General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

Żeby takie coś oglądać to trzeba być nolifem i do tego debilem. Polowa ekipy tam występującej pewnie nie zna alfabetu, albo gubi się między a i b. Takie cos podpalajcie, a nie tecze.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

jakos mnie sie te dupeczki nie podobaja a juz killer byl bardziej handsome niz ci goscie Big grin program ma taki target i takich im tam pokazuja Tongue Tak samo w życiu są dobre kluby i beznadziejne speluny. Są bary gdzie kupisz browar i vodeczke za cene z monopolowego i spotkasz tam patologie Tongue W miejscach gdzie trzeba zapłacić nieco za rozrywkę i alkohol będzie normalne towarzystwo. W drogich klubach spotkać pewnie można nowobogackich cwaniaków którym niby wszystko wolno lub takich z ustawionymi starymi którym wszystko wolno Tongue Taki program w telewizji dla rozwydrzonej młodzieży pokazuje rozwydrzoną młodzież, tylko opakowaną w ciała 30 latków. Gdyby było spokojniej i bez żenady to pewnie target by miał ok +20 lat, ale czy tacy oglądają mtv?! Big grin To nie nolajfy a tylko debile Tongue Obejrzałem cały odciek wyczekując durniejszej sceny lub wypowiedzi niż widziałem przed chwilą... i się nie zawiodłem! Do samego końca pokazana porażka się powiększała. Więcej nie obejrzę, tylko się chwalę tym że umiem się śmiać z byleczego Tongue

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

PX*BONES
boneszbo's picture

O matko camel co ty mi tutaj moje miasto pokazujesz??
Te jebane wahadełka mnie wkurzają już. Rok robią jedną drogę a niby skończą w 2015 roku.A osiedle które pokazałeś na filmie to tam gdzie mieszka moja była :Posiedle alkoholików

giento
mentos's picture

OMG. Nie wierze ze jeszcze stare ryje graja... Moze ktos mnie pamieta , mentos Happy gralo sie z 4-6 lat temu , i chyba zaczne znow. Ktos pamieta gracza Hyde? Thome? clan Karma Rulez?

Masakra jak sobie przypominam , gdzie jest AIM , BBSy , rockstar? I tak super uczucie ze nadal polacy w to lupia. pozdro

Na 100% juz nie bede miec takiego cfg jak kiedys.. ehh lipka. Pamietam , mialem przeciwnikow jako te zielone roboty , grafike mialem zmieniona ze mialem wiecej kwadraty , szare sciany jakby. ( normalnie komenda to robilem) i takie inne.

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

seta xp_enemyModel "keel/xp"
seta xp_enemyColors "2222"
seta r_picmip "11"
seta r_subdivisions "80"

eu.jeff
jeffrey's picture
cml wrote:

seta xp_enemyModel "keel"
seta xp_enemyColors "2222"
seta r_picmip "11"
seta r_subdivisions "80"

seta xp_enemyModel "keel/xp"

np Tongue

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Witamy mentosa, moze wniesie odrobine swiezosci w to miejsce Tongue

giento
mentos's picture

Bardzo chetnie Happy Na forum tak , w grze nie koniecznie Big grin Taki noskill ze szok , ale tez mam czasami lagi. Przeprowadzka do Niemiec i nie mam swojego kompa , w grudniu moze juz kupie nowego. A ten zlom ma 128 mb grafy i w dodatku jest pozyczony , wiec nie moze nawet formata zrobic , bo przymula ze chu... net sie tnie Happy

** jumper

@mentos zmień kompa a i skill sie pojawi, może coś się uda pograć nam na serwerach. Pozdro