General POLSKI Topic
Przyznał mi się w PM'ie do używania wallhacka.
No tak nie chcę okłamywać już dłużej miałem wh, no i co pomogło ,że się przyznałem..?
kurwa jakie to wszystko jest trudne
a tu nic do powiedzenie nie ma ? Prorok co to używania wallchacka , lubimy takich nie martw sie jesteśmy z tobą my tez lubimy napierdalać na botach ,wallch... itp wpadnij czasem na e+ brakuje mi twoich postów
a tu nic do powiedzenie nie ma ? Prorok co to używania
wallchacka , lubimy takich nie martw sie jesteśmy z tobą my tez
lubimy napierdalać na botach ,wallch... itp wpadnij czasem na e+
brakuje mi twoich postów
he dobra
stary ale ty masz problemy. w sumie dobrze się składa, bo zawsze chciałem zapytać: powiedz jaki widzisz sens w oszukiwaniu w grze?? nie wiem, podnieca cie to, staje ci?!
poważnie pytam, bo nie łapie tego absolutnie, zwłaszcza, że gra się dla funu tzn. nic nie tracisz nic nie zyskujesz wygrywając/przegrywając, a chodzi o to aby dobrze się bawić i w miarę sensownie spędzić czas.
plusów nie widzę absolutnie k...a żadnych, a same minusy!
odpowiedz w miarę sensownie. jeżeli potrafisz ofc.
wrote:kurwa jakie to wszystko jest trudnestary
ale ty masz problemy. w sumie dobrze się składa, bo zawsze chciałem
zapytać: powiedz jaki widzisz sens w oszukiwaniu w grze?? nie wiem,
podnieca cie to, staje ci?!
poważnie pytam, bo nie łapie tego
absolutnie, zwłaszcza, że gra się dla funu tzn. nic nie tracisz nic nie
zyskujesz wygrywając/przegrywając, a chodzi o to aby dobrze się bawić i
w miarę sensownie spędzić czas.
plusów nie widzę absolutnie k...a żadnych, a same minusy!
odpowiedz w miarę sensownie. jeżeli potrafisz ofc.
Nie gram już na czitach więc jest dobrze..
dawno temu na serwerze beer, widzialem jak chyba prorok pod jakims fake nickiem gral sobie, zwrocilem na niego uwage przez jego dziwna gre, potem zauwazylem juz tylko ostatnia sytuacje, strzal przez model Jezusa na dm14 i trafienie przeciwnika
dawniej to bym nagral demo i zakapowal na forum po wyjsciu z serwera, teraz mam to w d......
JeBaNy wrote:Nie gram już na czitach więc jest dobrze..
ja po latach stwierdzam (jak i wiele innych osob) ze cziterstwo to jest
choroba, taka forma zwrocenia na siebie uwagi, badz znalezienie nowych
kontaktow w swiecie gier, aprobaty typu: heh jestes swietny, gg, najs
skill kolego itd, kolejne invitacje do nowych lepszych teamow/klanow,
jak mowie, taka swoista choroba, ze musisz byc kims tu w tym wirtualnym
swiecie
Od tego trzeba sie uniezaleznic, glownie wiekszy procent cziterow to jeszcze nastolatki, probouja czegos nowego : )
no to może porozmawiajmy sobie o 11 Września, dziś rocznica xD
Prorok, powinien był przewidzieć że w końcu ktoś go nakryje
Tak, boeing zostawił chemi trial zanim wyjebał w WTC, a to przecież zaplanował rząd bo chciał rozpylać nisko;]
Nie słyszał głosu Boga widocznie ostatnio.
Przyznał mi się w PM'ie do używania wallhack'a.
Teraz czy wcześniej? Nawet gdyby teraz to wstydziłbym się przyznać, że z hax'em tak chujowo mi szło XD
No tak, nie chcę okłamywać już dłużej miałem wh, no i co pomogło, że się przyznałem..?
Pomogło? O czym Ty mówisz? W czym miało pomóc? FPS już Cię wyczaił, a to, że jestes idiotą używając takiego gówna to inna sprawa
Lubisz rymowanki to mam dla Ciebie od DGE: "Pamiętaj! Kłamstwo ma krótkie nogi, taki jesteś wysoki jak od głowy do podłogi, właśnie nie wyższy, ani nie niższy, po chuja pyszczysz?!"
http://www.infowars.com/the-11th-anniversary-of-911/
czytam sobię artykuł i odświeżam co jakiś czas co piszecie z prorokiem
żadnego takiego tematu nie będę już tu poruszał bo nie ma sensu, wy tu się przejmujecie tylko takimi błachymi sprawami że aż żal
Teraz prawcie morały Prorokowi, nauczcie go że czit=zło, jedna dusza zbawiona
prorok ja sam czituje i nikt mnie jeszcze nie złapał hehe ale polubiłem go młody jesteś jeszcze sie nauczysz dobrze grac za 5 lat może szpaku pójdzie na emeryturę będzie Ci łatwiej