General POLSKI Topic
jakos mnie sie te dupeczki nie podobaja a juz killer byl bardziej handsome niz ci goscie program ma taki target i takich im tam pokazuja Tak samo w życiu są dobre kluby i beznadziejne speluny. Są bary gdzie kupisz browar i vodeczke za cene z monopolowego i spotkasz tam patologie W miejscach gdzie trzeba zapłacić nieco za rozrywkę i alkohol będzie normalne towarzystwo. W drogich klubach spotkać pewnie można nowobogackich cwaniaków którym niby wszystko wolno lub takich z ustawionymi starymi którym wszystko wolno Taki program w telewizji dla rozwydrzonej młodzieży pokazuje rozwydrzoną młodzież, tylko opakowaną w ciała 30 latków. Gdyby było spokojniej i bez żenady to pewnie target by miał ok +20 lat, ale czy tacy oglądają mtv?! To nie nolajfy a tylko debile Obejrzałem cały odciek wyczekując durniejszej sceny lub wypowiedzi niż widziałem przed chwilą... i się nie zawiodłem! Do samego końca pokazana porażka się powiększała. Więcej nie obejrzę, tylko się chwalę tym że umiem się śmiać z byleczego
Ścieli łeb nie temu co trzeba, rozumiem i wybaczam oczywiście
http://www.tvn24.pl/prosza-o-zrozumienie-i-wybaczenie-scieli-glowe-nie-tej-osobie-co-trzeba,371825,s.html
A ten gościu to ma dopiero jaja
http://www.tvn24.pl/przybil-genitalia-do-placu-czerwonego-moze-na-5-lat-trafic-do-wiezienia,371884,s.html
jakie przyspieszenie
O matko camel co ty mi tutaj moje miasto pokazujesz??
Te jebane wahadełka mnie wkurzają już. Rok robią jedną drogę a niby skończą w 2015 roku.A osiedle które pokazałeś na filmie to tam gdzie mieszka moja była :Posiedle alkoholików
OMG. Nie wierze ze jeszcze stare ryje graja... Moze ktos mnie pamieta , mentos gralo sie z 4-6 lat temu , i chyba zaczne znow. Ktos pamieta gracza Hyde? Thome? clan Karma Rulez?
Masakra jak sobie przypominam , gdzie jest AIM , BBSy , rockstar? I tak super uczucie ze nadal polacy w to lupia. pozdro
Na 100% juz nie bede miec takiego cfg jak kiedys.. ehh lipka. Pamietam , mialem przeciwnikow jako te zielone roboty , grafike mialem zmieniona ze mialem wiecej kwadraty , szare sciany jakby. ( normalnie komenda to robilem) i takie inne.
seta xp_enemyModel "keel/xp" seta xp_enemyColors "2222" seta r_picmip "11" seta r_subdivisions "80"
seta xp_enemyModel "keel" seta xp_enemyColors "2222" seta r_picmip "11" seta r_subdivisions "80"
seta xp_enemyModel "keel/xp"
np
Witamy mentosa, moze wniesie odrobine swiezosci w to miejsce
Bardzo chetnie Na forum tak , w grze nie koniecznie Taki noskill ze szok , ale tez mam czasami lagi. Przeprowadzka do Niemiec i nie mam swojego kompa , w grudniu moze juz kupie nowego. A ten zlom ma 128 mb grafy i w dodatku jest pozyczony , wiec nie moze nawet formata zrobic , bo przymula ze chu... net sie tnie
@mentos zmień kompa a i skill sie pojawi, może coś się uda pograć nam na serwerach. Pozdro
Żeby takie coś oglądać to trzeba być nolifem i do tego debilem. Polowa ekipy tam występującej pewnie nie zna alfabetu, albo gubi się między a i b. Takie cos podpalajcie, a nie tecze.