General POLSKI Topic
wyssane z palca - jak zwykle camel
Miałem już nie pisać o smugach, ale jak widać to o czym pisałem tu wam, wkońcu przyznają się do geoinżynierii @ chemtrail's, jak widać to nie jest wyssane z palca.
Niedowiarków zapraszam do krótkiej lektury:
http://www.infowars.com/geoengineering-and-new-world-order-pushed-on-sleeping-sheeple/
asdf
wrote:wyssane z palca - jak zwykle camelMiałem już nie pisać o smugach, ale jak widać to o czym pisałem tu wam, wkońcu przyznają się do geoinżynierii @ chemtrail's, jak widać to nie jest wyssane z palca.
Niedowiarków zapraszam do krótkiej lektury:
http://www.infowars.com/geoengineering-and-new-world-order-pushed-on-sleeping-sheeple/
"W zasadzie już to robimy [rozpylamy SO2 - przyp.] (...) Jednak SO2 z pożarów i fabryk nie pozostaje w atmosferze ma długo" - Kluczowy fragment, w którym naukowcy "przyznają się" do stosowania chemtrials
Tez mowila ze moge z nia zrobic co chce xd to ja wzialem na loda, na drugi dzien sie tym pochwalilem w szkole i sie odpierdolila ^^
bardziej prawdopodobne, że obsesja spadła do 0 po tym jak zobaczyła ile cm, a w zasadzie ile mm xD
wrote:Tez mowila ze moge z nia zrobic co chce xd to ja wzialem na loda, na drugi dzien sie tym pochwalilem w szkole i sie odpierdolila ^^bardziej prawdopodobne, że obsesja spadła do 0 po tym jak zobaczyła ile cm, a w zasadzie ile mm xD
Hahaha, no to żeś dojebał
Panowie i co z tym spotkaniem ? Kurw. Ja niedawno bylem na urlopie i dopiero bede chyba w sylwestra albo daj bóg na świeta. a takto to have no fakin kurwa ajdija . Teraz mi nie pasuje a dobrze sie sklada bo do Łodzi mam 40 km , A lubie sobie wypić Propozycje Pany !
wrote:haha tez mialem taka sytuacje jak chodzilem do ekonoma xd
Przesladowala mnie taka jedna, lazila za mna, dzwonila, smsy napierdalala :E
Tez mowila ze moge z nia zrobic co chce xd to ja wzialem na loda, na drugi dzien sie tym pochwalilem w szkole i sie odpierdolila ^^
dobra dobra ; ) lepiej powiedz od razu ze pokazales ta fotę z kawusią i się odjebała
haha tez mialem taka sytuacje jak chodzilem do ekonoma xd
Przesladowala mnie taka jedna, lazila za mna, dzwonila, smsy napierdalala :E