General POLSKI Topic
Terror, mówisz o ich tolerancji i otwartości umysłu, że skoro im to nie przeszkadza, że dookoła kościoła są kurwy, to my powinniśmy brać przykład? Spoko, tyko idąc tą ścieżką tolerancji i "lepszych" światopoglądów u nich już 50% noworodków jest muzułmanami i jednym słowem mówiąc mają przejebane.
Właśnie wstukałem w google "palemka w warszawie", bo nigdy jej nie widziałem i się zastanawiałem o co z nią chodzi i czemu ludzie są tak na nią wkurwieni. Teraz jak to widzę to po prostu "ojapierdole -.-" :D
Ja nadal nie wiem po co nam palma kojarząca się z egzotycznymi krajami czy żydami na środku drogi Sztuka że ja pierdole. Wielkie dęby lub świerki w parku to ja bym rozumiał. Kojarzą się z naszym położeniem, są ładne i w wielu miejscach robią za pomniki przyrody. Ale kurwa żydowska palma? to chyba komuś odbiła (pół bidy żeby jeszcze była dla nas Polaków...)
to ma tylko na celu uświadomić was kto tak naprawdę wami rządzi tam w stolicy, jak tu mówią sama żydo-masoneria
obczajcie to http://brainfucker.pl/rainbow/#
nie w temacie, jednak 'palemka' wysyła moją podświadomość w zupełnie przeciwległą rzeczywistość
Ale smęcicie.. Mi się tam palma podoba. Warszawa ma chyba największe zagęszczenie posępnych szarych pomników.. Palma to przynajmniej jakaś odmiana, trochę egzotyki z przymrużeniem oka Mówicie że to "żydowska palma", skojarzenie jest oczywiste - Aleje JEROZOLIMSKIE / Jerozolima / Izrael. I co z tego? Boicie się o swoje napletki czy co? Palma stoi na placu Charles'a de Gaulle'a obok pomnika de Gaulle'a (prezydenta Francji) także poza Izraelem ma też inny kontekst
Przy okazji ostatnio słyszałem niezły numer. Jak chcecie się dowiedzieć czegoś o swoich rodakach, rodzinie, znajomych, przeprowadźcie test na zasadzie zagadki:
Pytacie:
- Wiesz co musi zrobić prawdziwy Polak?
Pytający coś odpowiada:
- Nie nie wiem..
Wy odpowiadacie:
- Zabić dziesięciu Żydów i bociana
Efekt jest taki że 90% słysząc tą odpowiedź zapyta - Dlaczego bociana? xD
Ja wiem że tacy jesteśmy, zostaliśmy tak uwarunkowani kulturowo, historycznie i tp, i td. Ale to jest takie żałośnie głupie że warto się nad tym zastanowić..
Nosz niech szlag trafi Świątą Mosznę... już kilka godzin próbuję napisać posta - ehh nie ważne :)Tęcza... Jeszcze wiosną/latem jak na nią patrzyłem, przy okazji jakiegoś deszczu czy burzy, to z utęsknieniem jej wypatrywałem. Wiecie co? Nie zgdzam się z tą polityczną indoktrynacją czy jak tam się zwie i homo/les przywłaszczeniom ideologicznym dla ich interesów, dlatego żądam zostawić ją w spokoju!!! Tzn. tęczę :)Qrwa jak idę do przedszkola i widzę rysunki dzieci, które malują tęczę, to przez te kichane idealogie kojarzą mi się z... no nie!!! Dość, nie tak sobie wyobrażałem Independence Day vol. N°95th. Te pajace "od lewejj do prawej" wydają mi się łatwo manipulowanymi... no właśnie kim? Jak narzędzia w rękach chirurga tną za pomocą skalpela nasze ciało na dwie części robiąc dziurę po środku, która nie pozwala w tak ważny dla Nas wszystkich dzień, pomimo różnic, tutaj homosie/nacjonalispści, docenić krwawicę naszych przodków dzięki, którym możemy bez obaw i tu uwaga w języku polskim wyrazić nasze poglądy... Najważniejsze, żę jest palma. Hmm niektórzy mówią, że żyjemy w banonowym kraju. To może zamiast anasów niech wyrosną banany amen.
Tak wogle to już nie pamiętam, co żem chciał nabzgrolić heh :)Aaa według mojej teorii spisku, to Rosyjscy agenci zaatakowali placówkę dyplomatczną Federacji Rosyjskiej w Warszawie i tyle w temacie
PS. @Trikz Jak tam bycie ojcem? Kiedy ostatnio zagrałeś w kłejka? A tak przy okazji fajnie , że znalazłeś czas żeby się podzielić steam'ami i napisać cosik w GPT Powodzonka "chopie"
PS.2 Nienawidzę zdań współrzędnie złożonych
PS3. Dalej nie pamiętam co chciałem napisać lol - ser potrzebuję wkońcu trochę urlopu...
Zdróweczko Tęczowe Misie haha piiissss
dalej w temacie warszawy
http://w476.wrzuta.pl/film/5v2qps8mLYZ/asdfsadfasf
fajnie byłoby zorganizować turniej dla wszystkich klanów i nieklanów w vanilla ctf. tylko jak raz próbwałem to gówno z tego wyszło. może to powinien być turniej rankingowy, z oficjalnymi zasadami jak ftl obecnie. potrzebuję do tego kogoś do pomocy i może uda się zrobić zajebisty turniej dla wszystkich.
kto chce pomóc mi charytatywnie włączyć się w dzieło pomocy graczom kłejka na eplusie?
dalej w temacie warszawy
http://w476.wrzuta.pl/film/5v2qps8mLYZ/asdfsadfasf
Przecież ten program nic nie ma wspólnego z warszawa czysta komercha. Bazująca na zachodnich wzorcach. Cele programu znaleść ładne dupy i atrakcyjnych gości . i niech się ruchają. A i jeszcze morze alkohol i kłótnie http://www.youtube.com/watch?v=mpgH3FEEW7s