General POLSKI Topic
Też kiedyś lubiłem Ciechany ale zdarzyło mi się 2 razy zepsute mimo że jeszcze nie przeterminowane i straciłem zaufanie. Może jakiś problem z kapslowaniem.. Miodowe pewnie się rzadziej psuje bo słodkie, moje było pszeniczne. Z miodowych najlepsze jakie ostatnio piłem to Trybunał. Jeżeli lubisz miodowe to polecam.
[img]javascript:nicImTemp();[/img]
Dwa absolutne polskie klasyki youtuba:
Forfitera wszyscy na pewno już znają ale czasem dobrze sobie przypomnieć:
I ona tańczy dla mnie z tańczącym van Dammem (mistrzowski montaż moim zdaniem), może ktos jeszcze nie widział
500 Internal Server Error
MIASTA DWA ''ELEMENT'' ft. G2E(TEWU)
YO!
Siema
Fajnie, że jest polski topic.
Może Polacy mi pomogą?
Nie wiem jak ustawić grę tylko na railguna i multijump? Pomoże ktoś?
Czytałem i ściągałem wszystko co się da, ale udało mi się ustawić tylko railgun only i to na osp, a nie na excessive plus...
HELP!
/ już dałem radę. Zainstalowałem starą wersję excessive Plusa i tam wiedziałem jak się to włącza
Terror, po co zaczepiasz tego muzuoszołoma? Znowu zasra poł forum swoim bełkotem. D:
Terror, po co zaczepiasz tego muzuoszołoma? Znowu zasra poł forum swoim bełkotem. D:
Za późno madi - "walnij w stół a nożyce się odezwą" a w jego przypadku, to jakiś elektryczny SEKATOR hehe Szkoda życia żeby tak wszystko brać na serio i "moderować" wypowiedzi innych... Dobrze, że się nie dałem Wam podpuścić i wszcząć z nim polemikę, to byłaby jakaś maskara
@koszmit - dobre przypomnienie, przy okazji świetna nazwa na clan "forfiter" echo ...
Aaa i ten Jean Claud "SZPAGAT" van Damme, to rozwalił mnie do rozpuchu - ludzie to mają wyobraźnię... hehe dzięki
Aby poniedziałek szybko zleciał
tymczasem
laki nie lubi draki
dzieki, jak gdzies znajde to na bank wezme paro-paka xd a miodowe lubie wszystko, wlasnie wjebalem ciacho miodowe xd jutro sobie jacka danielsa miodowego kupie xd miod zastepuje mi slodycze, a w szczegolosci czekolade. Mam uczulenie, od paru lat czekolady nie smakowalem :E