General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

OK. Teraz rozumiem.Sam jestem ciekaw jak sie ma miesieczny koszt tych olejkow, ladowanie akumulatorkow czy innych baterii (pomijam jednorazowy zakup e-papierosa) do Twoich 110zl na fajki... - jeden plus mozesz "palic" w miejscach publicznych. Gdybym faktycznie na fajki wydawal tyle co Ty, to bym se go darowal idalej kurzyl Winking
Motyla noga, Qrcze pioro zmiencie temat, bo zaraz skocze do kiosku po ramke =)WESOLYCH SWIAT Misie Kojojowe Big grin
laki ma robaki
PS. Znalazl ktos jakiegos fajnego swiatecznego gifa albo demotywatora?

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

PX*BONES
boneszbo's picture

Ja pale teraz e-fajki ale cały czas mnie ciągnie do zwykłych fajek i nie zaspakaja to aż tak głodu nikotynowego, a jak się pali mocniejszy liquid (20mg nikotyny) to tak chujowo drapie po gardle, gdzie po zwykłych nic się nie dzieje (Nie czuć też smaku liquidu jak jest większa zawartość nikotyny). Oszczędność jest duża (liquid starcza na dłużej i nie da się go tak szybko wypalić) i można szaleć ze smakami Happy Ja obecnie sporadycznie popalam zwykłe papierosy. Mam e-papierosa eGo CE5+ gdzie bateria ma 1300mAh i starcza na dwa dni. Ładuje się na laptopie 3godziny lub pod ładowarką sieciową.
Mnie się opłaca e-papierosy kupować bo mam sklep w Gliwicach fajny gdzie Liquid kosztuje 7 / 8 zł te lepsze smaki a za tego e -papierosa dałem 90zł + 2 grzałki + 2 liquidy w cenie.

Właśnie trzeba co jakiś czas wymieniać grzałkę w takim e-papierosie, kosztuje 7zł u mnie w sklepie...Dymki są fajne Happy

khaz'
Clan/TS Moderator

Chwała Tobie, Bones Big grin

Już traciłem nadzieję... Spytałem się o efajki a dostałem odpowiedź jak rzucić palenie xd

Skoro mówisz, że nie zaspokaja i dalej ciągnie do zwykłych fajek... Przemyślę to. Dzięki za odpowiedź Winking

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

madbringer
Madbringer's picture

Jeśli kwestią jest oszczędzenie chajsu, to można zrobić jak ja, czyli samemu kręcić. Tyteks klasa średnia ok. 8zł, dwie paczki krótkich bletek 60 sztuk każda = 2zł, i mi styka na tydzień z małym hakiem. Można w to wliczyć jak ktoś ma takie widzimisie filterki (OCB 100 sztuk około 3-4zł) , no i maszynkę jak się ma krzywe łapy i nie umie kręcić samemu (jakieś 30zł, pewnie trochę taniej).

echooo ^
echo's picture

można jeszcze inaczej - na sępa - chodzisz i sępisz o faje, taniej nie będzie Big grin

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

e-fajki xd i inne nikotynowe gumy xdd
nie wiem, nigdy nie palilem fajek, ale dla mnie to jest debilizm, zeby uciec od nawyku poprzez jakies zastepcze srodki xd
to tak jakby narkomanowi zabrac heroine, ale dalej mu cos wstrzykiwac regularnie xdd
"zamienil stryjek siekierke na kijek"
Usuwanie nawyku nalezy zaczac od postanowienia i odpowiedniego nastawienia, a nie ze kurwa kupie gume, moze pomoze xdddd

... albo rzucasz albo probujesz Tongue jak chcesz rzucic, to rzucisz i nie potrzeba Ci jakiegos gowna telewizyjnego.

trickz wrote:

@khaz
ja pale prawie 2 paki dziennie, co daje okolo 550zł miesięcznie Tongue wiec jeszcze nie masz tak zle, a co do epapierosow, to nie wiem czy sie oplaca. wiekszosc kumpli posiadajacych to cacko, i tak i tak wraca do fajek ;]

... no tak, Tobie akurat 550zl miesiecznie zbedne w kieszeni sie majta :E

PX*BONES
boneszbo's picture

Przecież mówił, że nie chodzi tutaj o rzucenie fajek tylko o obniżenie kosztów, aczkolwiek e-fajki pomagają w rzucaniu papierosów bo można zmniejszać sobie zawartość nikotyny w liquidach.
Mnie przekonały e-fajki dlatego, że nie śmierdzę już tak papierosami, nie szkodą tak jak fajki i jest to tańsze w eksploatacji Happy

trickz
tr1ckz's picture

@terror
no wlasnie niestety to nie jest 'zbedne' Winking

On board since August 2007.

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
echooo ^ wrote:

można jeszcze inaczej - na sępa - chodzisz i sępisz o faje, taniej nie będzie Big grin

"Na sępa" hehe Jak kiedyś kogoś zapytałem jakie pali, odpowiedział mi, że dwa rodzaje: "Cudzesy" i francuskie "Że-bra-ne"... lol Słyszałem również o "De-pta_ne" Tongue czyli tzw,. "ekonomiczne"

XV!BENEDYKT wrote:

hwdp

Rozumiem doskonale i czasami mi się chce też tak zrobić... Winking

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
khaz' wrote:

khaz -> out of everything.

just deleted my q3 and i'm proud of it. i always dreamed to quit e+ scene with an
awesome fragmovie but that's not going to happen.

http://www.excessiveplus.net/forums/thread/new-clan-members-no-comments?page=196#comment-422960

tymczasem Hubert... szkoda chłopa Sad

PS. Prima aprilis?

2000 postów GPT