General POLSKI Topic
Wiesz, że duszy nie zbawisz, już było tu kilku takich co wrócili po okresie bana i dalej napierdalali na hax'ach, bo frustrowała ich normalna gra i dostawanie wpierdolu... prędzej czy później jakby się nie krył znów zostanie złapany
nie chce mi się tego czytać:P ale o teoriach spiskowych związanych z wtc już sie nasłuchałem... tak naprawdę średnio mnie interesuje to czy to rząd czy nie...
nie gram na haxach juz od pewnego czasu więc nie gadajmy o mnie ,bo to nic ciekawego : - P miłego dnia.
wiedzialem szpaku! wiedzialem! zglaszam cie do ranking moderatorow!
ja już mam screen'a z jego postem i czekam na tłumacza!
prorok jak chcesz niewykrywalne walhacki to napisz do mnie to Ci wrzuce na jakiegos speedyshara, opowiesz pozniej jak działa ja gram na takich od 10 lat, a skulowi tylko głowa siwieje
co wiedziałeś benedykt ? możesz mnie przebadać hehe co najwyżej nagrywaj itp fajnie będę lepiej grał bo na ogół to gram jak ręce mi idą , a chodzą sam,e hhehehe
Wszystko zwaliłeś na kumpli:D Do masturbacji też, do laseczek też kumple? Nie kurwa! Jesteś facetem lubisz używki, dobrą muzykę i laseczki! Ja miałem kiedyś zewnętrzny program do czitowania w grach, nazywał się: gta trainer XD zrzucał mi milion aut jedną kombinacją klawiszy w single XD iddqd, idkfa Cały świat zna te kody:D Zapytałbym matki to wiedziałaby, że to Doom:P
Okay leniu, pomysł przedstawia się następująco: jako, że nie JESTEŚCIE już MŁODZI i jest Wam już BLIŻEJ niż DALEJ uznaliśmy z Terrorem, że warto zrobić jakiś meeting, wiem, że każdy z nas mieszka w innej części Polski dlatego jako miejsce spotkania proponujemy Łódź z powodu jej centralnego położenia. Plan jest taki koniec października -datę jeszcze dogramy jeśli znajdą się w ogóle chętni. Cały weekend, znalazłem 2 miejsca godne uwagi i w przystępnej cenie, dostępnej dla każdego:
http://www.eholiday.pl/noclegi-mc1653.html
http://www.eholiday.pl/noclegi-cp7284.html
ogólnie: wpadamy w piątek, urywamy filmy smażymy co tam chcemy, w sobotę sprawdzamy czy w piątek było naprawdę dobrze, w niedzielę krótka poranna kontra i out do domu. Pomysły, zmiany, opinie, i zapisy mile widziane.
Do alkoholu mnie kumple namowili, do narkotykow, do hiphopu mnie nawet przekonali, ale do czitow mnie jakos nikt nie zdolal namowic ale jestem zajebisty !
(nie biore pod uwage czitow/kodow do single playerow, takie iddqd czy operation cwal, albo inne bigdaddy to sie wpisywalo xd )
btw camel won mi stad z twoimi rocznicami !