General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
*TANYA*
Tanya's picture

No więc tak. weszłam do gry, pograłam, popatrzyłam i troszkę jestem zawiedziona Tongue połowy hołoty nawet nie rozpoznaję, nie wspominając o tym, że nawet nie ma z kim grać. pozostaje jedynie przypałętanie się do jakiegoś "klanu" 4fun żeby w ogóle jakąś przyjemność z grania móc czerpać bo na dłuższą metę takie granie na samych servach szybko się znudzi. no i druga sprawa, że ciężko jest mi przyzywczaić się na nowo do żonglowania na przemian railem, rakietami, szotem itd., czasami tak się zacinam w trakcie, że szkoda gadać. ale wiadomo, że 4 lata robią swoje Tongue

btw @terror: i tu się mylisz, nie gram na pc tylko na konsoli głównie Tongue na pc jedynie od czasu do czasu w Crysis 2, w survival horrory (outlast i amnesia bo nie wyobrażam sobie spierdalania na padzie) i teraz jeszcze Q3 mi doszło. na konsoli nakurwiam najwięcej, m.in. we spomniany Skyrim i teraz na dniach planuję zakup RDR właśnie i GTA ale number 4 ze wszystkimi dodatkami, również na ps Big grin trzeba nadrobić zaległości ;p

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Skoro jesteśmy dalej przy grach, gra ktos w kerbal space program?

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
kszksz wrote:

Skoro jesteśmy dalej przy grach, gra ktos w kerbal space program?

Ja nie.

Xdddddddddddddddddddd

Kupujcie ps4 i destiny, bo za tydzien premiera.

Btw dobra nuta

Post Regiment - kolory

BTW: z tym destiny to będzie wariactwo. Jeszcze gra nie wyszła, a ludzie zakładają klany xd ktoś z was kojarzy miesięcznik o grach konsolowych "psx extreme" albo ich portal ppe.pl? Chłopaki założyli klan dla czytelników, na razie tylko dla ps4 i w 3 dni juz się dołączyło 75 członków xd aha i to wszyscy min. 25 lat na karku, żeby nie męczyć się z niedojrzalymi krzykaczami. Klan nazywa się Eastern Guardians... Ale z tego co widziałem to są juz grupy po parę tysięcy członków :0 wszystkim fanom fps radzę się zaznajomić z destiny, chociwzby na youtube, bo to teraz tam będzie się działo... Q3 juz się nie podniesie z gleby.

RAVENNA
ravenna's picture

Ja grałam w Kerbale, ale to nie na moje nerwy Big grin
Naoglądałam się KSP u Bungo21 na twitchu no i kuzyn polecał, więc stwierdziłam że fajna gierka będzie, jednak wymiękłam zbyt szybko xd.

To be a rock and not to roll.

khaz'

UFFAS * DSS wrote:
super last minute recruit join XD i saw bax was recruting like a tornado in last minutes

khaz'
Clan/TS Moderator

Hola Warszawiacy, dzisiaj jestem o 19:45 na dworcu PKP w Warszawie Centralnej. Jak ktos chcialby sie spotkac na jakies piwko czy ot tak przywitac sie i pogadac to zapraszam. Piszcie na PM jak cos. Przyjazd mam o 19:45 a wyjazd o 20:55.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

echooo ^
echo's picture

khaziu, toć nie wiesz, że warszawiaków takich 100% to może 15%, a reszta to "napływowi"? i w weekend trudno spotkać się z kimś w stolYcy, bo powyjeżdżali do domów away. zrób przesiadkę w kraku to może się zbiore na jakiegoś browarka hehehe Winking

khaz'
Clan/TS Moderator

Jak bede sie wybieral to dam znac Happy

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

kszksz
japierdole's picture

Cml, ostatnio nawet myślałem o Tobie, wyobraź sobie, że w mieście, które aktualnie zamieszkuję ma siedzibę kilka loż masońskich, co więcej, do każdej mogę wstąpić, chętnie był to zrobił, ale nie widzi mi się chodzenie co miesiąc na zebrania ze starymi ludźmi i śpiewanie po łacinie, a 33 stopień to nic wyjątkowego, nie ma w tym nic wyjątkowego, coś jakby dodatkowa sekta, dla tych, którym sama religia nie wystarcza, teoretycznie wystarczy skończyć 18 lat, mieć dobrą opinię i wierzyć w "wyższą siłę", z ostatnim miałbym największy problem;D więc niestety nie zostanę podwójnym agentem ;D

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

A czy ja kiedykolwiek wspominałem że nim jestem?