General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
*TANYA*
Tanya's picture

Siema Big grin głównie tym starym wyjadaczom Big grin Bo ci może będą mnie jeszcze pamiętać xD świeżaków nawet nie biorę pod uwagę Happy jakoś tak mi się nudzi w robocie więc pomyślałam, że może coś skrobnę na tym polskim topicu, co w moim przypadku jest trochę dziwne bo z reguły nie mam zwyczaju udzielania się na forum e+... być może przez to moje głupie przekonanie, że moje posty jakiekolwiek by nie były, nie będą tutaj mile widziane. ale widzę, że poruszacie tutaj tematy wagi światowej, więc myślę sobie - czemu nie? Big grin a tak btw to zajrzałam na q3 z tydzień temu po kilkuletniej przerwie (!). co prawda nie obskoczyłam tych najważniejszych jak np. Beer ale i tak się trochę zawiodłam. pewnie to już nie to samo co 3-4 lata temu, wielu zrezygnowało, dlatego pytam czy warto wracać? jak jest teraz na tych serverach? bo jak wieje ch*jem to chyba nie bardzo.... całe szczęście, że mam jeszcze Skyrim Tongue

Blitz
Forum moderator
Blitz's picture
*TANYA* wrote:

pytam czy warto wracać? jak jest teraz na tych serverach?

Na forum zawsze jak widzisz jest tu większa aktywność niż na pustych serwerach Big grin Ale spokojnie za tydzień powinno się to zmienić ^^

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Polecałbym powrót dla samej zasady trzymania e+ w aktywności ale, ze jedna osoba nic nie zmienia to skyrim ftw!

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

Blitz
Forum moderator
Blitz's picture

A tak z innej beczki teraz pyka ktoś w Diablo 3 + ewentualnie w dodatek ??

*TANYA*
Tanya's picture

no coż, jakby nie było to się trochę stęskniłam Tongue do tego stopnia, że już śni mi się po nocach skakanie po arenach, więc choćby dla samego mentalnego zaspokojenia przydałoby mi się trochę po'fragować Big grin tak dla zdrowia Happy a jak już ktoś pyta o Diabolo 3 to i ja zapytam o pewną gierkę. Próbował już ktoś RED DEAD REDEMPTION? na jesień planuję zakupić bo niesamowicie przypadł mi do gustu ten westernowy klimat Winking facet ze sklepu powiedział mi, że to coś w stylu GTA i działa na podobnej zasadzie.

P.S. Skyrim FTW, indeed Big grin cisnę już parę ładnych miechów i nie mam zamiaru przestać ;p

kszksz
japierdole's picture
*TANYA* wrote:

no coż, jakby nie było to się trochę stęskniłam Tongue do tego stopnia, że już śni mi się po nocach skakanie po arenach, więc choćby dla samego mentalnego zaspokojenia przydałoby mi się trochę po'fragować Big grin tak dla zdrowia Happy a jak już ktoś pyta o Diabolo 3 to i ja zapytam o pewną gierkę. Próbował już ktoś RED DEAD REDEMPTION? na jesień planuję zakupić bo niesamowicie przypadł mi do gustu ten westernowy klimat Winking facet ze sklepu powiedział mi, że to coś w stylu GTA i działa na podobnej zasadzie.

P.S. Skyrim FTW, indeed Big grin cisnę już parę ładnych miechów i nie mam zamiaru przestać ;p

co do RDR, polecam, gość ze sklepu nie kłamał, śpiesz się bo zapewne lada chwila zapowiedzą kolejną część, już czas;] W skyrim grałem z 500h i nie tknąłem nawet głównego wątku, w skali zainwestowanych pieniędzy do jakości i długości zabawy jest wart każdego grosza.

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

monhzta

RDR jedna z moich ulubionych gier, szczerze polecam obowiązkowo z dodatkiem Undead Nightmare

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

@camel: ja właśnie wczoraj zamówień na ebay diablo III z dodatkiem na ps4, ale tobie pewnie chodzi o wersję pc niestety Sad
@tanya: teraz wracać do e+ jest sens jedynie gdy zminimalizujesz swe oczekiwania xd tzn. chcesz zagrać raz na tydzień z garstka ludzi, to czemu nie. Jeśli jednak liczysz na dziesiątki godzin na pełnych serverach, to sobie wybij to z głowy. Ja sam juz nie gram około roku, gra zaczęła mnie frustrować, a ludzie wkurwiać xd wielu mi zarzucało, że i tak wrócę po miesiącu (jak zawsze), ale tym razem po prostu brakuje mi już ludzi, z którymi lubiłem spędzać czas na arenach, a bez tego e+ jest zbugowaną grą, która już niczym mnie nie zaskoczy. Moja rada, zagraj parę razy, aby nakarmić nostalgię i potem uciekaj grać w red dead redemption xd a niedługo tez premiera gta v na pc (bo zakładam ze właśnie na pc grasz).
Edit: @klatwa: ja nie wiem xd

mzi.ql
mzi's picture
*TANYA* wrote:

.

Jeśli mówisz o "małpim gaju", czyt. plusN, itp. to chyba będziesz musiała zadowolić się tą garstką ludzi od czasu do czasu, bo inaczej to nie ma sensu tu wracać. Tym bardziej do insta.

Jeśli jesteś zwolenniczką typowego vq3, bądź bardziej dynamicznego w tej wersji CA, to polecam odwiedzić Quake Live. Scena insta również zdrowo funkcjonuje Winking pozdrawiam

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Path of exile