General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

Robisz se jaja, a ja tu jestem poważny, taki wirus jak ebola to mi się kojarzy np. z filmem Epidemia z 1995, ale także jako broń, bo co robił ten wirus w uśpieniu tak długi czas i teraz znów nagle się pojawił, może komuś jest akurat teraz na rękę żeby pozbyć się jakiegoś % ludzi na ziemi Happy

tak czy siak, nie chciałbym się czymś takim zarazić, kojarzy mi się z najgorszymi lękami zza czasów dzieciństwa Big grin

http://www.focus.pl/czlowiek/ogromny-wirus-sprzed-tysiecy-lat-10944

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Jakiegoś %? Mylisz to z czarną ospą i dżumą. Ebola ma wysoki procent śmiertelności ale nigdy nie chorowało na nią dużo ludzi, co kilka lat zdążają się przypadki zachorowań w Afryce, więc to nic nowego, stawiam, że przy 100 osobach licznik stanie.
PS. Jeśli lubisz takie rzeczy to polecam "Inferno" - Dan Brown. Lektura dosyć zajmująca, sam wpadałem na kilka godzin tracąc poczucie czasu i póżniej żałując, że tak szybko się skończyła, ale to wina autora, zbyt lekko się go czyta:D W książce jest poruszony scenariusz globalnej pandemii i powód, dosyć ciekawa teoria i wnioski, nie chcę spoil'ować, ale hipotetycznie wszystko co zostało przedstawione, jest możliwe choć niektóre elememty to dalej sci-fi. Generalnie czytając miałem małe deja vu typu: "znam ten motyw" ale nie mogłem sobie przypomnieć skąd.

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

VENDETTA KLATWA

Na jakich myszkach gracie?

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

VENDETTA KLATWA
XV!BENEDYKT wrote:

Han wrote:
Na jakich myszkach gracie?

od zawsze gram na joysticku.
[img]http://i.ebayimg.com/t/QUICKJOY-TOPSTAR-Commodore-Amiga-Spectrum-joystick-/00/s/NjQwWDQ4MA==/z/1esAAOxycmBS79SA/$_35.JPG[/img]

Tak na joysticku? Coś mi się nie chce wierzyć...

madbringer
Madbringer's picture

A co w tym dziwnego, ja gram na padzie od psx.

khaz'
Clan/TS Moderator

Też nie rozumiem zdziwienia; przecież to jak najbardziej możliwe. Nie jestem pewien, ale to chyba Dynio kiedyś gdzieś wrzucał nagranie na youtube jak gra CTF na joysticku.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Huh, Ty to jeszcze pamiętasz? Ja już zdążyłem zapomnieć jaki mam login i hasło do tamtego konta na yt:D poźniej już nie grałem na joysticku, od kiedy zacząłem grać na padzie od xboxa wykręcałem lepsze wyniki, choć nie było tego specyficznego "feelingu", niemniej komfort grania się podwyższył.

madbringer wrote:
A co w tym dziwnego, ja gram na padzie od psx.

Też próbowałem, ale przez to, że gałki są wypukłą ciągle mi się palec ześlizgiwał.

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

VENDETTA KLATWA

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

http://www.sfora.pl/swiat/Superczysty-narkotyk-od-nauczyciela-Polak-zadziwil-Wyspy-a65840

Byłbym zdziwiony gdyby nie mówili o moim mieście przez ponad pół roku Winking