General POLSKI Topic
Ojej, nowy! Masz tutaj do poczytania, żebyś nie wyłapał bana na dzień dobry http://www.excessiveplus.net/forums/thread/general-forum-guidelines-and-rules-0 plus uważaj na wszystkich, a szczególnie na Iluminatów!
Najlepiej wytłumasz mu pojęcie illuminaci, tylko po swojemu
Jeśli pozwolisz to wytłumaczę to rysunkiem
Jeśli pozwolisz to wytłumaczę to rysunkiem
zapomniałeś mu wymalować oko po egipsku
coś na wzór tego
Proszę
No i wystraszyliście... hepi nał??? *)
Madbringer, przyznaj się od razu Dobra robota!
Poniedziałkowy Marsz Niepodległości. Tęcza na warszawskim Pl. Zbawiciela płonie na żywo na antenie TV Trwam. Dr Krzysztof Kawęcki komentuje to w rozmowie z o. Piotrem Detlafem. - Tęcza naprzeciwko Kościoła Najświętszego Zbawiciela to widok przerażający. To kościół, który jest znany z wielu patriotycznych uroczystości. Nic dziwnego, że zostało podpalona. A po chwili dr Kawęcki dodaje: - Hańbą nie jest to, że płonie, ale hańbą jest, że została tu umieszczona
Kościoły nie powinny stać w centrum miasta bo przeszkadzają itp etc. Burdele centra handlowe itp etc nie powinny stać przy kościołach urzędach itp etc. Odrobina jakiegoś wyczucia/smaku powinna się dawno przydać ludziom od zagospodarowywania przestrzenią miast. Tęcze nie powinny stać w stolicy Ja wiem i rozumiem że warszawa kiczem jedzie na kilometry i nic się tam spójnej kupy nie trzyma od lat... Ale jakoś można mieć zabytki i inne atrakcje turystyczne a my mamy między innymi palmę i tęczę dla pedałów Ni to tam pasuje ni to wygląda. Nic dziwnego, że nie pierwszy raz poszła z dymem
Właśnie szkoda, że tej palmy nie sfajczyli. Poszła psia budka pod ruską ambasadą, poszła tęcza, czemu nie ta obleśna palemka? Za każdym razem jak tam na rowerze przejeżdżam to mi gały łzawią od patrzenia na tę ohydę.
W amsterdamie jest pewien plac, po srodku stoi kościół, a dookoła niego lokale z prostytutkami w witrynach.Podpalenie tej teczy, to buractwo.
... Aha, jeszcze dodam, że ten plac jest malutki, a budynki stoją blisko kosciola w granicach 15 metrow, więc nie da się nie zauważyć. Jakoś da się z tym żyć bez ataków piromani.