General POLSKI Topic
Ej no co Ty, nie bądź miękka buła XD Lepiej się przyznaj, żeś weekend tak popił, że dorobiłeś coś do swojego tatuażu i się będziesz wstydził naszego serdecznego olololo buahaha a usuwanie chwilowej zachcianki będzie trwoło C A Ł Y lipiec
I chuj xDDD
musiales moj tatuaz tu dawac?!
wrote:wrote:a ja bylem wczoraj odswierzyc oko... w czercu albo lipcu jade wyzej do pachy xd
Weź to zdrap scyzorykiem zanim Camel cię oskarży o bycie wolnomularzem. :j
xdddddddddddddddddd dla camela xd
to żeś illuminackie oko narysował ;]
jest mi obojętne kto należy do wolnomularzy, na przykład taki pan D (Dementor) na e+ jest masonem, zwiódł go mój avatar, wysłał mi PM i zapytał czy też jestem 'bratem'
No i prawie równy rok po moim ostatnim PM'ie do Pana D, odpowiedział mi na moje pytanie czy jest wolnomularzem aka masonem, powiedział "Yes i'm".
W sumie to ciekaw jestem co trzeba zrobić żeby wstąpić do nich
https://www.facebook.com/wolnomularstwo
Hehe.. Po dokładnym przeANALizowaniu zdjęcia, wyszło mi coś takiego
Pozdrowienia od wujka TOM'a C.
PS. Rzadko kiedy przeklinam, ale Qrwaaa cztery miechy bez peta i wczoraj poszły 2 fajki
Niech to szlag!!! Nienawidzę swojej roboty i na dodatek znów zabili Kenny'iego... ehhh jak żyć?
Dobrze, że chociaż piłkarze ręczni wygrali (Kielce) - fajny mecz, fajne piffko, fajny rum i samogon - nie wierzę, że jutro poniedziałek...
laki -> :palnij_se_w_łeb: amen
Da się jakoś pominąć te blokady na youtube od partnera SME?
Skurwisyny przesadzają, nie da się posłuchać już "Land Down Under - Men at Work". Nawet nie da się tego obejść przez stronkę hidemyass.com!
Da się jakoś pominąć te blokady na youtube od partnera SME?
Skurwisyny przesadzają, nie da się posłuchać już "Land Down Under - Men at Work". Nawet nie da się tego obejść przez stronkę hidemyass.com!
Dodatek do Firefoxa "Youtube Unblocker" może pomóc odblokować zablokowane filmy, ale nie wszystkie oczywiście.
ja odpadam, mam juz inne plany... zreszta od poczatku wiedzialem, ze nic z tego nie bedzie xd bo to e+, same trole siedzace 20h dziennie przed monitorem, wez takiego wygon z chaty ;p