General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Wiesz, że duszy nie zbawisz, już było tu kilku takich co wrócili po okresie bana i dalej napierdalali na hax'ach, bo frustrowała ich normalna gra i dostawanie wpierdolu... prędzej czy później jakby się nie krył znów zostanie złapany

nie chce mi się tego czytać:P ale o teoriach spiskowych związanych z wtc już sie nasłuchałem... tak naprawdę średnio mnie interesuje to czy to rząd czy nie...

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

prorok

nie gram na haxach juz od pewnego czasu więc nie gadajmy o mnie ,bo to nic ciekawego : - P miłego dnia.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

wiedzialem szpaku! wiedzialem! zglaszam cie do ranking moderatorow!

kszksz
japierdole's picture

ja już mam screen'a z jego postem i czekam na tłumacza!

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

ROSOMAK
Adrian87's picture

prorok jak chcesz niewykrywalne walhacki to napisz do mnie to Ci wrzuce na jakiegos speedyshara, opowiesz pozniej jak działa Big grin ja gram na takich od 10 lat, a skulowi tylko głowa siwieje Tongue

Gen.X.Szpak
Szpak's picture

co wiedziałeś benedykt ? możesz mnie przebadać hehe co najwyżej Big grin nagrywaj Big grin itp fajnie będę lepiej grał Big grin bo na ogół to gram jak ręce mi idą , a chodzą sam,e hhehehe

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

Do alkoholu mnie kumple namowili, do narkotykow, do hiphopu mnie nawet przekonali, ale do czitow mnie jakos nikt nie zdolal namowic Happy ale jestem zajebisty !

(nie biore pod uwage czitow/kodow do single playerow, takie iddqd czy operation cwal, albo inne bigdaddy to sie wpisywalo xd )

btw camel won mi stad z twoimi rocznicami !

kszksz
japierdole's picture

Wszystko zwaliłeś na kumpli:D Do masturbacji też, do laseczek też kumple? Nie kurwa! Jesteś facetem lubisz używki, dobrą muzykę i laseczki! Ja miałem kiedyś zewnętrzny program do czitowania w grach, nazywał się: gta trainer XD zrzucał mi milion aut jedną kombinacją klawiszy w single XD iddqd, idkfa Big grin Cały świat zna te kody:D Zapytałbym matki to wiedziałaby, że to Doom:P

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

WOW kuzwa ale wpadlismy wraz z KszKsz na fajny pomysl, ale on wam opowie.

kszksz
japierdole's picture

Okay leniu, pomysł przedstawia się następująco: jako, że nie JESTEŚCIE już MŁODZI i jest Wam już BLIŻEJ niż DALEJ uznaliśmy z Terrorem, że warto zrobić jakiś meeting, wiem, że każdy z nas mieszka w innej części Polski dlatego jako miejsce spotkania proponujemy Łódź z powodu jej centralnego położenia. Plan jest taki koniec października -datę jeszcze dogramy jeśli znajdą się w ogóle chętni. Cały weekend, znalazłem 2 miejsca godne uwagi i w przystępnej cenie, dostępnej dla każdego:
Arrow http://www.eholiday.pl/noclegi-mc1653.html
Arrow http://www.eholiday.pl/noclegi-cp7284.html
ogólnie: wpadamy w piątek, urywamy filmy smażymy co tam chcemy, w sobotę sprawdzamy czy w piątek było naprawdę dobrze, w niedzielę krótka poranna kontra i out do domu. Pomysły, zmiany, opinie, i zapisy mile widziane.