General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Ciapatych odgrodzic murem, niech się gwałcą i wysadzają miedzy sobą. Jedynie za kebabami bede tesknic... no trudno.
Moze jakas szczepionka ktora ich wybije?

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
madbringer wrote:

Terror, po co zaczepiasz tego muzuoszołoma? Znowu zasra poł forum swoim bełkotem. D:

hehe niechcacy to bylo, zreszta wez przyklad ze mnie i nie czytaj jego postow xd
Jak z nim polemizujecie to zdarza mi sie jedynie czytac wasze riposty, a jego omijam, bo to "belkot" Tongue

kwic wrote:

Siema Happy

Fajnie, że jest polski topic.
Może Polacy mi pomogą?

Nie wiem jak ustawić grę tylko na railguna i multijump? Pomoże ktoś?
Czytałem i ściągałem wszystko co się da, ale udało mi się ustawić tylko railgun only i to na osp, a nie na excessive plus...

HELP! Happy

/ już dałem radę. Zainstalowałem starą wersję excessive Plusa i tam wiedziałem jak się to włącza Winking

Sciagnij najnowszy mod (bo nie pograsz na publikach)
http://www.excessiveplus.net/files/release/xp-2.2b.zip

Sciagnij config r4e09f i wrzuc do katalogu \Quake 3\Excessiveplus\conf (jesli go nie ma to stworz)
http://www.excessiveplus.net/files/forum/2012/09/r4e09f.zip
Potem wlaczasz q3 poprzez "xp_singleplayer.bat", dajesz mape jaka chcesz i wpisujesz w konsoli
"/load r4e09f" enter Smug
... no i smigasz na railonly i multijumpach

tutaj masz cala baze configow dla e+
http://www.excessiveplus.net/forums/thread/quake-3-weapons-configs-library
Tongue polecam rr.cfg ^^ rail resurrection

XV!BENEDYKT wrote:

Ciapatych odgrodzic murem, niech się gwałcą i
wysadzają miedzy sobą. Jedynie za kebabami bede tesknic... no trudno.

Nie ich wina, ze od pokolen maja robione pranie mozgu... jakby cie mama uczyla od malego, ze masz jesc wlasne odchody to bys do dzis na ich mysl sie oblizywal Tongue i pewnie bys kolegom podkradal xd
Znam paru ex-muzulmaninow i sa to ludzie tacy jak my, niestety nie wszyscy sa na tyle inteligentni, zeby pierdolnac ta wiare w kat i zyc pelnia zycia... Mozna by cala wine zrzucic na niedoksztalcenie i ciemnogrod, ale nie zapominajmy, ze nie tak dawno temu Niemcy (wysoko rozwiniety kulturowo narod) rowniez slepo szli za przywodca i z pasja fanatykow chcieli przejac caly swiat Happy
Latwo ludzi osadzac na podstawie stereotypow ty polski zulu buraku :>>>>

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

Latwo ludzi osadzac na podstawie stereotypow ty polski zulu buraku :>>>>

Na zdrowie Happy

@kwic ---> cześć kwic

@benedykt ---> aWe Maryjo Benio - hehe powodzonka Big grin

PS. Teraz gitara a z rana łeb "napitala" ehhhhhh

EDIT: literówka, sorry Batory benio Happy

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

Nie ich wina, ze od pokolen maja robione pranie mozgu... jakby cie mama uczyla od malego, ze masz jesc wlasne odchody to bys do dzis na ich mysl sie oblizywal Tongue i pewnie bys kolegom podkradal xd

Śledzisz mnie czy jak? D: tak samo (moze nie kupa, ale ten sam desen) zwracam uwagę niektórym na wykop.pl xd

Mała różnica, oni robią to od zawsze Tongue a nie jest to jednorazowy wyskok jak u szwabów Big grin

Ten miły, tamten miłym nie patrz na wszystkich przez pryzmat ekstremalnych przypadków... nim się obejrzę i w całej europie będzie ich jak mrówków Tongue (10miłych 10ekstremistów 80neutralnych - przychodzi co do czego i jest 10 miłych i 90ekstremistów) nie dziękuję, cyganów nawet zniosę, do murzynów nic nie mam, kebab w kebabie okej... ale jak mają kwasem lać, gwałcić, albo bo jest ich 20 w mieście i żądają super przywilejów ściągania krzyży czy flag to pierdole Tongue wygonić do nich, niech se robią co chcą ze sobą.

Już niech się tłuką nawet z innymi fanatykami religijnymi bo i u nas ich nie brakuje Tongue ale tłumaczyć gwałt tym, że baba go sprowokowała bo nie owinęła się w prześcieradło... nc. Chyba większość gwałtów w miastach z ciapatymi to ich sprawka. Co jak co ale denerwują mnie niemiłosiernie, i z góry zaznaczam, że w żaden sposób do nich się nie przekonam.

laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

Batory benio Happy

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

ja tam nie lubie cyganow xd

-C4-KOSZMIT
Rank moderator
laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

przy okazji świetna nazwa na clan "forfiter" echo Happy ...

Tak właśnie się zastanawiałem skąd mi się ten forfiter przypomniał Tongue musiałem gdzieś echo katem oka przyciąć.. :]

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

XV!BENEDYKT wrote:
Ciapatych odgrodzic murem, niech się gwałcą i wysadzają miedzy sobą. …

Hehe ciekawe rozwiązanie… Ale ja bym tak nie zrobił - tylko spowoduje to większą eskalację i powstanie jeszcze większych antagonizmów między ludźmi. Moim zdaniem m.in. edukacja powinna pozwolić znaleźć jakieś wyjście, ale co_ja_tam_wiem…, „do tanga trzeba dwojga” Tongue Dopóki ktoś będzie miał interes (czytaj kasa i władza) aby tak to wyglądało w krajach muzułmańskich, w Afryce czy w ogóle gdzieś w zglobalizowanym świecie, to możemy zapomnieć o „lepszych czasach”…

Jak ja nie lubię tych dysput politycznych, religijnych i wszystkiego co dzieli ludzi (górnolotne hehe uczę się od tego złotoustego lol)…

XV!BENEDYKT wrote:

Lol, no tak HIV powoli rozpracowują, Chemiczny Ali już dawno na tamtym świcie, to może camel’kowy znalazł już na bieżąco jakieś podobne” rozwiązania” (s!c), o których nie wiemy???

Najbardziej z całego zła na świcie boję się tylko wojny religijnej… Amen

tymczasem
laki

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
BOPOH wrote:

//▲~ GMZ ~▲\\ wrote:
Please correct me if I was wrong?

you idiot.100 ban me, but u idiot!

nominacja do postu tygodnia xd

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

-C4-KOSZMIT
Rank moderator

Ahahahah, to terror?!?

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?