General POLSKI Topic
e5r, excessive5 railgun edition. g_speed 400, brak rakietnicy i plazmy, nie ma multijumpów. Switch time praktycznie nie istnieje, a dmg i splash dmg wielu broni jest podniesione. Moim zdaniem idealny *cfg do CTF, właśnie w stylu excessive. Najbardziej efektywne combo to bfg+lg, polecam mg, switche na sg również mile widziane, railgun nie jest dobrze postrzegany przez tych,, którzy to grają, mimo wszystko jest "insta". Muszę przyznać, że to dosyć łatwy cfg dla noobów jesli chodzi o fragi -bardzo spamowy, niemniej od razu poznasz jeśli ktoś jest dobry;]
dzienks za takie fajne strzeszczenie. no wygląda ciekawie. chyba spróbuję w to pograć, co mi tam
ten abarth z filmiku niezły koleś hehhe jedyna metoda to spamować bez przerwy flage? xD czy to czasem nie był ktoś z klanu bloodbrothers?
Ja grałem na e5 zanim przyszedłem na plus'a i tak zapałałem miłością do CTF, dlatego organizowałem Madness Cup'y, nigdy mi nie zależało na fragach;] Abarth był jednym z najlepszych, nie chcę określać kto był najlepszy, ale bez wątpienia należał do top 5 i był moim mentorem, sporo mnie nauczył. Wiele map katował godzinami, aby doprowadzić atak na flagę do perfekcji. Odnośnie spamu, rozsądny spam, nie jest tak wkurwiający, jeśli jesteś dobry to nie musisz się nim ratować;}'
chyba mu sie udało opanowac to do perfekcji, wie gdzie walnać aby w 2 ruchach znaleźć się po drugiej stronie mapy.
wychodzi na to, że musisz wracać, bo temat chyba zostaje odświeżony za sprawą eventów e5r. historia zatoczy koło?
nie zatoczy kola
wroci i po dwoch tygodniach znowu ucichnie, jak co roku od 7 lat
jak co roku od 7 lat
dokładnie, do 2007 coś się jeszcze działo, w miarę regularne turnieje i cw/fw, teraz e5 to zamknięte, odizolowane gówienko, które od czasu do czasu śmierdzi ;]
Jaką myszke polecacie? Gram na A4 Tech OP-3D jest dla mnie akurat taka dopasowuje się do dłoni , mimo to coś jest nie tak i przeszedłbym na lepszy model , na tej gram od początku historii gry quake jak i inne fps.
Ebola i wszystko jasne
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/swiat,27/wybuch-smiertelnie-groznej-epidemii-w-afryce-zachodniej-to-wirus-ebola,117171,1,0.html
Wszystko zwiastuje przepowiednie końca!!!
Wirus Ebola kojarzy mi się z bronią
biologiczną, a nie chorobą, którą można się po prostu zarazić. Jestem
przerażony, że pojawił się gdziekolwiek na świecie.
nie myslalem ze ktos czyta takie portale