma bycie w porzadku do walenia spamu. nic
4. tak to glupota
5. okeeyy
to tylko moje zdanie
Nie jestem taki jak myślicie boże, napiszę głupotę i myślicie, że taki jestem okej nie będę pisał głupot koniec już !! Miłego wieczoru..