General POLSKI Topic
on wogole nie zdaje sobie sprawy dlaczego dostal bana, tlumaczy sie tym ze zapostowal obraz wlasnego pulpitu, a to co juz bylo u niego w tle na tapecie to juz inna bajka, nie wspominajac juz ten caly jego syf i spam na forum, ktory musielismy sprzatac niemal codziennie, trollowanie mnie na SB itd...
Dostal bana na stale, nie za bardzo mi sie podoba ze ktos teraz udostepnia mu wlasne konto, po to zeby mogl 'sledzic sprawy klanowe', a w tym samym czasie tworzy ciagle to nowe falszywe konta, z ktorych wypisuje dalej te swoje bzdury.
moglby ktos ustawic na tym 1v1 railowym fraglimit bo narazie jest tylko timelimit 10 bodajze
moglby ktos ustawic na tym 1v1 railowym fraglimit bo narazie jest tylko timelimit 10 bodajze
nie sprecyzowales ile tego ma byc, wiec jest tak:
fraglimt 15
timelimit 6
no i elegancko :] danke
prędkość zabija
@echoo Hehe XD Brakuje tylko jeszcze fotoradaru... A propos fotoradarów, to uwielbiam takie, które "mijam" stając w korku
"A widzieli" gościa poniżej? Ten ma zlewkę z różnych "hitów-shitów"... i tym podobne jego teledyski?
Qrczaczki a najbardziej ostanio to spodobało mi się "My słowianie"...
pliz nie bijcie... acha przy okazji - to mi się obrywało za to, że konwersowałem z @expedionem a tu nasz @Khazik konto swoje udostępniał olololo
Miłego łikendu ol - ide se pograć a co tam, ajm onlajn hehe
@Laki, co do lisów, to w momencie kiedy pierwszy raz to zobaczyłem uznałem, że bardziej pokręconego gówna, zrobionego profesjonalnie dawno nie widziałem, a w kwestii Donatana i jego producenckiego albumu polecam cały, bo warto, a odnośnie Luxurii, też proponuję obejrzeć z nią wywiad dla "dzień dobry TVN", prezentuje podobne wartości i poziom co brat Kukulskiej...@cml, weekly reminder:
a odnośnie Luxurii, też proponuję obejrzeć z nią wywiad dla "dzień dobry TVN", prezentuje podobne wartości i poziom co brat Kukulskiej...
"Pluję Szatanowi w ryj." xDD
wrote:a odnośnie Luxurii, też proponuję obejrzeć z nią wywiad dla "dzień dobry TVN", prezentuje podobne wartości i poziom co brat Kukulskiej..."Pluję Szatanowi w ryj." xDD
Ojej, nowy! Masz tutaj do poczytania, żebyś nie wyłapał bana na dzień dobry http://www.excessiveplus.net/forums/thread/general-forum-guidelines-and-rules-0 plus uważaj na wszystkich, a szczególnie na Iluminatów!