General POLSKI Topic
On Cię chciał akurat, z tego co pamiętam to miał
paskudny dzień a poprawiłeś mu humor. To ja byłem tym, który wytoczył
na Ciebie artylerię, gdy używałeś naszego [niegdyś i mojego] taga
drużyny.No ale dobra, słyszałem znacznie więcej o Twoich
heroicznych czynach ale skoro obiecałeś dać spokój nam od wylewania
głupot na tym forum to dam Ci spokój. Apeluję do reszty, żeby też już
się uspokoiła, zobaczymy, może naprawdę się uspokoi Do tego czasu
dajcie mu trochę pooddychać. Przeprosił o obiecał, że już nie będzie
więc nie ma potrzeby dalszego gnębienia.
No tak Hubert to prawda nie mam zamiaru nikomu psuć już dłużej humoru moimi kawałami i wierszykami z googli więc już bez żadnych głupot zawsze jak daje obietnice czy coś w tym stylu (rodzaju), to zawsze dotrzymuje...miłej sobotki ;-PP
Tylko Hubert proszę wyjaśnij mi co miałeś na myśli o moim pokoju..? Bo do końca nie kapuje...
Owszem, jego poprzedni nick to migający ^b**PROROK**^B**POLAND** w oczojebnym czerwonym kolorze [czy tam pomarańczowym, czy tam hybrydą tych dwóch kolorów].
Masz może gdzieś zachowanego s'shota z nicku, o którym mowa? Zarówno Fala jak i Szpaku.
a ja tez mam oczojebny nik czy raczej hybryde ?
tak chcialbyc tez w r2
ale mial zrobic pale atraxowi
nie wiem co z tego wyniklo
ale w klanie sie nie znalazl
nawet gdyby byl dosc dobry to z taka pierdoleniem nie od rzeczy kariery by nie zrobil
bo r2 jest jak telenowela
jak wpadniesz w trans to chcesz przychodzic na ts i siedzisz i gadacie itp czasem nawet zagracie
potem
znowu nadchodza ciche dni. i nikt nie wpada. no i wtedy klan przechodzi na team.
teraz do gry jest 5 osob
to zamalo by startowac w tym pucharze
ale zagramy pare cw w najblizszym czas.
tylko potrzeba na jakies mieso armatnie by wchodzilo do pokoju pierwsze i zabijalo wszystkich
tacy pro e+
Wskrzescie r2, będzie z kim grać, a Ty Piotrek nigdzie nie spierdalasz kręcimy polka'n'fun dalej XD btw. Obiecywał i chuj dalej nie wie gdzie jest edycja postu, jak wrócę do domu to zrobie tutorial i wrzuca na yt bo to chyba łopatologia, a jak chcesz się wykazać to weź udział w cappers cup i pokaż co potrafisz w turnieju, bo z publika sie nie wbijesz...;]
Hehe, yee This is a crazy music ;]
widze ze wskrzeszacie r2 czemu tak to kurna jest, ze jak chce dojsc do r2 to klan sie przemianowywuje na team, a jak szukacie ludzi to ja juz jestem w innym klanie :E I jak tu nie byc clanhopperem xd