General POLSKI Topic
Dziękujemy.
Dziękujemy.
Nmzc uciekam już, pograłem i wogóle okej trzymajcie się
trzymaj się prorok! tobie również miłego wieczoru!!!
ale ciśnienie na forum się zrobiło mało mi guma w majtach nie strzeliła przy 20 poście odnośnie proroka.
panowie podajcie sobie rączki na zgodę i będzie git.
a w międzyczasie obadajcie co by było gdybyśmy mieli gracza tibii na forum xDDD
http://www.youtube.com/watch?v=Z7gdlKyuXGM
nie chituje!
wydaje mi sie, ze Prorok to stary dobry przyjaciel terrora, Szymek
No tak to ja Terror, gadaliśmy kiedyś, ale nie chciałeś mnie ani tu, ani tam więc już się nie pcham do Twoich teamów itp, itd ; - P
On Cię chciał akurat, z tego co pamiętam to miał paskudny dzień a poprawiłeś mu humor. To ja byłem tym, który wytoczył na Ciebie artylerię, gdy używałeś naszego [niegdyś i mojego] taga drużyny.
No ale dobra, słyszałem znacznie więcej o Twoich heroicznych czynach ale skoro obiecałeś dać spokój nam od wylewania głupot na tym forum to dam Ci spokój. Apeluję do reszty, żeby też już się uspokoiła, zobaczymy, może naprawdę się uspokoi Do tego czasu dajcie mu trochę pooddychać. Przeprosił o obiecał, że już nie będzie więc nie ma potrzeby dalszego gnębienia.
przynajmniej coś się działo
Niestety, wyglada na to, ze to wlasnie on mielismy nawet specjalny topic na jego temat w Hippies private.
Pozwole sobie przytoczyc kilka cytatow z owej dyskusji (in english).
Szymek = prorok, mocno zdesperowany pragnieniem przynaleznosci do tutejszej spolecznosci Smutne i smieszne zarazem :E